Witam! Chciałbym dostać konto z różnych względów, głównie dlatego że nie wiem czy opłaca się ten tytuł kupować ( różne opinie na iternecie są ) i po prostu się boję utraty pieniędzy, a gra jak wiemy za 50 zł nie chodzi . Sama rozgrywka mnie zaciekawiła,a rzadko się to zdarza. Pierwsza część tej gry mnie zauroczyła. Więc jeżeli mógłbyś mi oddać to konto byłbym wdzięczny
.
Oddam konto GW2 za darmo
Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo Bardzo bardzo bardzo bardzo chciałbym wygrać.
Ja Chcialbym dostać konto z tego powodu że nie stać mnie na gierke a chetnie byl zagrał... bardzo mi załezy mam nadzieje ze wezmiesz moja Kandynature pod uwage Pozdrawiam
Cóż ... dlaczego to ja chciałbym zdobyć konto w gw2 ?
Może dlatego że mam cała masę wspomnień z gw 1. Te wszystkie wypady na FoWsc UWsc i całą masę innych ... Może dlatego że teraz jestem biednym studentem i nie mam kasy na Gw2 ... być może ale po prostu brakuje mi Tyri Elony i wielu innych lokacji ... zapewne nie wiele osb. które chce konto grało w GW, ale cała rzecz polega na tym , że są TAKIE gry dla każdego które przypominają mu wiele sytuacji
Do tej pory moja Jora uśmiecha się do mnie z półki przypominając mi, że powinienem był się uczyć do tej matury a nie robić OSTATNI farm na tym pożeraczu blizn
Nie rzucam się na to konto jak głodny pies na kiełbę aby móc je opier........ na allegro za jakieś drobne ... prawda jest taka, że każda gra zostawia w nas jakieś wspomnienia... troll na gildyjnym /TS/muble ocknięcie się że za 30 min ma się spotkanie, ale tego ostatniego mobka jeszcze zdążę zabić ... mówienie, że ta gra jest do niczego nic nie daje ... w takich grach zawsze będą jakieś przyjemne wspomnienia a dla mnie w szczególności w tej
Może trochę sporo tej wazeliny i masła maślanego ale po prostu chciałem przelać swe myśli w ten biały prostokącik
Mam GORĄCĄ nadzieję, że to takiemu studenciakowi jak ja UDA się [ ] zdobyć tzw. "wymarzoną gierce"
PS: Chce wygrać
Cześć!
Dlaczego to ja chce posiadać konto gw2?
Być może z tego powodu, że była to moja pierwsza gra mmo, która przyciągła mnie na dosyć duży okres czasu (grałem w nią bodajże przez całe gimnazjum ;p)... Ostatnio podczas otwartych beta weekendów spróbowałem swoich sił w gw2.... i wspomnienia ze starych czasów wróciły, ten klimat, cała ta otoczka gry... Także mam do GW duży sentyment i marzę o tym by jeszcze kiedyś poczuć te emocje, które wzbudziła we mnie poprzednia wersja.
Niestety mój mały budżet nie pozwala mi na razie zakupić oryginalnej gry z powodu sporych wydatków na książki i materiały potrzebne na mój kierunek studiów :/
Pozdrawiam i miłego dnia.
Gdybym to ja dostał konto to bym je oddał dla brata który ma urodziny 6 czerwca.
Cześć
Pewnie i tak moja prośba nie będzie rozpatrzona ze względu na małą ilość postów, no ale..Warto sprobować! Może wkońcu coś wygramy w tym życiu xD.
Przygodę w GW zaczołem na początku sierpnia 2007 roku.. i do dzisiaj pogrywam od czasu do czasu.. Poznałem wspaniałych ludzi wciągu tych 6lat min: Moją gildię, z która w dzień w dzień przez około roku czasu utrzymywałem kontakt na Team-speaku, Mumble, najlepiej mi się z nimi grało, bo wkońcu nie patrzyli tylko na osiągnieć albo na wiek, tylko na samego człowieka. Przez ten rok czasu tak się zżyliśmy ze sobą, że musieliśmy się spotkać całkowicie cała ekipa i udało to się dokładnie w 2011 roku. Nie będę pisał sprawozdania z tego wyjazdu, bo pewnie trudno się nie domyślić co się działo:), ale z takimi ludzmi mogę nawet w ogień skoczyć. Po premierze urwał się kontakt bo cała gildia przeszła do GW 2 poczym ja praktycznie sam zostałem w gw1..Chciałbym znów z nimi zagrać, bo od dłuższego czasu brakuje mi własnie takich ludzi do gry.
A z powódów finansowych nie jestem w stanie sprawić sobie dwójeczki. Jako Wielki Fan jedynki, nie mogę ominąć dwójki.
Mam nadzieje, że dopisze mi szczęście i spełnie swoje szczerze mówiąc- marzenie.
PS: Podziwiam Cie za to, że dajesz coś od siebie i nie oczekujesz nic wzamian poza tym postem. Miły gest:) jednak coraz rzadziej spotykany w życiu.
