OBT 9 Marzec Ekipa!

najlepiej , gdyby byla gildia, i ci co maja vent to sie zgadaja, a ci co nie maja to moga sie w gildi zawsze dogadac;)

Taaa najlepiej zeby gildie zalozyl tworca ów tematu ;p

i wtedy bysmy sie dzielili na party i takie tam ;)

tez chetnie zagram :)

Pjona nie gralem jeszcze w FW ale napewno poświece na niego duzo czasu. JEzeli chodzi o postac dostosuję się jaką bedzie trzeba(osobiście preferuję Healer/support)

mogę załoyć gildie ;) tylko jeszcze muszę ogarnąć tę gre ;) od jakiego lvlu gildie można zrobić i takie tam ;)

siema Good :D to ja tez się wpisuje

Prawdopodobnie supporcik: Elf Bard, nick standardowo wiesz jaki :D;pp

i wgl siemano wszystkim :P^

Wszystkich chetnych zapraszam do gildii Eternals! ( www.eternals.pl ) Jestesmy zgrana gildia, gramy od 3 CBT ( A przynajmniej niektorzy z nas ) wiec nie zawiedziecie sie! Byli elita w grze Requiem Memento Mori, gdzie na dwoch serwerach byli jedna z najlepszych gildii (Wtedy z nimi nie gralem). Kazdy dostanie potrzebne info i moge wam obiecac, ze wprowadzimy was do swiata Forsaken World w najlepszy sposob w jaki potrafimy..

PS. Jesli potrzebna byla by pomoc albo cos, piszcie na gg: 160959.

Pozdrawiam & Zapraszam ;)

siema Good to ja tez się wpisujePrawdopodobnie supporcik: Elf Bard, nick standardowo wiesz jaki ;ppi wgl siemano wszystkim ^

Uciekaj robić własny temat :)

Ja też się piszę na Forsakena :). Co do klasy to jeszcze nie wiem Pewnie Human Mag

Uciekaj robić własny temat

? co czemu na co po co :DD tu zostane ;pp

Witam,

Mnie również możecie wpisać na listę chętnych do wypróbowania FW :)

Zastanawiam się jeszcze nad klasa, ale bedzie to prawdopodobnie Mag Kindred (gdyby tak wsrod Kindred mogl byc Strzelec...)

Istnieje nowy temat -

Swoje "kandydatury" proszę wpisywać właśnie tam.

Co to za ekipa bezemnie :D Priest ING Binio / Alivi :)

Witam, jak już większość wie 9 marca jest OBT ! więc chciałbym zebrać parę osób przynajmniej 6 tak aby było party ;) a jak będzie więcej to nikomu przecież nic się nie stanie ;)

więc zapraszam do wątku ;) ja będę grał Boilerem (zapomniałem nazwy klasy ale ten taki szeroki z młotem) lub Vampirem ;)