Odwołanie - zawiść Polaków

raczek jesteś takim ignorantem, że nawet nie przeczytałeś wiadomości, którą otrzymałeś ode mnie priva dotyczącą tamtego tematu ... więc o czym mowa.@Ajron z tego co się orientuję to właśnie temat powstał jako pierwszy, a dopiero później wystartował blog ... po za tym zgadzam się z Twoją wypowiedzią.

Mój blad ze nie przeczytałem gdyż umknęło to mojej uwadze nie oznacza to że jestem ignorantem. Ignorantami są ludzie którzy nie potrafią odpowiedzieć na całość tylko szczątkowo i wybiorczo odpowiadaja na to co im sie podoba. Ignorancjom jest też brak odniesienia sie do samowolki moderatorów.... Jesli regulamin jest elastyczny (a tak jest w tym przypadku) powinno to zostać w nim zawarte a nie jest.

@Arjon

I na tym skończmy naszą dyskusję.

Raczek - rejestracja 5:59 DZIŚ. Panu dziękujemy.

A Pan Verson jako super-efektywny inwestor powinien zrozumieć za pierwszym razem. Zakładasz konto. Powtarzam: ZAKŁADASZ. Następnie kierujesz się prosto do działu HydePark, by podzielić się jakże wspaniała nowiną: Chłopaki, mam coś, czego nigdy na tym forum nie widzieliście! Zarabianie przez internet!

Nagle pojawia się nowych użytkowników, bądź starych, którzy nigdy głosu nie zabierali i są zachwyceni! Tylko magicznie, 90% z nich nigdy nie brało udziały w rozmowach innych niż twój temat. Jest to albo genialny sposób na zarabianie, lub twoje konta/koledzy. Z racji, że jesteś świeżym użytkownikiem forum uświadamiam Cię po raz kolejny, iż nawiedzają nas fale botów, to też w zaistniałej sytuacji, gdy:

1. Fala nowych, podejrzanych użytkowników

2. Kolejny temat o zarabianiu, gdzie 100% wcześniejszych okazało się fake'iem

3. Wasze zachowanie i ingerencja w naszą społeczność nam się nie podoba (nazwij to demokracją)

4. Przychodzisz tutaj, gdy MMO masz głęboko gdzieś (nigdy się nie udzielałeś/udzielaliście, stąd taka opinia) i żądasz trzymania się regulaminu nie wiedząc, że często jest naginany i nam to w większości pasuje.

Cóż. Myślałem przez chwilę, że naprawdę jesteś jakimś inwestorem. Jednakże, albo Ci się nudzi, albo to fake i masz ból pośladków. Obydwie wersje stawiają Cię w złym świetle, bo co to za inwestor, któremu się nudzi na tyle, by udowadniać komuś swoją wartość? XD

Ragnar, jeśli mądre inwestowanie nazywasz nie uczciwą pracą, to widać, że znajdujesz się po lewej stronie kwadrantu, ale o czym ja mówię, przecież się nie znam na zarabianiu, bo nigdy nie pracowałem nigdzie, a tutaj się mylisz, wiem co to ciężka praca dlatego szukam dla siebie alternatywy i pewnego przepływu gotówki na stare lata. A, że ty liczysz na emeryturę w Polsce, to się nie doczekasz, niedługo obudzisz się z ręką w nocniku i co ci z tego będzie. Jakbyś miał chociaż marną wiedzę na temat obiegu pieniądza i marketingu i czym w ogóle jest wartość pieniądza inaczej byś ze mną rozmawiał.Nie jeden użytkownik mi podziękował, bo pokazałem mu ten program, niektórzy dzięki temu uwolnili się od złej sytuacji finansowej, bo posłuchali się rady mądrzejszej osoby. A ty mi tutaj wyskakujesz, że trzeba harować jak wół bo inaczej zarabiać nie można.

