Ooo jeden z tych ninja właśnie się ujawnił, ciekawe poco?
Tak, tak masz całkowitą rację...
Ooo jeden z tych ninja właśnie się ujawnił, ciekawe poco?
Tak, tak masz całkowitą rację...
jest mało wsparcia dla redaktorów i ich pracy
NIE będzie recenzji po dobiciu do 10 poziomu. Trzeba dobić przynajmniej 3/4 w przypadku typowych MMO. Nie będziemy pisać gniotowych recenzji, żeby były częściej.
Kozak przeginasz. Dawniej, jakoś nie było nawet najmniejszego wsparcia dla redaktorów i było dobrze. Teraz nie dość, że jest hajs za napisane prace to jeszcze dalej masz czelność narzekać. Przypominam Ci, że jesteśmy amatorskim zespołem, w amatorskim serwisie. Twoje nastawienie powinno się objawiać frajdą, przyjemnością z pisania, a nie pesymistycznym nastawieniem w każdą stronę. "Nie będę pisał, bo nie ma pieniędzy". "Nie będę pisał, bo nie ma wsparcia". "Nie będę pisał, bo nie dobiłem jeszcze entego lvl".
- Ocenę pracy moderatorów/adminów/redaktorów?
Mod: 9/10 Admin: nie mam pojęcia Redaktorów 9/10 było by 10/10 jakby było wiecej newsow.
- Czego/Kogo Wam brakuje w serwisie?
Wiecej mniej popularnych/starych mmorpgow, fpsow etc.
- Co moglibyśmy robić lepiej?
Dodawac gry
- Co robimy źle?
za malo gier ;d
Mnie definitywnie brakuje jednej rzeczy , jako iż nie jestem malkontentem , oceniam pracę ludzi odpowiedzialnych za bany na 2/10 , gdyż StoRn nie dostał jeszcze bana. Tyle ode mnie
@Edit-Panowie , reszty wam zazdroszczę i oby tak dalej ! Trzymaj się ekipo , gdyż mimo małej ilości postów , to jestem tutaj od początku .
Jedynym problemem jest tak zwany słomiany zapał i brak konsekwencji we wszystkim... Gdzie jest planowany od dawien dawna podcast, lista najlepszych gier dekady Kozaka, celebracja urodzin forum, konkursy na święta dla użytkowników, motywacja nowych [nie wiem czy można o tym mówić, ale zainteresowani powinni wiedzieć o co chodzi], modernizacja słabych opisów gier z portalu, korekta zespołu przed publikacją tekstu, nadzór i ulepszanie targowiska, jakiekolwiek ruchy w stronę popularyzacji forum na tle serwisu, powołanie video-redaktorów (czy jak oni się tam mieli nazywać) i prawdopodobnie kilkanaście innych świetnych pomysłów, o których akurat zapomniałem?
Chyba śmiało mogę powiedzieć i dużo się przy tym nie pomylić, że ktokolwiek (oprócz guru, ale o nim poźniej), kto podczas ostatnich kilku miesięcy miał jakiekolwiek pomysły dot. ulepszenia strony, porzucił/zapomniał/olał/zepsuł co najmniej jeden. Nie piszę tego w kategorii ataku, a jeśli nawet to, z własnym nożem w plecach, dodam - wiem, że wszystko wymaga czasu, ale jeśliby spojrzeć na to przez pryzmat profesjonalizmu - którego brak po stokroć mi zarzucano - to wszyscy w jakiś sposób ponosimy winę za aktywność lub jej brak.
Złoty środek? Zapewne trzeba po prostu ruszyć d*py, ale jakby to było takie proste, to sam bym pewnie produkował 10 tekstów tygodniowo bez marudzenia, a userzy mieliby co tydzień nowy event z nagrodami i forum pełne filozoficznych dyskusji przeplatanych głupimi zabijaczami czasu, które są czasami nawet bardziej potrzebne.
