O co właściwie chodzi?

WoW'a dałem za przykłąd, bo to najlepsza gra mmorpg jaka obecnie jest, i dlatego, że niedawno był news o tym, że zostały zamknięte servy PvP. Całe 2 razy zacytowałem, ale ze mnie forever alone, co nie? B)

Btw. Jakoś nie mogłeś odpowiedzieć na moje argumenty, więc na szczęście podłapałeś, że napisałeś totalne głupoty. Jest jednak jeszcze dla ciebie nadzieja na w miare normalne egzystowanie w społeczeństwie, możesz być z siebie dumny.

@Magnitudoo

ERA ma dla mnie najlepiej zbudowany system non-target jaki dotąd się pojawił, granie jest intuicyjne lecz trzeba pamietać co dany skill robi i kiedy go użyć. Gwarantuje że spamując skille na oślep szybciej ugryziemy glebe niż zrobimy jakiś DPS. Gra dopiero wystartowała więc jeszcze sporo patchy ją czeka ale i tak na razie dali nam kawał solidnej pracy włożoną w giere.

Na prawdę to mało widziałeś.

Ja powiem tak: szukasz innowacyjnej gry? Darkfall. Już nawet mi się nie chcę mi się nic pisać o tej Waszej TERA i GW2 bo szkoda czasu. Ale największe moje zdziwienie: co ludzi tak zaskakuje w tak szarej grze jak GW2 i TERA. Na prawdę nie mam pojęcia.

Z tego co zauważyłem, na ta gierke jest spore boom, ale po gameplayach właściwie niczym się nie wyróżnia (no, może niedopracowanym non targetem, i dobrą grafiką, ale to chyba za mało). Mógł by ktos krótko opisac, co w tej grze jest takiego?