Jutro jak ochłoniesz i wejdziesz na ten temat, to może zauważysz jak się pogrążyłeś. No ale cóż. Gdybym ci powiedział, jakie są moje aktywa to byś mi nie uwierzył. Zarabiam bardzo dobrą kasę na etacie + spory bonus miesięczny od aktyw. Ale w przeciwieństwie do ciebie nie podzielę się swoim sposobem i nikogo nie będę wyciągał z finansowych tarapatów. To zrozumie każdy trzeźwo myślący człowiek.

Czemu mnie podziekujemy? Mam mniejsze prawa niz kazdy inny user? Litości ;/

Ja nie wiem jaką trzeba mieć psychikę, aby założyć specjalnie konto aby napisać w tym temacie. Możliwe, że to tylko jeden użytkownik robi nas w balona, albo przynajmniej kilku. Jednak jak już haczymy o regulamin, no to powinny polecieć bany za multi - konta. A ten temat nie wiem dokąd zmierza, chyba donikąd, może chwilowy boom na reklamy który minie szybciej niż się pojawił.

A ja temat uważałem za przydatny pomimo tego ze gram w mmo 11 lat. Mi tam pomogło i dowiedziałem się wielu rzeczy. I korzystam z tej widzy czy się to komuś podoba czy nie. I w nosie mam czyjeś widzimisię:) Pozdrawiam :)

To forum jest dla graczy MMO hejt hejt hejt

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

To forum jest dla graczy MMO hejt hejt hejt Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Żałosne ... swoją drogą raport poleciał.

tutaj myslalem ze to Twój troll ..... jesli to zagranie kogos innego to lipa i przesada ;/ Temat rzeczywiscie zacznie teraz zmierzac ku totalnej rozwałce a nie wymianie pogladów. ;/

tutaj myslalem ze to Twój troll ..... jesli to zagranie kogos innego to lipa i przesada ;/ Temat rzeczywiscie zacznie teraz zmierzac ku totalnej rozwałce a nie wymianie pogladów. ;/

I to jedyna rzecz, z którą się dziś z Tobą zgodzę.

@Edit

Do Pana poniżej: Nie wiem czyje to zagranie ale jeśli to on to tylko potwierdza, że jest niczego nie znaczącym robakiem, którego nawet w rzyci nie chcą.

Verson próbuje różnymi sposobami zamknąć temat. Nie udało mu się uprosić, to teraz tworzy posty na innych kontach w celu zapchania tematu.

No bez przesady teraz będziecie podejrzewać go o kolejne mulciaki...

