Sorki, że będzie w tym poście trochę inna ocena niż myślicie ale tutaj nie ma co oceniać pracy zespołu lecz całego forum razem z forumowiczami. Do samej pracy zespołu o tak mogłoby być lepiej ale i tak jest dobrze. Sam kiedyś byłem dość aktywny na forum (spamowałem gdzie się dało). Lecz teraz jestem jak Mr.Hania(szacun bo jest naprawdę extra gość chociaż nie raz warna dostałem i chyba od niego ban poleciał), jestem na forum minimum raz dziennie, ale nic się nie odzywam bo po co jak czytam posty typu: Szukam....., Podanie na..... i posty w których dowiaduje się jak niska jest inteligencja grających Polaków dzięki tematom w których oczekują pomocy w tak banalnych problemach jak rejestracja. FORUMOWICZE!!!! Nie oczekujcie od ekipy mmorpg.org.pl ze będzie lepiej bo raczej nie będzie jeżeli im sami nie pomożecie. Gdybym był modem to tematy Szukam bardzo szubko lądowały by w koszy bo to staje się monotonią. Jeżeli sami im nie stworzycie dobrego środowiska pracy to tutaj się nic nie zmieni bo wykańczacie ich sami. Jedziecie po bandzie jak się da. Podziw dla wszystkich modów, adminów, root admina(Szczecin rox!) i redaktorów, ponieważ nie wiem czy sam dałbym rade wytrzymać z takimi ludźmi jak wy! Wielki szacun chłopaki. Wiecie co kiedyś to forum było jak extra gra MMORPG gdzie był extra klimat. Wchodziłem na to forum maniakalnie, a teraz bardziej w chodzę z szacunku, ponieważ czar tego forum prysnął. Wszystko przez ludzi przebywających na tym forum. Chętnie wymienił bym posty z np. Saurenem(chociaż z nim to się zakolegowałem ze ohoho heh darmowe weekendy i jedziemy). Naprawdę te forum miało lepsze czasy. Wiec podsumowując. Chłopaki z ekipy gratuluje i życzę wytrwałości w "zawodzie".Forumowicze trochę wyrozumiałości i mniejszego niepotrzebnego spamu, a i najważniejsze włączcie czasem mozg.
Ocena pracy zespołu i serwisu vol.2
@up
więcej użytkowników = więcej debili
Nie da się od tego uciec;]
@UP:
Święta racja.
Sam zdążyłem zauważyć jak bardzo zmieniał się "świat" tego forum, począwszy od aktywnych, codziennych userów do tych troszkę mniej.
Ze swojej strony: nie jestem aż takim no-life'm żeby doszukiwać się dziury w całym.
Wchodzę na forum jedynie w celu przejrzenia news'ów i czasem odpisania na jakiś interesujący mnie temat.
Dla mnie jest ok.
Powyższe zdanie samo w sobie jest oceną więc cyferki chyba nie są potrzebne
Pozdrawiam wszystkich
@UP
Wy się zgadzacie ze mną a ja z wami.
Co do ilości użytkowników to jest kilka wykresów:
- ilość debili > ilość normalnych forumowiczów
- if(ilość_debili++){ ilość debili++;}
- if(ilość_debili++){ilość ++; ilość_normalnych_forumowiczów--;}
- if(ilość_debili--){klimat_forum--}
Można by było napisać jeszcze więcej ale nie chce mi się o tej porze już myśleć.
Może nie tyle debili co ludzi "zainspirowanych" filmami z youtube pt. Jestem Hardcorem - tzw. dzieci neo, oraz ludzi wypowiadających się na tematy o których nic nie wiedzą...
Może nie tyle debili co ludzi "zainspirowanych" filmami z youtube pt. Jestem Hardcorem - tzw. dzieci neo, oraz ludzi wypowiadających się na tematy o których nic nie wiedzą...
tego nie unikniesz a takich ludzi jest najwięcej, no ale cóż tak to już bywa, że w tym świecie każdy wie swoje i każdy wie najlepiej.
Witam
Koniec roku to czas podsumowań i stawiania sobie planów na kolejne miesiące, więc i tym razem chcemy prosić o wystawienie Nam (jako całemu zespołowi lub osobnym jednostkom) odpowiedniej "oceny". Ponadto, chcielibyśmy się dowiedzieć o:
- Ocenę pracy moderatorów/adminów/redaktorów?
- Czego/Kogo Wam brakuje w serwisie?
- Co moglibyśmy robić lepiej?
- Co robimy źle?
itp.
Wszystkie wypowiedzi (nawet krytyczne) mile widziane. No to do dzieła...