OBT 9 Marzec Ekipa!

Witam, jak już większość wie 9 marca jest OBT ! więc chciałbym zebrać parę osób przynajmniej 6 tak aby było party ;) a jak będzie więcej to nikomu przecież nic się nie stanie ;)

więc zapraszam do wątku ;) ja będę grał Boilerem (zapomniałem nazwy klasy ale ten taki szeroki z młotem) lub Vampirem ;)

Boilerem, hahaa - chyba Protectorem:))

Ja się pewnie wpisze do ekipy, bo grę CBT zakończyłem na wczesnym etapie. Postać, hmm... najprawdopodobniej Priest lub Bard. Zawsze gram Supporterami.

Ja też się wpisuję. Będę grać Bardem lub Assassinem, zależnie od tego, czym będzie grać guru.

Pisze się na to :P Gram kindred>Assassin

Też chętnie zagram jeśli moge z wami moge grać wampirem :rolleyes:

Ja też mogę zagrac w team Forsaken World:D napiszcie na gg co i jak

Także się pisze, będę grał warriorem albo magiem ;)

Jak? Normalnie. Każdy, chętny gracz powinien wejść na oficjalne Ventrilo MMORPG.ORG.PL...

188.165.154.140

port 3600

password mmo

... posiadać sprawne mikro, umiejetność TP, kulturę osobistą i GRAĆ. Mnie tam znajdziecie. Cu on.

Cóż, najwyższy czas zainwestować w micro :/

Też będe z Wami grać :) Kindred Assassin, ale na jakim servie, bo troche głupio jakby każdy na innym.

miło zobaczyć tak dużo chętnych osób ;)

no właśnie tym boilerem będę grać . Mica mam VT też więc chyba nie będzie problemu ;)

Również się dołączę do was. Jeszcze nie wiem kim bd grał .

A co i ja się pisze najprawdopodobniej Kindred Mage nick:Misiael albo Zansag

JAKI SERWER W KOŃCU!! To też jest równie ważne, albo nawet ważniejsze!

Ja też jestem chętny , gram teraz na CB wiecie moze czy będą chary skasowane czy nie? I przez co chcecie gadać skype? albo TS?

Polecam serwer PvP.

Ja też jestem chętny , gram teraz na CB wiecie moze czy będą chary skasowane czy nie? I przez co chcecie gadać skype? albo TS?

Zawsze po cb jest wipe.

Wpisuje się !

Ja też się dopisuje! Venta mogę ogarnąć. Będę grał marksmanką ;p

Na obt trzeba będzie nowego clienta ściągać tak?

Ok,ja także się zapisuję do gry. Proponuję serwer PvP.

Będe grał najprawdopodobniej Vampirem lub Warriorem.

Nick LilRavson. :D