---BARDZO WAŻNE!--- Iż w najbliższe dni w PV będą zachodzić bardzo istotne zmiany co do naszych BAP proszę o zapoznanie się z tym tekstem w całości! Jeśli chcecie wiedzieć więcej po prostu napiszcie do mnie, bo to może zważyć na waszych zarobkach jakie osiągnęliście do tej pory. Spoiler *Na wstępie chciałbym zaprosić osoby zainteresowane zarabianiem, pieniędzmi i e-biznesem do sekcji ----> Blogs i znaleźć mojego bloga* post_online.pngWitajcie moi drodzy !post_online.png Zamierzam podzielić się z Wami moimi postrzeżeniami odnośnie zarabiania w internecie, bez wkładu własnego oczywiście, lecz mały grosz także można rzucić od siebie. Dzisiaj nawiąże do rewolucji w tym typie zarobkowym, czyli siedzenie w domu i "maniaczenie" przed monitorem, aby pozyskać POKAŹNE SUMY pieniędzy, które są NAPRAWDĘ realne. Wystarczą skryte chęci, które siedzą w każdym z nas. post_online.pngCzym jest PaidVerts ?post_online.png Paid Verts jest platformą reklamową, która wraz z twórcami dzieli się wspólnymi zyskami z reklam. "Czekaj czekaj, przecież jest milion takich stron, które dają marne wypłaty a wymagają kupę czasu" - Tutaj jest inaczej. Wystarczy od Ciebie, że poświęcisz dziennie 10min swojego czasu, aby stać się o krok dalej od tych, którzy tegoż cuda nie znają. Paid Verts jest dzieckiem strony MaTrafficValue, który od 3 lat jest wiarygodny i wypłaca sumiennie uczestnikom pieniążki, DUŻE PIENIĄDZE. PV wystartował 1 kwietnia tego roku, co daje okazję do szybkiego startu i lepszych zysków. Na początku kwietnia zyskał już 5,000 uczestników, co teraz liczy 70,000. Nieźle co ? Firma jest w pełni zarejestrowana w samej Belizie ! Co daje jej jeszcze większą autentyczność i powagę ! JhLZe7s.png Konto z Paid Verts jest połączone z MyTrafficValue, gdzie tam także można zarabiać w podobny sposób, więc z jednego konta możemy mieć 2x więcej zysków, ale trzeba troszkę więcej czasu poświęcić. Według mnie jest warte świeczki. post_online.pngCechy programupost_online.png $Z perspektywy reklamodawcy już na starcie mamy dość duży traffic oraz 5 tysięcy zarejestrowanych użytkowników. $Jedna reklama polega na przekopiowaniu 3 linii tekstu i spędzeniu na stronie 30 sekund $Profile użytkowników z takimi statystykami jak traffic value, gaming volume itp, niedługo po starcie będzie można tworzyć targetowane kampanie reklamowe, np. dla użytkowników którzy łącznie wpłacili > 100$ czy też postawili określoną sumę w kasynie. Chyba żadna platforma nie może się poszczycić dostępem do takich statystyk, tutaj wszystkie te dane są brane z projektu bazowego. $Tania reklama, już od 1$ dostajemy 50 wyświetleń naszej strony oraz 25 wyświetleń bannera 728*90px oraz 100 wyświetleń bannera 125×125. $Dużo statystyk dotyczących naszych kampanii reklamowych z perspektywy inwestora $Doświadczony admin $Dość fajne procesory płatnicze, a budowa programu pozwoli na akceptację kolejnych zaraz po starcie $Duża baza inwestorów na start $Możliwość inwestycji już od dolara więc tez częstej re inwestycji. $Program nie działa jak typowy schemat ponzi’ego, część środków jest inwestowana w plan 250% w projekcie „bazowym” który na ten moment działa bardzo sprawnie. IMO PV nie „zdechnie” więc po tygodniu czy dwóch, wręcz przeciwnie, największe naliczenia pojawią się jakoś 3-5 tygodni od startu- jako że zamknięte inwestycje dzielone są w 100% dla reklamodawców. $Wysokie prowizje dla polecających $Wszystkie naliczenia trafiają na paidverts balance, można więc je wypłacić inną droga niż była robiona wpłata. Przykładowo