NO ze smokiem ci naprawdę fajowo wyszło
Obraz
Obraz fajny, ale zdjęcie mogłoby być lepsze
No smok je naprawdę ładny, podoba mi się bardziej od obrazu.
No wszystkie obrazki wyglądają dość fajnie.Zazdroszczę bo sam malować nie umiem.Jak maluje to tylko Tagi i Graffiti ;]
Eee tam ja tam bym sobie te wszystkie obrazy,rysunki powiesil kolo monitora, wtedy bym mmogl sie patrzyc na nie jak dedne w cs 1.6
Ps:Jak by ktos nie zrozumial to chodzi mi o to ze niezle wygladaja. xd
Twarz jest genialna, czego chcesz Spróbuj coś z anime.
O lol ja tak nigdy bym nie namalował a takie pytanko ty masz jakieś natchnienie do malowania ? i jeszcze jedno pytanko ile taki obraz malujesz ?
O lol ja tak nigdy bym nie namalował a takie pytanko ty masz jakieś natchnienie do malowania ? i jeszcze jedno pytanko ile taki obraz malujesz ?
lubię sobie czasem coś narysować - zazwyczaj rysuję obrazek co mi w oko wpadnie (np: okładka itp.), a z tymi obrazami, to tylko pierwszy malowałem, resztę szkicowałem na kartce, potem pogrubiałem i w komputerze kolorowałem.
Nie chcę nic mówić, ale te 2 smoki, komputerowy i na kartce są piksel w piksel identyczne... Sprawdzałem wysoką technologią... A jak nie wierzycie to zróbcie tak, otwórzcie obydwa obrazki w gimpie i ten na kartce skopiuj i wklej na ten komputerowy, zmniejsz krycie na tym z kartki i zobaczysz, że dziwnym przypadkiem każdy piksel się pokrywa... A tu końcowy wynik, jak widać wszystko się pokrywa w każdym calu, nie wiem co o tym mysleć.
Chyba, że ja nie zrozumiałem Twojej "twórczośći" to sorka
no tak bo ja robiłem zdjęcie narysowanego smoka na kartce telefonem, a potem go kolorowałem na komputerze.
wszystkie mi się podobają szczególnie pierwszy ma ten epicki-klimacik
ps; MAŁĄ PROŚBA PROSZĘ NIE PRÓBUJ Z ANIEME CHODŹ NIECH JEDNA OSOBA NIE RYSUJE TYCH SAMYCH OBRAZKÓW TYM SAMYM SPOSOBEM (anime suck) sory ze z duzej xd
i kup sobie skaner zdjęcia bedą 10x lepsze
wszystkie mi się podobają szczególnie pierwszy ma ten epicki-klimacikps; MAŁĄ PROŚBA PROSZĘ NIE PRÓBUJ Z ANIEME CHODŹ NIECH JEDNA OSOBA NIE RYSUJE TYCH SAMYCH OBRAZKÓW TYM SAMYM SPOSOBEM (anime suck) sory ze z duzej xdi kup sobie skaner zdjęcia bedą 10x lepsze
Niech robi co chce, czemu się czepiasz do ludzi co rysują mangę ? Może ci nie wychodziła, nie znaczy to, że musisz komuś odradzać...
Co do rysunków to mi się podobają
Ładnie, wszystkie wasze "obrazy" są ładne ^^
Dziś zrobiłem sobie nowy obrazek, nie wiem czy się wam spodoba.
mogę nad łóżkiem powieścić??? :D
mi się wszystkie bardzo podobają ale mógłbyś je podpisywać
wiadomo że są twoje wtedy
6/6
Masz talent , nie powiem ; ) Wszystkie bardzo ładne ale tak jak Ishtar mówił podpisz je