Zszedłeś z drogi tych bardziej przyjaznych tematów na te bardziej mroczne, ale to nic ... prace są jak na taki schemat wykonania dobre. Moim skromnym zdaniem twoje upodobanie do tej techniki wyrobi w tobie tylko ten jeden styl, z którego będzie ci ciężko potem "wyjść" ... albo zostanie rozpoznawalny tylko dla twojej osoby. Jeśli planujesz sobie przyszłość rysownika,grafika,plastyka ... to warto było by też spróbować czegoś innego, a być może wachlarz twoich umiejętności okaże się jeszcze szerszy.(ale to tylko takie moje gdybanie)
Nie twierdze że już tak nie jest i pokazujesz nam tylko te "twoim" zdaniem najlepsze prace ... bo być może posiadasz w swoim dorobku inne które twoim zdaniem są słabe (chętnie zobaczył bym je) i nie warto ich pokazywać ... a może być wręcz przeciwnie.
Jako plastyk twierdze że prace są Dobre choć mocno stylizowane, ale to kwestia wypracowania w tobie własnego oryginalnego "pazura"... a reszta to tylko moja ciekawość takie "zboczenie zawodowe".
Im więcej będziesz rysował,pracował nad własną "kreską" tym ona bardziej zacznie się wykręcać i tworzyć naprawdę ładne i ciekawe prace.
Widziałem już tu kilku naprawdę dobrze zapowiadających się rysowników.
Ps. to ostatnie to pastel,węgiel czy specjalnie imitowana opcja filtra z programu graficznego.