Obecna sytuacja w AA

A jak wygląda sytuacja z tą grą w Korei? Ogólnie myślicie, że pociągnie trochę, czy wyludnienie?

A jak wygląda sytuacja z tą grą w Korei? Ogólnie myślicie, że pociągnie trochę, czy wyludnienie?

Gra w Korei została wydana w styczniu 2013...i nadal żyje ;)

ja to z takim pytaniem gdzie jest najłatwiej zacząć od początku?

jak myślicie da rade zarobić na patrona jak zaczynam od zera ? oczywiście z Gildią i jak bym długo grał 5/7 godz dziennie ?

Napewno da rade Labora dostajesz bodajze 5 pkt za 10min gry? Wiec w jakies 2 tyg przy jakims farcie z Thunder tree jak juz ogarniesz hidden farmy.
Dodam ze ja nie gralem kilka miesiecy poszedlem w stara miejscowke gdzie sialem na dziko drzewa i odrazu trafilem na thunderstrucka i tak zarobilem w 5 min pierwszego apexa ;P

Ja będe probował na kyrposa tylko z klasą problem , ostatnim razem grałem darkrunner /shadowblade , może tym razem lepiej tanka ?

no to dzisiaj pobieram :D ja grałem trochę ale jak była beta i później na starcie trochę i znudziło mi się bo za dużo osób było serv full były wtedy :D

Kiedy będzie można robić postacie na tych zaludnionych serwerach?

Na weekend byly zamkniete wiec od jutra spokojnie na kyprose wbijecie. Jak macie ochote mozemy sie umowic po strochnie chinoli/kotow na Kyprose jutro : )

Ja na pewno będe po stronie kotów razem z moją kobitą ale kiedy zaczne to nie wiem.

Ktoś kto gra od dłuższego czasu może mi powiedzieć co z cheaterami? Dalej ludzie się teleportują, kradną ziemie pod domki itd?

Kiedy będzie można robić postacie na tych zaludnionych serwerach?

"New character creation will not be allowed on these servers from Friday morning at 10:00 AM PDT (GMT-7) until Monday morning by 12:00 PM PDT (GMT-7)." Różnicę czasu sobie sam policz ;) Ale chyba wychodzi na to że dopiero w poniedziałek wieczorem.

jak myślicie da rade zarobić na patrona jak zaczynam od zera ? oczywiście z Gildią i jak bym długo grał 5/7 godz dziennie ?

Pewnie da....tylko czy chcesz przez miesiąc tyrać i wydać wszystko na patrona, czy lepiej pierwszego normalnie kupić i od początku zarabiać na swoją postać a na amerykańskim serwerze na apexy?

Ktoś kto gra od dłuższego czasu może mi powiedzieć co z cheaterami? Dalej ludzie się teleportują, kradną ziemie pod domki itd?

Odpowiem tak, żeby się nie powtarzać ;) :

Zapomnieliście dodać o "wspaniałej atrakcji" AA. czyli farmingu i housingu. Jeśli nie zdobyłeś miejsca pod farmę i domek na early access, to już nie zdobędziesz. Jeśli jakaś lokacja się zwalnia, to cziter postawi tam domek w pół sekundy po tym jak będzie to możliwe - Ty nawet nie zdążysz ruszyć myszką, a on zrobi to nie będąc na wet w pobliżu spota.Trade runy? Zanim dojedziesz swoim pojazdem do tradera w lokacji gdzie właśnie rozpoczął się rozejm, to teleportujący cziter już zdąży zbić cenę towaru o połowę.GL HFSmutne jest to wszystko, bo AA miało ogromny potencjał
Widać że dawno nie grałeś.Zgadza się, tak to wyglądało...ale kilka miesięcy temu. Sporo się od tego czasu zmieniło. System zajmowania działek się zmienił - teraz przycisk można odświeżać co 5 sekund, więc o spamowamniu można zapomnieć. Botów przejmujących ziemię nie ma od dobrych 3 miesiecy, ilość ludzi na serwerach się zmiejszyła, już nikt się tak o miejsca nie bije, ba nawet można znaleźć wolne miejsca, np. w Aurorii. Na startowych kontynentach można kupiuć miejscówkę za grosze.Boty teleportujące się z paczkami? Odległa przeszłość.Jeśli nie wiecie jak obecnie wygląda gra, nie wprowadzajcie ludzi w błąd.

To moze zeby nie zakladac nowego tematu a dawno juz nie gralem. Darkrunner z dualami nadaje sie na pve levelowanie? Jakie klasy teraz sa popularne ranged klasa latwiej jest rozumiem?
Czy teraz na pve to ubierac Plate set?

Jak grałem, a grałem od headstartu do stycznia tego roku, to darkrunnerem levelowałem na nodachi i plate secie, na 50 dopiero zmieniłem na leather set, ale przy nodachi zostałem :P Z dualami też swego czasu przyjemnie mi się latało, ale mimo wszystko polecam Nodachi ;)

no i gdzie nowi zaczynacie?

Ja czekam na Kyprosa, ale cos restrykcji nie chca zdjac...

dzisiaj mają zdjąć, wrócę z pracy i zerknę czy da radę.

no mam nadzieję że zdejmą do wieczora, bo jak patrzyłem przed chwilą to jeszcze jest restrykcja

jest nas dwóch? czy ktoś jeszcze ;>

ktoś tam jezcze był chyba ^^
ps. trzech nas jest, bo jutro brat wroci ze studiów to tez sie pisze