najlepiej , gdyby byla gildia, i ci co maja vent to sie zgadaja, a ci co nie maja to moga sie w gildi zawsze dogadac;)
Taaa najlepiej zeby gildie zalozyl tworca ów tematu ;p
i wtedy bysmy sie dzielili na party i takie tam
najlepiej , gdyby byla gildia, i ci co maja vent to sie zgadaja, a ci co nie maja to moga sie w gildi zawsze dogadac;)
Taaa najlepiej zeby gildie zalozyl tworca ów tematu ;p
i wtedy bysmy sie dzielili na party i takie tam
tez chetnie zagram
Pjona nie gralem jeszcze w FW ale napewno poświece na niego duzo czasu. JEzeli chodzi o postac dostosuję się jaką bedzie trzeba(osobiście preferuję Healer/support)
mogę załoyć gildie tylko jeszcze muszę ogarnąć tę gre
od jakiego lvlu gildie można zrobić i takie tam
siema Good to ja tez się wpisuje
Prawdopodobnie supporcik: Elf Bard, nick standardowo wiesz jaki ;pp
i wgl siemano wszystkim ^
Wszystkich chetnych zapraszam do gildii Eternals! ( www.eternals.pl ) Jestesmy zgrana gildia, gramy od 3 CBT ( A przynajmniej niektorzy z nas ) wiec nie zawiedziecie sie! Byli elita w grze Requiem Memento Mori, gdzie na dwoch serwerach byli jedna z najlepszych gildii (Wtedy z nimi nie gralem). Kazdy dostanie potrzebne info i moge wam obiecac, ze wprowadzimy was do swiata Forsaken World w najlepszy sposob w jaki potrafimy..
PS. Jesli potrzebna byla by pomoc albo cos, piszcie na gg: 160959.
Pozdrawiam & Zapraszam
siema Good to ja tez się wpisujePrawdopodobnie supporcik: Elf Bard, nick standardowo wiesz jaki ;ppi wgl siemano wszystkim ^
Uciekaj robić własny temat
Ja też się piszę na Forsakena . Co do klasy to jeszcze nie wiem Pewnie Human Mag
Uciekaj robić własny temat
? co czemu na co po co :DD tu zostane ;pp
Witam,
Mnie również możecie wpisać na listę chętnych do wypróbowania FW
Zastanawiam się jeszcze nad klasa, ale bedzie to prawdopodobnie Mag Kindred (gdyby tak wsrod Kindred mogl byc Strzelec...)
Istnieje nowy temat -
Swoje "kandydatury" proszę wpisywać właśnie tam.
Co to za ekipa bezemnie Priest ING Binio / Alivi
Witam, jak już większość wie 9 marca jest OBT ! więc chciałbym zebrać parę osób przynajmniej 6 tak aby było party a jak będzie więcej to nikomu przecież nic się nie stanie
więc zapraszam do wątku ja będę grał Boilerem (zapomniałem nazwy klasy ale ten taki szeroki z młotem) lub Vampirem