Obraz

NO ze smokiem ci naprawdę fajowo wyszło

Obraz fajny, ale zdjęcie mogłoby być lepsze ;)

No smok je naprawdę ładny, podoba mi się bardziej od obrazu. ;)

No wszystkie obrazki wyglądają dość fajnie.Zazdroszczę bo sam malować nie umiem.Jak maluje to tylko Tagi i Graffiti ;]

tym razem nabazgrałem sobie twarz, ale coś mi słabo wyszła:(

2wlujgj.jpg

Eee tam ja tam bym sobie te wszystkie obrazy,rysunki powiesil kolo monitora, wtedy bym mmogl sie patrzyc na nie jak dedne w cs 1.6 :P

Ps:Jak by ktos nie zrozumial to chodzi mi o to ze niezle wygladaja. xd

Twarz jest genialna, czego chcesz :P Spróbuj coś z anime.

O lol ja tak nigdy bym nie namalował a takie pytanko ty masz jakieś natchnienie do malowania ? i jeszcze jedno pytanko ile taki obraz malujesz ?

O lol ja tak nigdy bym nie namalował a takie pytanko ty masz jakieś natchnienie do malowania ? i jeszcze jedno pytanko ile taki obraz malujesz ?

lubię sobie czasem coś narysować - zazwyczaj rysuję obrazek co mi w oko wpadnie (np: okładka itp.), a z tymi obrazami, to tylko pierwszy malowałem, resztę szkicowałem na kartce, potem pogrubiałem i w komputerze kolorowałem.

Nie chcę nic mówić, ale te 2 smoki, komputerowy i na kartce są piksel w piksel identyczne... Sprawdzałem wysoką technologią... A jak nie wierzycie to zróbcie tak, otwórzcie obydwa obrazki w gimpie i ten na kartce skopiuj i wklej na ten komputerowy, zmniejsz krycie na tym z kartki i zobaczysz, że dziwnym przypadkiem każdy piksel się pokrywa... A tu końcowy wynik, jak widać wszystko się pokrywa w każdym calu, nie wiem co o tym mysleć.

smok2d.png

Chyba, że ja nie zrozumiałem Twojej "twórczośći" to sorka :D

no tak bo ja robiłem zdjęcie narysowanego smoka na kartce telefonem, a potem go kolorowałem na komputerze.

Dzisiaj zrobiłem twarz wokalisty Linkin Park:

16kpfya.jpg

dziś machnąłem taki cosik, jak wam się podoba:

2ltke3c.jpg

2emdhc6.jpg

wszystkie mi się podobają szczególnie pierwszy ma ten epicki-klimacik

ps; MAŁĄ PROŚBA PROSZĘ NIE PRÓBUJ Z ANIEME CHODŹ NIECH JEDNA OSOBA NIE RYSUJE TYCH SAMYCH OBRAZKÓW TYM SAMYM SPOSOBEM (anime suck) sory ze z duzej xd

i kup sobie skaner zdjęcia bedą 10x lepsze

wszystkie mi się podobają szczególnie pierwszy ma ten epicki-klimacikps; MAŁĄ PROŚBA PROSZĘ NIE PRÓBUJ Z ANIEME CHODŹ NIECH JEDNA OSOBA NIE RYSUJE TYCH SAMYCH OBRAZKÓW TYM SAMYM SPOSOBEM (anime suck) sory ze z duzej xdi kup sobie skaner zdjęcia bedą 10x lepsze

Niech robi co chce, czemu się czepiasz do ludzi co rysują mangę ? Może ci nie wychodziła, nie znaczy to, że musisz komuś odradzać...

Co do rysunków to mi się podobają:)

Ładnie, wszystkie wasze "obrazy" są ładne ^^

34s33eu.jpg

au7alv.jpg

lfwy8.jpg

Dziś zrobiłem sobie nowy obrazek, nie wiem czy się wam spodoba.

mogę nad łóżkiem powieścić??? :D :D

mi się wszystkie bardzo podobają ale mógłbyś je podpisywać

wiadomo że są twoje wtedy

6/6

Masz talent , nie powiem ; ) Wszystkie bardzo ładne ale tak jak Ishtar mówił podpisz je ;)

stworzyłem sobie nowy obrazek i podpisałem:)