wpłacamy z STP, a zyski wypłacamy na PayPala $Transparentność, dużo statystyk, strona bardzo prosta w obsłudze. DODATKOWO: $Jesteś własnym szefem $Pracujesz kiedy chcesz i jak chcesz $Nie płacisz podatków $Wszystko zależy od Ciebie ile zarobisz $Nie martwisz się czy ktoś Cię zwolni $Rozwijasz swoją inteligencję finansową, czego nie uczą w szkołach post_online.pngKim są osoby odpowiedzialne? Mogę im zaufać?post_online.png Administratorem i "wodzem" projektu jest Jo William Cook(można znaleźć na facebook'u) Który także prowadzi MyTrafficValue od 3 lat i cieszy się popularnością. Jest on osobą "ludzką", do której można mieć kontakt bezpośredni i jest bardzo i to bardzo miła osobą, rozwiązała nie jeden mój problem. Oczywiście znajomość angielskiego do rozmowy. post_online.pngPrzejdźmy powoli do samego programupost_online.png Jakby to ubrać w słowa, nie jest to typowa pasywna inwestycja, działa to w postaci wyklikiwania reklam, które dostajemy codziennie. Mieszanka PTC i RevenueShare. Stawki jakie otrzymamy za dane reklamy zależne są od naszej ilości BAP(Bonus Ad Point) oraz powodzeniem strony, która jest moim zdaniem TOP 1 na rynku ! O to nie ma co się martwić, że w najbliższym czasie wszystko puści i ucieknie z naszą kasą. Swojego pierwszego dolara zdobyłem bardzo szybko, zaledwie w 9 dni od rejestracji. post_online.pngTo wszystko DARMOWE !post_online.png Oczywiście, jeśli by takie nie było, nie zakładałbym tutaj tematu. Na początek dostajemy reklamy, które aktywują nasze konto i doładowują nasze BAP, których musimy mieć jak najwięcej, TO BARDZO WAŻNE, loguj się codziennie to tylko parę minut a zyski są OGROMNE post_online.pngJakie są zarobki?post_online.png Wszystko zależy od nas, czy sumiennie będziemy wyklikiwać dzienne reklamy i nie wydawać BAP na gry, które są także umieszczone, czy poddać się na starcie. Warto dodać, że występują różne udogodnienia, które można później zakupić w trakcie projektu. Więcej musicie doczytać sami, bo zajmie mi to wieki i nikomu nie będzie się chciało czytać. Czym mamy więcej BAP, tym nasze reklamy stają się wyżej płatne, wyżeracze dochodzą do 700$ ZA JEDNĄ REKLAMĘ ! Natomiast ci mniejsi sumiennie mogą dogonić tych z wyższej półki. Oczywiście możemy zakupić pakiety reklam za pieniądze: 1. Zebrane na portalu za darmo. 2. Wykupić i przelać na konto pieniążki, 1 pakiet kosztuje 1$ co daje nam kilkanaście reklam, które są już więcej warte i zwracają się z nadwyżką. 1 pakiet kosztuje 1$ co daje nam 3100 BAP, system odejmie nam BAP za pojawienie się reklam płatnych, ale tylko w wysokości 2000. Reasumując zostaje nam na czystko 1100 BAP, które już zostają na dobre, przy następnym zakupie mamy 2200+ i tak dalej, a to nie koniec, dzięki wyższym pkt BAP mamy droższe reklamy, co za tym idzie ten proces z dnia na dzień się przyśpiesza. post_online.pngIle naprawdę można zarobić?post_online.png Na prośbę osób z tematu przedstawię ile można mniej więcej zarobić na miesiąc. Na początku mały przelicznik równowartości wszystkich reklam, które się sumują i dają: 1000 BAP = 0,50 $ 2MLT2OI.png Widzimy, że osoba ta wypłaca regularnie sobie kaskę co miesiąc w różnych ilościach, dodam, że strona jest od 04/01/2014, więc Pan powyżej wypłacił sobie po 16 dniach 10$. Sam niedługo kupuję upgrade konta co mi przyspieszy zarabianie w okamgnieniu. post_online.pngGeneruj dodatkowe zyskipost_online.png Otóż niedługo rusza nowy program podobnego typu o nazwie Digadz, jest z tej samej rodziny co Paid Verts i dzieli się zyskamy wraz z użytkownikami. OPIS