Oddam konto GW2 za darmo

Witaj, a więc nie będę owijał w bawełnę jak to się mówi ;) Grałem już w masę gier, ostatnim tytułem jest Tera online ... lecz chcę spróbować coś nowego. Z racji tego że mam narzeczoną ciężko mi jakikolwiek grosz przeznaczyć na gry gdyż przeznaczam pieniądzę na nią, więc szperam po necie za jakimiś beta testami itp. i natknąłem się przez przypadek na Twój post . Cóż chyba wszystko napisałem co chciałem . :F

Propsy.

Konto bym wyłapał od ciebie i dał je mojej dziewczynie ;), a nie mamy kasy aktualnie by kupic jej te gre, a tak to w koncu mogla by pograc ze mna :) bo najarana jest na to, ze szok,a na jednym koncie niestety nie da sie grac we dwoje :P

Pewno miłą niespodziankę bym jej tym zrobił. Czekam z niecierpliwością na wynik ;)

Konto bym wyłapał od ciebie i dał je mojej dziewczynie , a nie mamy kasy aktualnie by kupic jej te gre, a tak to w koncu mogla by pograc ze mna bo najarana jest na to, ze szok,a na jednym koncie niestety nie da sie grac we dwoje Pewno miłą niespodziankę bym jej tym zrobił. Czekam z niecierpliwością na wynik

Kwiaty kup, na randkę zaproś, na pewno ją miło zaskoczysz xD

Kwiaty kup, na randkę zaproś, na pewno ją miło zaskoczysz xD

Jestem na etapie w którym kwiatek to za mało haha :D

Ahoj

Tak właśnie szukam jakiejś gry do pogrania , a ty mi z nieba spadłaś :wub: . Bym był bardzo uradowany jeżeli to właśnie ja otrzymałbym dostęp go GW2.

Czemu chcę konto? Bo jestem weteranem mmo. To nic nie znaczy? Być może ale rynek MMO jest teraz strasznie słaby przy czym GW2 był dość chwalony jednak nie dane mi było w niego zagrać z powodów finansowych. Więc jeśli nadarza się okazja czemu nie skorzystać? Wiedz , że jeśli do mnie trafi konto to nie będzie się kurzyło(?) i , oczywiście jeśli to GW jest tak fenomenalne, pozostanie w miarę aktywne. Poza tym mam ogromy sentyment do jedynki która była genialna i oczywiście chciałbym obadać ten domniemany słaby end-game.

Prosiłbym o konto. Jestem graczem nie jakimś super ale graczem, chciałbym dostać to konto aby móc wreszcie oblukać GW2 miałem jego pierwszą część ale chciałem czegoś nowego więc jeżeli chcesz oddać konto w dobre łapy to mogę cię zapewnić że go nie zmarnuje i będę sumiennie grał kiedy tylko będę miał czas.

WTF?! to już drugi GW2 account giveaway jaki widzę na tym forum :P

Bardzo miły gest dla graczy, których nie stać na zakup :) mam nadzieję, że konto trafi w ręce osoby, która zrobi z niego dobry użytek :)

Good luck folks! :D

Witaj ;)

Chcialbym dostac konto,bo jestem biedny (rly) ,dla mnie 180 zl to nie malo ale moze dlatego,ze nie zarabiam kasy jeszcze :P I chcialbym zobaczyc na wlasne oczy czy te GW2 jest takie fajne jak to wielu ludzi mowi ;p

Witam, wiem że może nie jestem zbyt długo na tym forum lecz chyba każdy ma szanse otrzymania tego konta, wiec i ja sprobóję. Nie będę pisał ze jestem biedny czy cos poprostu nie lubię płacić za gry i tego sie trzymam. A konto chciałbym otrzymać ponieważ slyszałem o tej grze bardzo duzo dobrego i chciałbym sprobowac. Mam nadzieje że docenisz moją szczerość, z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Czemu mi to konto miał byś dać , GW2 chciałem kupić lecz dla mnie 200zł ok za gre to totalna przesada , samo diablo3 czekałem aż bd mniej niż 100zł ( sie doczekałem ^^ ). Jeśli bym posiadał konto do GW2 gwarantuje że bd non stop używane gdyż posiadam całą serie 1 wiec z 2 bym był strasznie uradowany.

Hmm konto czemu akurat mi :D zadbam o nie :P oraz zawsze chciałem pograć w Gw tylko kryzys :( jest do d*py

Z nieba mi kochana spadłaś ! Aktualnie dziewczyna namawia mnie do grania ,i wałkuje i wałkuje ( nie wiedziałem że dziewczyny mogą mieć takiego bzika na punkcie gier :) A jeśli chcesz uratować moje życie a zarazem uszcześliwić dziewczynę to fajnie by było gdybym mógł adoptować od ciebie to konto :) Pozdrawiam :* Konto na pewno się nie zmarnuje, a w razie czego oddam je dalej :)

Sorry ze tak offtop, ale myślę ze 50 postów to raczej można sobie odpuścić bo nie wszyscy się na tym forum udzielają.. Sama data utworzenia konta wystarczy by stwierdzić czy to nie multikonta ;)

