OBT 9 Marzec Ekipa!

JAKI SERWER W KOŃCU!! To też jest równie ważne, albo nawet ważniejsze!

Lionheart ;) jest napisane małym druczkiem po nazwą tematu braszku ;)

Tez sie pisze Human>Mage>Thunder Nick: DragonMage ^^ a co do serwera vent można dopisać że wersja 2.4.1 :)

Też się na to piszę. Najprawdopodobniej będę grać assassinem ^^

Ja sie pisze ;p

Vampirek najprawdopodobniej ;p

Rasa: Human

Klasa: Priest

Talent: Chasten

Nick: NoobGod

Niezauważyłem GoodGrass, dzięki za uświadomienie :)

Oj... pogram z wami... tylko kim?

Najprawdopodobnie to bedzie Human Mage... chociaz assasynków jest mało. Ale czytajac temat widze juz ze 4... ok. Mage Blaze

Przepraszam za spam. Ale może czas ustalić godzinę wbicia na VT i ogólnie do gry ;)

z tego co wiem to każda rasa chyba zaczyna w innym miejscu więc na początki na pt nie mam co liczyć ;)

gildia jakaś proponowana będzie ?:) po jakimś czasie gry ?:) ktoś chętny ?

Edit: ok Dzięki guru więc czekamy! Więc jak już nikt sie nie odezwie w temacie do godz. 22 to niech jakiś mod zamknie temat by uniknąć spamu ;)

Z tego co wiem, nie została podana jeszcze godzina startu. Ponadto, jak będzie coś wiadomo, pisnę newsa odnośnie startu, ventrilo, godziny itp.;]

też będę grał ;) Prawdopodobny Nick : Kielus klasa Marksman... sporo nas może jakaś gildia ?

Może pogram zależy czy mnie wciągnie :P

Ja bardzo chętnie zagram. Będę grał Magiem :) Piszę się na to ! :) Mój nick to zapewne Gregor :)

Czy jezeli nie będe miał mikrofonu, to nie dostanę sie do gildi? Bo coś cholender słuchawki działają a mikro skubaniec nie chce...

rowniez sie pisze lecz bez vent;( klasa assasin albo wojownik, bedzie gildia czy nie? wrazie co prosze o pw albo gg 883202

Bez mikro to troche kijowo ;/ moze zrobimy selekcje ?

Ta róbcie selekcje a powstanie onetowe piekło jak w przypadku H&H ;P tez się mogę wpisać... Assasin albo wampirek..

najlepiej , gdyby byla gildia, i ci co maja vent to sie zgadaja, a ci co nie maja to moga sie w gildi zawsze dogadac;)

Lionhearth to serw pvp? Może autor postu niech edytnie 1szego i poda listę osób , żeby ludzie grający tymi samymi rasami się zgadali na początku.

Mikro ON jak coś mogę grac nick Rzeziu Klasa: Assassin

Pisze sie na to ;)

Prawdopodobnie Vampire ;)

Jak coś. pisać na gg. 4765704

Nick: Anray.

Pozdrawiam.