PROGRAMU: Nowy program w 60% gotowy aod znanego Admina BeeJay'a Program startuje na dniach jest już niemal gotowy. Inne programy tego admina działają od długich miesięcy i płaca regularnie bez problemu. Założenia: * Zaczynamy zarabiać od 1$ do .... (minimalny zakup reklamy to 1$) każdy też może zacząć z darmowym kontem * Udziały RevShare (paczki) zarabiają 150% ROI * Prowizja od poleceń to 10% za każdą sprzedaną usługę pod nami * Prowizja 5% od zarobków naszych poleconych !! * Nielimitowane bonusy zarobkowe z reklam * Wiele użytecznych narzędzi i nagród Rejestracja: http://digadz.com/index.php lub jeśli ktoś chciałby mnie wspomóc to wyślę link na PW, nic nie tracisz a masz zapewnioną pomoc ode mnie. Chcesz wiedzieć więcej nt. tego sposobu zarabiania zapraszam do tego tematu: http://mmorpg.org.pl...wojej-kieszeni/ post_online.pngMałe sprostowaniepost_online.png Widzę, że coraz więcej osób porównuje owy produkt do "piramidy", gdzie osoba na samej górze tylko zarabia. Otóż te 90% osób nie miało styczności z programem i sypią fałszywe opinie na prawo i na lewo z czego większość rezygnuje przez ich niekompetentność. Uspokajam Was, to zależy od Nas ile chcemy zarobić. Chcesz zarabiać 100zł na miesiąc na samym starcie ? Zainwestuj i produkuj pieniądze bez potrzeby polecania programu. Interesuje się praca z pustymi kieszeniami ? Nic trudnego wchodź na stronę regularnie i klikaj reklamy, czytaj newsy, pytaj i zwiększaj wartość pieniądza, lecz na pewno będzie to trochę dłuższy proces niż wpłacenie paru stów na start, ALE DA SIE NAPRAWDĘ ! Mija 10 dzień mojej działalności, zarobiłem ponad 2$ i ciągle kupuje i zbieram BAP, aktualny stan to 5500. "Każdy Twój nawet najmniejszy krok, w przód, sprawia, że i tak jesteś dalej, od tych, którzy dalej siedzą i narzekają jaki świat jest okrutny i nigdzie nie widzą pieniędzy." Jo daje Ci wędkę, rybę złów sobie sam. I o to taką puentą kończę wywód i sam temat PIRAMID, trzeba odróżniać prawdę od fikcji... -----------WAŻNE!----------- Na początku bez inwestycji nie dojdziemy tak szybko do 1$ trzeba na to około 12-14 dni, więc nie zniechęcajcie się na początek. Sam to przechodziłem z zerem a za chwilę będę reinwestować pierwsze pieniądze i wzbogacał się. Wytrwałość i systematyczność to tutaj słowo kluczowe. POWODZENIA mali milionerzy ! -------------------------------------------------- FAQ Spoiler $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Dziennik pracy Cóż to takie dziennik pracy, otóż postanowiłem założyć moje postępy w owym programie i będę co jakiś czas dodawał podsumowanie dnia. Ma to na celu pokazanie, że na moim przykładzie bez inwestycji da się zarabiać.Zacznę od dnia edytowania tego posta czyli DZIEŃ 15. DZIEŃ 15 17.11.2014 Spoiler DZIEŃ 20 22.11.2014 Spoiler DZIEŃ 24 26.11.2014 Spoiler DZIEŃ 31 03.12.2014 Spoiler DZIEŃ 34 06.12.2014 Spoiler DZIEŃ 36 08.12.2014 Spoiler DZIEŃ 37 09.12.2014 Spoiler DZIEŃ 43 15.12.2014 Spoiler DZIEŃ 46 18.12.2014 Spoiler $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Stwórzmy wielką społeczność i czerpmy zyski :) Oczywiście są to podstawy, który każdy musi znać. Byłbym bardzo wdzięczny za rejestrowanie się z reflinku, który podam poniżej, ciebie to nic nie kosztuje a dzięki temu wspomogę Cię. Pomagajmy sobie wzajemnie, być może stworzymy społeczność, która będzie wspólnie zarabiać. Rejestracja: CZYSTY: https://www.paidverts.com/ REFLINK: Jeśli nie masz nic przeciwko, wspomóż mnie i daj motywacje do dalszej pracy ! https://www.paidverts.com/ref/Veres69