Bardzo chciałbym to konto.Dlaczego?Od bardzo dawna nie grałem w mmo, które mogłoby mnie przyciągnąć na dłużej.Takie w które pograłbym 2-3 godziny wyszedłbym gdzieś i po powrocie siadając do tego tytułu nie nudziłbym się .Szukam mmo, które przypomniałoby mi stare czasy, kiedy to z wielkią chęcią grało się w mmo z kumplami, tłukło się mobki w party, robiło się questy.Aktualnie nie posiadam wystarczająco duży hajsu, aby zakupić gw2(każdy praktycznie tak mówi).Chciałbym także przekonać się czy rzeczywiście ta gra jest jakimś "przełomem" na rynku mmo czy jest to przereklamowane badziewie.Czytałem różne komentarze na temat tej gry jednak nie dane mi było samemu się przekonać jak rzeczywiście jest.Ostatnio grałem w Neverwinter online, które zamiast mnie zatrzymać na dłużej, zniechęciło mnie do tego stopnia, że nie grałem od ostatniego razu coś ok. tygodnia i wątpie, że zagram.Testuję TERĘ która wydaje się być fajna jednak nadal nie czuję że "to jest to".Tak btw. pewnie niektórzy chcą to konto po prostu żeby je sprzedać i zarobić.Ostatnim zakupem był Battlefield 3, który leży na półce od ponad 3 miesięcy nie ruszany.Zawsze lepiej przetestować grę niż kupić "kota w worku".Jeżeli gra by mi się znudziło pewnie zrobiłbym podobną rzecz czyli pewnie oddałbym grę komuś znajomemu.Ostatnią grą, która mnie wciągnęła był Metin2 (aa gimbus w metina grał) albo Archlord dokładnie nie pamiętam.Albo to wina firm wypuszczających same badziewia, czy może jednak ja szukam tej "jedynej" gry mmo.

Chciałbym dostać to konto, ponieważ nigdy nie grałem w żadną z części Guild Wars i fajnie było by sobie popykać w nową grę. Przy okazji jakiś filmik na yt by się dało (;

P.S. połowa osób chyba nie przeczytała do połowy tematu bo założycielka tematu napisała: UWAGA! By wziąć udział należy mieć konto zarejestrowane przed 1 maja br i mieć na nim ponad 50 postów.

50% os nie spełnia tego warunku.

Nie będę ukrywał, że jeśli chodzi o GW2 mam w najlepszym wypadku odczucia ambiwalentne. Mniej lub bardziej powszechnie wiadomo, że gierkę uważam za mocno przeciętną.

Pytanie pomocnicze - dlaczemuż.

Z jedynką spędziłem długie lata (zacząłem grać jeszcze przed polską wersją, w czasach, kiedy gildie organizowały wypady na pierwszą misję - uchodzącą wtedy za trudną - w trakcie ciągle wpatrując się w mapkę z internetów, a dotarcie do Lion's Arch uchodziło za wielki wyczyn. Mam ponad 600 przegranych godzin na samej mojej derwiszce, przemilczę postaci stworzone przed nią, elemelkę gladitatora i necro na Jade Quarry, którzy też swoje ugrali.)

Na GW2 czekałem od pierwszych zapowiedzi. Biłem tytuły, farmiłem, wszystko byle tylko dopakować konto na potrzeby dwójki. Jednakowoż. Zaporowa cena na przysłowiowe dzień dobry sprawiła, że zmuszon byłem z przedpremierowego zakupu zrezygnować. A potem... Cóż, trzy słowa: Duke Nukem Forever. Spodziewałem się cudu, miodu, orzeszków i Nutelli. Dostałem przeciętniaka, chociaż podejrzewam, że moje oczekiwania nieco mi trzeźwy obraz zamazały. Mniejsza. Chciałbym własnymi ręcyma zagrać i przekonać się, ile toto jest warte i jak się ma do starszego brata.

W najgorszym wypadku gra ponownie zmieni właściciela. W najlepszym - nawróci niewiernego, by ten gorliwie służył sam nie wiem komu, póki elektrownia kabla nie rozłączy.

Niemen.

Gdyby jakimś cudem moja chwytająca za serce i przejmująca historia nie była wystarczająco przejmująca i chwytająca za serce,nieudolna próba przekupstwa.PS. Event trwa do 20 maja. 20 maja mam urodziny. Tak tylko mówię.

Hej bardzo chciałbym otrzymać takie konto, gdyż zawsze chciałem sobie pograć tą gre i sprawdzić, czy jest tak dobra, jak inni mówią. Nigdy nie kupiłem tej gry, ze względu negatywnej opinii innych graczy na temat tej gry. Chciałbym zobaczyć, czy mają rację. Pozdrawiam :)

Chciałbym konto w Guild Wars 2 gdyż grałem w beta weekendy i poprzednią część tej gry i bardzo mi się spodobała, pograłbym z przyjemnością lecz budżet mi na to nie pozwala.

Ta, nie będę się rozpisywał. Matury kończę 22.05 i z chęcią bym w coś pograł. GW2 było na moim celowniku, ale cena jak na razie mnie przerasta. Poza tym, grałem w GW1 i chętnie kontynuował bym swoją przygodę. Następny powód? Jesteś dziewczyną i dlatego powinnaś konto oddać mi :D I tak nie wygram, ale przynajmniej czyste sumienie, że "PRÓBOWAŁEM". No i tak do wiadomości, ludzie po maturach mają 4 miesiące wakacji, więc sprawiłabyś mi nie mały prezent :P

Pozdrawiam