Dlaczego ja miałbym dostać nie wiem czemu. ludzka zachłanność jest wielka mówię o tym że dnia 7 maja zostałem okradziony z konta e-mail co równa się z utratą wszystkich kont w grach straciłem konto steam co prawda odzyskałem konto lecz zablokowane.A w społeczeństwie steama nie da się zdjąć bana.Straciłem konta w takich grach jak lol(league of legends) Dota 2 Diablo 3 (staram się odzyskać).Dlaczego ja ? hm może dlatego że chciałbym zacząć coś nowego od nowa i czuję że odnajdę się w w grze jaka jest GW 2. Pozdrawiam Makaveli. Tak wiem nie mam wystarczająco dużo postów lecz jestem użytkownikiem który korzysta od kilku lat z tego portalu.Gratuluje Szczęśliwcowi który wygra konto
Dlaczego ja miałbym dostać nie wiem czemu. ludzka zachłanność jest wielka mówię o tym że dnia 7 maja zostałem okradziony z konta e-mail co równa się z utratą wszystkich kont w grach straciłem konto steam co prawda odzyskałem konto lecz zablokowane.A w społeczeństwie steama nie da się zdjąć bana.Straciłem konta w takich grach jak lol(league of legends) Dota 2 Diablo 3 (staram się odzyskać).Dlaczego ja ? hm może dlatego że chciałbym zacząć coś nowego od nowa i czuję że odnajdę się w w grze jaka jest GW 2. Pozdrawiam Makaveli. Tak wiem nie mam wystarczająco dużo postów lecz jestem użytkownikiem który korzysta od kilku lat z tego portalu.Gratuluje Szczęśliwcowi który wygra konto
Z GW2 pewnie też zostaniesz okradziony ;p
Rzuciła mnie dziewczyna i skończyło mi się piwo. A przy czymś teraz trzeba no-life'ić
Widzę, że temat się rozwinął i każdy coś napisał od siebie.
To może i ja spróbuję
Tak naprawde, swoją przygodę z GW zacząłem jakoś 6 lat temu, gdy znajomi kupili sobie konta, a ja dostałem jeden klucz 'na próbę', ale jako że mój komputer nie odstawał raczej zaawansowaniem od kalkulatora (pff.. raczej liczydła Xd) to nie mogłem się zaangażować i oddałem konto znajomym. Wtedy kontakt się urwał i każdy poszedł w swoją stronę. Niedawno brałem udział w obydwu beta weekendach i bardzo mi się podoba ten tytuł, cały czas czytam tematy w których ludzie zachęcają lub pytają innych o GW2, oczywiście kupiłbym sam... chyba nawet wyskrobałbym gdzieś te 130 zł na klucz, ale wiadomo... jak kobieta się dowie że wydałem 130 zł na gre, to zakończenia mogą być różne. xd dlatego szczerze proszę o dostęp do konta.
Pozdrawiam.
to i ja się zgłoszę nie mam żadnej cudownej historii na ten temat po prostu chciałbym zagrać w GW2 gdyby nie było żadnych innych wydatków to pewnie sam bym kupił no ale cóż na razie pisze tutaj
Hmmm. Chcę wygrać to konto, ponieważ GW2 bardzo mnie zaciekawiło, ale niestety nie stać mnie na klucz w tej chwili. Jeśli gra nie przypadnie mi do gustu, to puszczę acc w obieg!
Na początku mały offtop:
Czytając wypowiedzi użytkowników można odnieść wrażenie: "Gdzieś to już czytałem". Praktycznie w każdym z postów zamieszczonych w tym temacie przez użytkowników znajduje się mniej więcej taka treść: "... obecnie nie stać mnie na zakup tej gry...", to ja się pytam kiedy was będzie stać ? Wychodzę z założenia, że większość userów to osoby poniżej 18 roku życia tudzież osoby, które nie pracują (brawo to właśnie wy podwyższacie statystyki bezrobocia w tym kraju, but nvm ).
Właściwa treść posta:
Jeśli chodzi o mnie to stać mnie na kupno tejże gry, jednakże wydanie 140-150 zł na coś co może okazać się kotem w worku nie bardzo mnie satysfakcionuje. To jest tak jak z kupowaniem ciuchów przez allegro niby się podoba, ale jak już przyjedzie kurier, rozpakuje się i przymierzy to w końcu okazuje się, że za małe, że nie takie jak na zdjęciach. Nigdy nie grałem w GW chociaż miałem okazję ale jakoś nie specjalnie ciągnęło mnie do tej gry, ale słysząc / czytając wypowiedzi innych na temat tej gry w końcu ten tytuł i mnie zaciekawił. Miło było by dostać konto na przetestowanie gry (co nie trwało by zbyt długo gdyż jak mniemam koleżanka ma na nim jakaś postać ?) oraz stworzeniu takiego Eventu jak tutaj
//Edit:
Nie mam 50 postów... Damn It !
Dlaczego ja? Otóz wiele słyszałem o GW2. Pełne emocji walki WvWvW, ciekawe misje i dobre pvp - właśnie to charakteryzuje Wojny Gildii 2. Taka "żywa" rywalizacja z innymi graczami to po prostu kwintesencja każdego MMO. Chciałbym na własnej skórze przekonać się jak to jest: grać w jedno z lepszych obecnych MMORPG na rynku. Z natury taki jestem, że nie potrafię wydawać AŻ tyle pieniędzy na wirtualny świat, a bardzo chciałbym się spotkać z kumplami w epoce Tyrii.
Pozdrawiam.
Witaj koleżanko. Moim marzeniem byłoby wygranie konkursu. Na GW 2 jestem napalony od 2011 roku, ale nigdy nie daję rady nazbierać potrzebniej sumy. A to kupie buty, a to coś innego. W GW 1 przebyłem część życia i naprawdę bardzo chciałbym sprawdzić jakie jest GW 2. Zawsze marzyłem o pograniu w tą grę. Ty dajesz mi jedyną taką szansę ponieważ wątpię, że kiedyś pojawi się podobna okazja. Mam nadzieję, że oddasz konto w dobre ręce bez względu na to komu.
Zajmę się tym na dniach, nie miałam komputera przez pewien czas, dlatego też jest poślizg ^^"
Oczywiście, że tak
Dzięki za konto !
Sprawdzę sobie tą grę jaką jest Guild Wars 2 zawsze było mi żal kasy na ten crap, ale teraz przetestuje na własnej skórze.
ThX
Aaralyn

Już się bałem że zapomniałaś