Ocena Zestawu

Witam , Mam juz wszystko wybrane do zestawu , i chce sie zapytac czy takie cos moze byc. Czy wszystko do siebie pasuje. Ogolnie chce juz go brac ale czekam na opinie.

http://www.morele.net/inventory/info/YjXAU5/

ja bym brał msi kartę graficzna (lecz to jest moja opinia (gust) ;) ) , psu pupy nie urywa przydałaby się mocna 550w , jak nie wsadzasz customowego chłodzenia na procka można by było się pokusić o inna obudowę lub więcej wentyli bo trochę gorąco się może robić, reszta ujdzie

1300 za karte AMD, nei lepiej wziąc 1060???

bierzesz chociażby Armora 1060 i dokręcasz. a i ~100 zł masz w kieszeni na lepszy zasilacz/coolera pod procka :).

AMD za żadne skarby nie bierz :D

PSU pupy Ci nie urywa ? A teraz przelicznik ile do tego zestawu mocy potrzebujesz, nastepnie poczytaj o tym zasilacza i się zastanów. Jeden z lepszych zasilacza na rynku co do obudowy w tej cenie lepszej nie znajdziesz. Co do karty kwestia gustu, ale kultura parcy chłodzenia polpasywnego od MSI jest wręcz fenomenalna

ta obudowa jest dość spora, na procek bez OC wystarczy. Ramy masz 2400Mhz, płyta główna obsługuje max 2144Mhz(tak dla info). Co do grafiki kwestia w co grasz. Pod dx12 bym bral RX480. W Battlefield 1 jest wydajniejszy od 1060. :)

ta obudowa jest dość spora, na procek bez OC wystarczy. Ramy masz 2400Mhz, płyta główna obsługuje max 2144Mhz(tak dla info). Co do grafiki kwestia w co grasz. Pod dx12 bym bral RX480. W Battlefield 1 jest wydajniejszy od 1060. 

i w titanfall 2 i w CoD nowym ;) Bezpieczniej kupić RX 480 niż 1060 ;)

To jak myslicie , brac go? Daje rade?

zestaw spoko, cos tam pisali o zasilaczu. Nie wypowiem się bo nie miałem kontaktu z tą marka :)

Po prawdzie zasilacz zbiera bardzo dobre opinie u ludzi. Sam sobie go chwale cichy wydajny. Przy zestawie i5 6600k od do 4.5 + 1070 od msi sprawuje się wybornie.

450 Ci starcza na tego procka + 1070??, wtf co ja czytam....

To jak panowie , zestaw godny aby kupic? Czy zmienic cos.

w opisie karty masz napisane rekomendowana moc zasilacza [W] 500 ty kupujesz zasilacz 450 W czy on za slaby nie będzie

</div>
450 Ci starcza na tego procka + 1070??, wtf co ja czytam....

To czas się doeudkowac i liczyć nauczyć a dowiesz sie jak to działa :)

To czas się doeudkowac i liczyć nauczyć a dowiesz sie jak to działa 

dobrze ze masz taki nick, od razu widzę że nie warto się kłócić ;), pozdrawiam

dobrze ze masz taki nick, od razu widzę że nie warto się kłócić , pozdrawiam

Dobrze że brakuje Ci wiedzy do jakiejkolwiek merytorycznej dyskusji , dlatego zaslaniasz się czymś coś nie ma najmniejszego znaczenia (nick) ,i pozdrawiam również

450 powinna spokojnie wystarczyc, ale mimo to bralbym 500, przydalby sie tez dysk ssd, chociaz na sam system.

Witam , Mam juz wszystko wybrane do zestawu , i chce sie zapytac czy takie cos moze byc. Czy wszystko do siebie pasuje. Ogolnie chce juz go brac ale czekam na opinie.

http://www.morele.net/inventory/info/YjXAU5/

Brak dysku SSD? Chłopie , to tak jakbyś kupił Ferrar i poskąpił na koła. To będzie wąskie gardło w tym zestawie. Wyobrażasz sobie Ferrari z kołami malucha?

Jak to jest ten sam zestaw co Lipton składał na moreletv na yt.

Zestaw dobry, jego wydajność masz na kanale moreletv i jest naprawdę zadowalająca.

Zamien RX 480 na GTX 1060. Tanszy, a o wiele wydajniejszy. Zasilacz najlepiej z zapasem cos plus minus 550W.

Brak dysku SSD? Chłopie , to tak jakbyś kupił Ferrar i poskąpił na koła. To będzie wąskie gardło w tym zestawie. Wyobrażasz sobie Ferrari z kołami malucha?

Dysk ssd zawsze mozna pozniej dokupic :)

KUP XFX 550W albo OCZ 550w (bronze cert)

Nie kupuje sie przy grafikach poziomu 1060, 450w, 550w - 80% + chcesz pare % zostawic itd. + z czasem zasilacz slabnie

550w to jakies realne czasowo 400W, naprawde warto to pare ZL WIECEJ, a spokoj.