Tu możecie kontynuować.

wtf?;/ nie czytalem tego calego ale Ktoś sie naprawde napocil i chyba komuś zalazłem za skóre bardziej niz chcialem ;/ Ehhh... liczylem na dyskusje i wymiane pogladow a zaczyna sie cyrk no nic popatrze i nie skomentuje ;/

wtf?;/ nie czytalem tego calego ale Ktoś sie naprawde napocil i chyba komuś zalazłem za skóre bardziej niz chcialem ;/ Ehhh... liczylem na dyskusje i wymiane pogladow a zaczyna sie cyrk no nic popatrze i nie skomentuje ;/

Ktoś poprostu skopiował poprzedni temat i wstawił tu oraz w nowym temacie w HP. Nie sądzę żebyś był to Ty bo raczej nikt nie loguje się na dwa konta równocześnie.

A co do pewnej osoby to co ja mogę o nim myśleć teraz?

Nie wiem kto to a posadzac to nie moja dola jesli nie mam dowodow ....... Ja napewno nie bo poprostu dla mnie to dziecinada co sie teraz dzieje ;/ A szkoda bo moimi intencjami nie bylo bronienie konkretnej osoby tylko obrona pewnych wartości których to łamanie mnie poprostu drażni... Jak widać wszędzie znajdą sie czarne owce ..... Życze dużo dobrego forum i userom ... a moderatorom wiecej obiektywizmu i zmiany pewnych punktów regulaminu żeby do scysji jak wyżej nie dochodziło... Pozdrawiam .R.

Skoro to hydepark i nie było reflinka, dlaczego zamknęliście ten temat? Dlaczego zamknęliście temat tego ziomeczka, a ten (http://mmorpg.org.pl/forum/topic/68205-digadz-alternatywa-dla-twojej-kieszeni/) nie? Wybiórcze prawo czy co? Irytują mnie te durne, 'cudowne' sposoby na zarabianie kokosów dlatego omijam je szerokim łukiem jednak nie widzę problemu, aby sobie wisiały na forum. A te śmieszne tłumaczenia, aby gościu szedł na forum reklamowe są wyssane z palca.

- użytkownik pyta się o cenę tatuażu - niech idzie sobie na forum o tatuażach

- użytkownik pyta się czy kurier jeździ w soboty - niech idzie na forum o kurierach

- pytanie o telefon - niech idzie na forum dotyczące telefonów

Skoro to hydepark i nie było reflinka, dlaczego zamknęliście ten temat? Dlaczego zamknęliście temat tego ziomeczka, a ten (http://mmorpg.org.pl/forum/topic/68205-digadz-alternatywa-dla-twojej-kieszeni/) nie? Wybiórcze prawo czy co? Irytują mnie te durne, 'cudowne' sposoby na zarabianie kokosów dlatego omijam je szerokim łukiem jednak nie widzę problemu, aby sobie wisiały na forum. A te śmieszne tłumaczenia, aby gościu szedł na forum reklamowe są wyssane z palca.- użytkownik pyta się o cenę tatuażu - niech idzie sobie na forum o tatuażach- użytkownik pyta się czy kurier jeździ w soboty - niech idzie na forum o kurierach - pytanie o telefon - niech idzie na forum dotyczące telefonów

yup, pisałem dokładnie o tym samym, ale decyzja ostatecznie okazała się być inna. Osobom poszkodowanym w ten czy inny sposób radzę skończyć krucjatę, bo aktualnie stoicie pod murami nie do przeskoczenia. Najwyraźniej rzeczywiście pozostanie wam przeniesienie się na inne forum, jakkolwiek absurdalne by to nie było.

Skoro to hydepark i nie było reflinka, dlaczego zamknęliście ten temat? Dlaczego zamknęliście temat tego ziomeczka, a ten (http://mmorpg.org.pl/forum/topic/68205-digadz-alternatywa-dla-twojej-kieszeni/) nie? Wybiórcze prawo czy co? Irytują mnie te durne, 'cudowne' sposoby na zarabianie kokosów dlatego omijam je szerokim łukiem jednak nie widzę problemu, aby sobie wisiały na forum. A te śmieszne tłumaczenia, aby gościu szedł na forum reklamowe są wyssane z palca.- użytkownik pyta się o cenę tatuażu - niech idzie sobie na forum o tatuażach- użytkownik pyta się czy kurier jeździ w soboty - niech idzie na forum o kurierach - pytanie o telefon - niech idzie na forum dotyczące telefonów

Kolego drogi próbowałem na pare sposobów to właśnie tłumaczyć ale Admini i moderatorzy rządzą się swoimi prawami nie przystajacymi z regulaminem .... Jak tu przeczytałęm to jest ich forum i jak sie nie podoba nie musze tu siedziec ;)