Teraz czas na słodzenie - na niekwestionowaną pochwałę zasługuje nie kto inny, jak guru. Gdyby nie on, cała dotychczasowa praca w serwisie poszłaby się j***ć w przeciągu 2 dni bez regularnie dodawanych news'ów. Powinniśmy się redakcyjnie złożyć i wysłać mu paczkę, co najmniej, Merci poleconym i za wszelką cenę starać się by nigdy nie odszedł Osobiście i całkowicie szczerze podziwiam guru również za zapał i efektywność pracy dzień w dzień bez narzekań
Oprócz tego, na wyróżnienie zasługuje Rem, choć jest to być może spowodowane faktem, że jako jedyny nie pracuje pod przykrywką, a efekty prac można w ogóle obserwować. Do pracy modów nie mam zastrzeżeń, czyli jest tak jak najlepiej potencjalnie mogłoby być
Jedynym problemem jest tak zwany słomiany zapał i brak konsekwencji we wszystkim... Gdzie jest planowany od dawien dawna podcast, lista najlepszych gier dekady Kozaka, celebracja urodzin forum, konkursy na święta dla użytkowników, motywacja nowych [nie wiem czy można o tym mówić, ale zainteresowani powinni wiedzieć o co chodzi], modernizacja słabych opisów gier z portalu, korekta zespołu przed publikacją tekstu, nadzór i ulepszanie targowiska, jakiekolwiek ruchy w stronę popularyzacji forum na tle serwisu, powołanie video-redaktorów (czy jak oni się tam mieli nazywać) i prawdopodobnie kilkanaście innych świetnych pomysłów, o których akurat zapomniałem?Chyba śmiało mogę powiedzieć i dużo się przy tym nie pomylić, że ktokolwiek (oprócz guru, ale o nim poźniej), kto podczas ostatnich kilku miesięcy miał jakiekolwiek pomysły dot. ulepszenia strony, porzucił/zapomniał/olał/zepsuł co najmniej jeden. Nie piszę tego w kategorii ataku, a jeśli nawet to, z własnym nożem w plecach, dodam - wiem, że wszystko wymaga czasu, ale jeśliby spojrzeć na to przez pryzmat profesjonalizmu - którego brak po stokroć mi zarzucano - to wszyscy w jakiś sposób ponosimy winę za aktywność lub jej brak.Złoty środek? Zapewne trzeba po prostu ruszyć d*py, ale jakby to było takie proste, to sam bym pewnie produkował 10 tekstów tygodniowo bez marudzenia, a userzy mieliby co tydzień nowy event z nagrodami i forum pełne filozoficznych dyskusji przeplatanych głupimi zabijaczami czasu, które są czasami nawet bardziej potrzebne.Teraz czas na słodzenie - na niekwestionowaną pochwałę zasługuje nie kto inny, jak guru. Gdyby nie on, cała dotychczasowa praca w serwisie poszłaby się j***ć w przeciągu 2 dni bez regularnie dodawanych news'ów. Powinniśmy się redakcyjnie złożyć i wysłać mu paczkę, co najmniej, Merci poleconym i za wszelką cenę starać się by nigdy nie odszedł Osobiście i całkowicie szczerze podziwiam guru również za zapał i efektywność pracy dzień w dzień bez narzekań Oprócz tego, na wyróżnienie zasługuje Rem, choć jest to być może spowodowane faktem, że jako jedyny nie pracuje pod przykrywką, a efekty prac można w ogóle obserwować. Do pracy modów nie mam zastrzeżeń, czyli jest tak jak najlepiej potencjalnie mogłoby być
Podsumowując, lepiej zacząć od siebie nie patrząc na innych redaktorów. Dla Guru to raczej dobra Whisky się należy.
Kozak przeginasz. Dawniej, jakoś nie było nawet najmniejszego wsparcia dla redaktorów i było dobrze. Teraz nie dość, że jest hajs za napisane prace to jeszcze dalej masz czelność narzekać. Przypominam Ci, że jesteśmy amatorskim zespołem, w amatorskim serwisie. Twoje nastawienie powinno się objawiać frajdą, przyjemnością z pisania, a nie pesymistycznym nastawieniem w każdą stronę. "Nie będę pisał, bo nie ma pieniędzy". "Nie będę pisał, bo nie ma wsparcia". "Nie będę pisał, bo nie dobiłem jeszcze entego lvl".
Kto mówił że nie będę pisać? Problem w tym że póki co musiałbym każdą reckę/artykuł obarczać newsem, a system powinien działać trochę inaczej, recki i artykuły powinny się same reklamować... nawet głupi znaczek [NEW!] poprawiłby oglądalność.
lista najlepszych gier dekady Kozaka
Próbuję skontaktować się z Chmarusem. Tak od kilku miesięcy -.- Jak mi się uda to będzie na dniach.
Po części masz rację, jednak co to jest za problem napisać newsa i dać odnośnik na forum? Ja właśnie w tym widzę sposób na zainteresowanie widza i jak widać po wyświetleniach konkretnych artykułów - opłaca się. Mniej kombinowania, więcej pracy:)
Stosunkowo rzadko zaglądam na forum, więc napiszę jak postrzegają Was "niedzielni" użytkownicy.Przede wszystkim poziom kultury jest zatrważająco niski. Od dłuższego czasu nawet nie zapuszczam się w rejony shoutboxa. Zauważyłam też, że pozwalacie użytkownikom folgować sobie w sposobie i dosadności wyrażania myśli - przekleństwa i przeróżne inwektywy są na porządku dziennym.W żaden sposób nie zachęcacie nowych do odwiedzania forum, które na chwilę obecną jest wymarłe. Trzydziestu aktywnych na krzyż. Jak na tak obszerny portal tematyczny, to mało. Do pracy moderatorów nie mam zastrzeżeń. Redaktorzy mogliby częściej zamieszczać jakieś ciekawe prace na forum, a administratorzy powinni częściej się udzielać.Włóżcie w to trochę więcej serca Pozdrawiam.Edit: Zapomniałam o podsumowaniu. Nie jest super, ale dajecie radę - 6+/10
Tyle ile potrafimy tyle pozbywamy się wulgaryzmów. Ale nie jest to proste. A nowi wciąż przychodzą.
