Oddam konto GW2 za darmo

Ahoj.

Kupiłam GW2 w zasadzie z sentymentu, ale nie grałam tam już od.. grudnia? Zaopatrzyłam się zwykłą wersję, dopiero potem upgradnęłam ją do kolekcjonerskiej w grze (o ile dobrze pamiętam dawało to jakiegoś minisa, elite skill), za golda, niegrzecznie farmiłam golda w ciut zbugowanym miejscu.. nie ważne. Nie zamierzam już grać, co prawda kasy nie dostanę z powrotem, ale czemu się ma marnować? Email zostanie zmieniony na wasz (za pomocą supportu, jestem dobra we wciskaniu kitu, jak się nie uda to się coś wykombinuje, no problemo). Ogółem miałam tam postać na 80 lvlu ale chyba ją skasowałam i później miałam jakiś tam low lvl. Golda wydaje mi się, że przeniosłam, coś tam jest w każdym razie na postaci lub w banku. Ciężko powiedzieć, bo nie mam po formacie gry i niekoniecznie chcę ją ściągać. W każdym razie żadną złodziejką nie jestem, prędzej dobrą duszą :P.

Tym razem nie będzie to losowanie, a coś bardziej.. wymagającego kreatywności? Wystarczy, że chętni napiszą dlaczego chcą to konto. Wiem, że znajdą się tacy, co po prostu widzą napis 'za darmo' i lecą jak dzikus na mięso, ale.. mam nadzieję, że będę umiała wyczuć komu naprawdę zależy (ta jasne, w sieci c_c).

Nie znam tu praktycznie nikogo, więc nic po znajomości się nie odbędzie. Konto będzie wasze na wieki wieków.

Czas trwania: do 20 Maja godzina 20.00.

Werdykt: Tak myślę, że zależnie od ilości zgłoszeń.. ale pewnie więcej niż 2 dni mi nie zejdzie, jak tak to dam znać o ew. poślizgu.

UWAGA! By wziąć udział należy mieć konto zarejestrowane przed 1 maja br i mieć na nim ponad 50 postów.

Proszę bardzo bez offa, bez trollingu, bez hejta, tak wiem mam mało postów, ale kinda couldn't care less. Może ktoś się zgłosi, może nie. Najwyżej będzie się kurzyło.

Lece jak dzikus na mienso i chciałbym konto. :) - ot kreatywność. Życzę powodzenia innym, bo mam już konto!

Jesteś dziewczyną i oddajesz konto do GW2 za darmo - nie będzie się kurzyło :D

Ustal, jakie konta mogą brać udział w losowaniu(np. stworzone przed napisaniem tematu), bo zaroi się od multikont.

hehe, tylko Aeth spełnia wymagania jak do tej pory.

Hej, chętnie przyjąłbym konto w dobre ręce ze względu na chęć sprawdzenia, czy plotki prawią prawdę nt. "perfekcji" tej gry, ale niestety budżet mi nie pozwala :/. Mogę przysiąc, że w moich rękach się nie zmarnuje B) .

Nie wiem, co mógłbym jeszcze napisać, może proszę o pozytywne rozpatrzenie? :P

Witam, grałem chwilę u kolegi w GW2 i naprawde bardzo spodobał mi się ten tytuł. Niestety z pewnych "oczywistych" względów nie mogę się w tą grę zaopatrzyć - tak mój budżet jest bliski zera...

Wiem mniej więcej na czym polega ta gra i myślę, że bym się w niej odnalazł :) Grałem w wiele mmorpg'w (w tym 99% darmowych) i niestety nic z nich nie zatrzymało mnie na długo, a odnośnie GW2 mam dużą nadzieje (oceniając po gameplay'ach i opiniach innych.)

Brałem udział w poprzednich losowaniach, bo bardzo zależy mi na tej grze.

Hmm... wiem że nie jestem bardzo "kreatywny" ale piszę po prostu prawdę =)

Pozdrawiam

Hmm dlaczego chciałbym konto? Pewnie po to by zmarnować z 3 miechy czasu na pogranie (bo pewnie na dłuższa metę by mnie az tak nie wkręciła jak każdego mniemam) i przekazać je komuś innemu dalej ;)

A ja dlaczego chciałbym konto? Z racji sentymentu do "jedynki". Pograłbym, planowałem kupić nawet w dniu premiery, ale sytuacja finansowa niestety na to nie pozwoliła i wciąż nie pozwala. Jestem casualem, lubię sobie "czillowo" przysiąść do gry, a nie no-lifić :) Pozdrawiam :)

Hej Karolina, mnie może jeszcze znasz :D

Konto posiadam, więc tak tylko se napisałem :D

Frosty, zaczynam się bać, bo niekoniecznie :0.

