Ahoj.
Kupiłam GW2 w zasadzie z sentymentu, ale nie grałam tam już od.. grudnia? Zaopatrzyłam się zwykłą wersję, dopiero potem upgradnęłam ją do kolekcjonerskiej w grze (o ile dobrze pamiętam dawało to jakiegoś minisa, elite skill), za golda, niegrzecznie farmiłam golda w ciut zbugowanym miejscu.. nie ważne. Nie zamierzam już grać, co prawda kasy nie dostanę z powrotem, ale czemu się ma marnować? Email zostanie zmieniony na wasz (za pomocą supportu, jestem dobra we wciskaniu kitu, jak się nie uda to się coś wykombinuje, no problemo). Ogółem miałam tam postać na 80 lvlu ale chyba ją skasowałam i później miałam jakiś tam low lvl. Golda wydaje mi się, że przeniosłam, coś tam jest w każdym razie na postaci lub w banku. Ciężko powiedzieć, bo nie mam po formacie gry i niekoniecznie chcę ją ściągać. W każdym razie żadną złodziejką nie jestem, prędzej dobrą duszą .
Tym razem nie będzie to losowanie, a coś bardziej.. wymagającego kreatywności? Wystarczy, że chętni napiszą dlaczego chcą to konto. Wiem, że znajdą się tacy, co po prostu widzą napis 'za darmo' i lecą jak dzikus na mięso, ale.. mam nadzieję, że będę umiała wyczuć komu naprawdę zależy (ta jasne, w sieci c_c).
Nie znam tu praktycznie nikogo, więc nic po znajomości się nie odbędzie. Konto będzie wasze na wieki wieków.
Czas trwania: do 20 Maja godzina 20.00.
Werdykt: Tak myślę, że zależnie od ilości zgłoszeń.. ale pewnie więcej niż 2 dni mi nie zejdzie, jak tak to dam znać o ew. poślizgu.
UWAGA! By wziąć udział należy mieć konto zarejestrowane przed 1 maja br i mieć na nim ponad 50 postów.
Proszę bardzo bez offa, bez trollingu, bez hejta, tak wiem mam mało postów, ale kinda couldn't care less. Może ktoś się zgłosi, może nie. Najwyżej będzie się kurzyło.