Tyle ile potrafimy tyle pozbywamy się wulgaryzmów. Ale nie jest to proste. A nowi wciąż przychodzą.
Tylko, że Ty jesteś od czegoś innego.
Dzz podjudził lud słowami 'większość moderatorów tutaj jest jak ninja, pojawia się i znika.' !
Gdzie jest Bax i Hania?
Tutaj jestem! Szczerze mówiąc też jestem taki ninja - jak nie mam nic do powiedzenia to nie piszę, ale na forum wchodzę przynajmniej raz dziennie. A kto to jest Bax za cholerę nie mam pojęcia (może faktycznie coś ze mną nie tak?).
http://www.mmorpg.org.pl/forum/user/3-bax/
Ma na myśli tego
Co do samej pracy, to jedynie z czego ja zauważyłem to wysila się guru. Nie jestem jego zwolennikiem,że tylko on i on, jednak wydaje mi się,że to on najwięcej robi. Gdyby nie on, nie było by nas dzisiaj na tym forum, to dzięki niemu jest parę newsów dziennie, i trochę humoru. On zawsze pociesza nas i komentuje nasze prace w pozytywny sposób. To dzięki niemu w zasadzie odwiedziłem stronę,[bo on pisał newsy], i póki on na tej stronie będzie, będę ją śledził. Do dnia twego ostatniego guru pracuj z nami ^^
Tyle, dziękuję.
Dzz podjudził lud słowami 'większość moderatorów tutaj jest jak ninja, pojawia się i znika.' !
Nie bylo Cie przy tej rozmowie, wiec nie wiesz jak bylo. Userzy gadali na sb, ze z moderatorow tylko moja prace widac, to ja im odpisalem, ze inni tez robia swoje, ale nie widac tego, bo robia to jak ninja, a ja jestem krzykaczem i lubie dodawac swoje 3 grosze. W moim ninjowskim stwierdzeniu nie ma nic ze znikania, chodzi o prace w ukryciu, ot co.
Tylko, że Ty jesteś od czegoś innego.
I co z tego? W niektórych działach mam dostęp do edycji treści. Sądzę, że usuwanie wulgaryzmów nie jest obowiązkiem administracji, tylko kulturalnego człowieka.
Tutaj jestem! Szczerze mówiąc też jestem taki ninja - jak nie mam nic do powiedzenia to nie piszę, ale na forum wchodzę przynajmniej raz dziennie. A kto to jest Bax za cholerę nie mam pojęcia (może faktycznie coś ze mną nie tak?).
Hania Ty jeszzcze zyjesz?
Nie bylo Cie przy tej rozmowie, wiec nie wiesz jak bylo. Userzy gadali na sb, ze z moderatorow tylko moja prace widac, to ja im odpisalem, ze inni tez robia swoje, ale nie widac tego, bo robia to jak ninja, a ja jestem krzykaczem i lubie dodawac swoje 3 grosze. W moim ninjowskim stwierdzeniu nie ma nic ze znikania, chodzi o prace w ukryciu, ot co.
Eh...wiem jak było bo to ja tą rozmowę zacząłem, więc przestań gadać że mnie przy tym nie było.
Tutaj jestem!
Ow rly? Tak na serio to nie wiem jak mam oceniać waszą pracę (modów,adm itp.) skoro większość nawet nie pokazuje swojej pracy, tylko jak już napisałem - jest ninja i pracuje w odosobnieniu.
Wszystko jest idealne wręcz można rzec. Dobra dobra obsługa i świetne jedzenie. Dobrzy pracownicy, świetne wyniki tak wytłumaczę swoje poprzednie zdanie. Guru jest pasjonatem. Ciągle szuka nowości. Jego praca jest godna pochwały. Ciągle dostajemy świeże informacje. Oby tak dalej Guru i cała reszta a portal będzie jeszcze lepszy.
P.S Nadal czekam na rozpatrzenie mojego podania na redaktora. Ktoś tu wspomniał, że przydadzą się ludzie do recenzji.
Eh...wiem jak było bo to ja tą rozmowę zacząłem, więc przestań gadać że mnie przy tym nie było.
A kolega widzial kogo cytowalem? Salka, nie Ciebie, a to znaczy, ze swoje slowa kierowalem wlasnie do niego, bo ze ty przy tym byles (z toba rozmawialem...) to wiem.
Co jest wtF chyba do siebie nie doszłem jeszcze, zobaczyłem cytat z tym ninja i już jade ;p
Ty no z życia trza korzystać chyba nie? ^