Witam, wczoraj z nudów namalowałem sobie można powiedzieć obraz, przemogłem się i chce wam "to coś" pokazać, oceniajcie czy jest to żałosne, czy może komuś się podoba.
Obraz
Hmmm nawet fajny rysunek
Rysunek czy obraz ? Namalowane chyba plakatowkami .
Ja powiem tak , jesli sam bym tak nie namalowal to jest ladne , a uwierz nie namalowalbym tego
Van Gogh też musiał od czegoś zacząć
2 step to be Master
Ładny
Stylizowane bardzo ... po obróbce w Photo nadawało by się na Okładkę książki .. nawet jest wy komponowane dobrze miejsce na Tytuł ... równie dobrze Sprawdziło by się jako Okładka,Etykieta do DvD,Cd, itd .. itp
Ogólnie dobrze, trzeba pochwalić.
Kojarzy mi się z okładką książki dla dzieci. Można wiedzieć jak Zatytułowałeś swój "obraz"?
Bardzo bajkowe i miłe dla oka Jeszcze widać niektórym wyobraźnia się nie zjarała.
malowałem go farbami plakatowymi, a co do tytułu jeszcze nie wymyśliłem:)
dziękuję za miłe opinie.
Mnie się bardzo podoba. kolorki fajnie dobrane, magiczny klimacik i bez zbędnych bajerów. Od siebie dam 5- w szkolnej skali(gdymym się na tym znał to pewnie dałbym 3, albo czystą 5).
Jako, że ostatnio wzięła mnie ochota na bazgranie, to chciałem w tym wątku zamieszczać to co namazałem, piszcie czy wam się to podoba, czy może jest beznadziejne:)
Na początek twarz Batmana:
a tu w orginale na kartce:
Brawo rodzi się w polsce nowy malarz
Bardzo ładnie
Dam 5+ ponieważ
-sam na pewno bym tak nie namalował
-fajne kolorki i klimacik
Dałbym 6 jakby było to namalowane farbami olejnymi lub czymś. A twarz batmana też nie zła.
NO niby okej, ale gdzie twarz?

Obraz ładny. Ten ludzik przypomina mi logo DreamWorks'a XD.
Dziewica znudziły mi się trochę te twoje żarty weź się ogarnij........
Co do tematu trzymaj tak dalej:)
Mój nowy obrazek, czyli smoczek, nie wiem, czy z tym ogniem nie zrypałem...
2-ga wersja:
a tu oryginał:
Nie wiem jak Wy, ale ja bym powiesił na lodówce ;D (ten pierwszy)