Tak, tak, edytuję zaraz pierwszego posta odnośnie wymaganej ilości postów itd, wyleciało mi z głowy :).

Ja też z chęcią przyjąłbym tą grę w swoje ręce ponieważ mój budżet mi nie pozwala a gdy by mi już pozwolił to gra ściągałaby mi się wieki (słaby internet)Nie wiem co jeszcze napisać może..... Lubię książki :D

Well, chciałbym to konto ponieważ czuje sentyment do tej gry, w pierwsza część zagrywałem się całymi dniami - według xfire nabiłem 367 godzin lecz czułem jakby było ich znacznie więcej. Do tego grałem kilka razy w drugą część gdy były różnego rodzaju darmowe wejścia i czułem, że gra nie znudzi mi się szybko, zresztą podobny efekt jest z Diablo3 na które wszyscy marudzą. Cóż to chyba wszystko.

@Frosty ma fory! Zna ją z reala albo jakiejś gry! RIGGED!

A co do piszących tutaj... Ludzie, wtf? Co Wy tacy sztywni jesteście!? Dziewczyna (<3 <3 <3 <3 <3 Kocham Cię!!!1!) piszę normalnie, nawet podstawowy angielski zna (<3 <3 <3 lovciam, zostań moją dzieFczyną <3 <3), potrafi wciskać kit (też potrafię wciskać *if You know what i mean, because i don't o.o) a Wy jak nabici na pałę ("pała" jestem taki zabawny :o)

Co do tematu... Nigdy w to nie grałem, może warto spróbować? Co mi szkodzi, nudzę się cholernie. Ludzie rzucają w to "coś" mięsem, a z doświadczenia wiem że ludzie to idioci i gówno się znają, więc chciałbym się na własnej skórze przekonać czym to się je ;).

Huehuehue, daj mi grę, zrobię Ci dżinsy <3 <3 <3 <3!11!!!!

ps. jakiego masz skajpa? Chętnie z Tobą porozmawiam o książkach i księżycu!

pps. to nie troll, chętnie to przetestuje.

Czy mogłabyś uwzględnić moją odpowiedź konto mam sprzed 1 maja ale jeszcze nie nabiłem postów i to moje jedyne konto.A więc prosiłbym o uwzględnienie jej

@kinya11 - ale ja niechce konta, bo mam własne :D

Dlaczego ja ? Dlaczego mi ?

Ponieważ:

a. Grałem na otwartych dniach przed releasem i od razu gra mi się spodobała.

b. Niestety przez złoty okres koncertów i festiwali nie jestem w stanie wydać tych parudziesięciu złotych na grę.

c. Jaram się Asurami :)

To tyle, bez rymów i polotu.

@Frosty

Jaaaaasne! A zaraz będzie odpowiedź Gehenny "Konto oddane użytkownikowi Frosty, a dlaczego? Za faciate".

Ja już wiem jak działa zus i rząd! Mnie nie oszukasz :o!

ps. Zmusił mnie do offtopa, przepraszam :

Dlaczego chcę konto? Dlatego że, grałem w beta weekend i gry jeszcze nie unistallowałem a zamiar miałem kupić ale nie mam jak bo na wiosce mieszkam :0 a gra zachęciła mnie :D szczególnie rogal.

Nie widziałam jego facjaty, zresztą dużo na mnie chyba krzyczał! :< Angielski znam bardzo dobrze, skajpa mam ale nie lubię, preferuję tsa/mumble/gg, oglądam anime.. ale to na pw, dość tego offa bo potem się pogubię. :<

m4tizer0, w porządku.

Witaj :)

Nie lubię się rozpisywać więc napisze krótko a treściwie

Biorę wszystko co oferuje płeć piękna :D

I tak nie liczę na na nic ;p mam pecha w życiu

Pozdrawiam

Ja bym chciał konto, ponieważ jestem ciekawy tej gry. Na jej temat są skrajne opinie - od bardzo chwalących po bardzo hejtujące. Przydałoby się zbudować własną opinię na ten temat. Poza tym jak dają, to trzeba brać.

Cześć, chciałbym konto po przegraniu prawie 6 lat w GW1, jednak brak funduszy oraz sprzętu nie pomogły mi w zagraniu w GW2 :P

Słyszałem dużo pozytywnych opinii o 2, nie tylko chciałbym przetestować, ale zostać na dłużej, nie tylko z sentymentu, ale z nadzieją, że mnie wciągnie, jako że nie mam czasu na granie myślę, że GW2 powinno być wyśmienitym wyborem. ;)