Dobra, zebym ja tu wrzucil pare groszy. Rzadko klikam cos w burzliwych tematach ale tutaj wrzuce pare swoich groszy.Po pierwsze.Bawi mnie jak uzytkownicy forum pisza, ze moderatorzy rzucaja warnami na lewo i prawo - bez przestrzegania regulaminu. I, ze oni tacy zli, trzeba ich zmienic - pozniej tworzy sie setki zazalen. Nie, nie wrzucaja warnow na darmo bo im sie tak podoba. Ida regulaminem, (ktory i tak potrzebuje paru zmianek, co widac) ktorego i tak nikt nie czyta i siega dopiero po niego piszac zazalenie i podpierajac argumentacje podpunktami regulaminu. Jesli juz az tak mamy sie tego trzymac to chociaz badzmy miedzy soba fair. Informacje, ze sa ukladziki rowniez mnie smiesza - tak swoja droga Might dal warna i 3 punkty XardunKowi (chociaz tutaj i tak pewnie ukladzik bo powinien dac 4 punkty).Po drugie.Rozumiem, dobrze, zalozyles najpierw bloga bodajze o tym Paiverts. Pozniej zalozyles temat w dziale Offtop, spoko. Uwazam, ze to najodpowiedniejsze miejsce dla tematow niezwiazanych z tematyka - nie jest zwiazane z tematyka forum. I tutaj sie z Toba zgadzam. Jednak ja uwazam, ze dzial Offtop (ba, dzial - CALE FORUM MMORPG) nie jest miejscem do reklamowania takich rzeczy. Miales blog, miales. Chociaz uwazam, ze blog rowniez nie do tego nalezy. I nie jest, uwazam, ze temat zostal zamkniety slusznie - powinien zostac juz na poczatku. Byla aktywnosc ludzi z 0 iloscia postow (lub po prostu granica postow 0-5) co tez jest dla mnie dziwne, jak dotad nie zdarzylo sie tak, zeby nieaktywni uzytkownicy smigali w temacie o zarabianiu pieniedzy. Spam robiles niemilosierny, to kolejna sprawa. Rozumiem odplyniecie od tematyki dzialu (przeznaczonego do tego) ale wszystko ma jakies granice. Temat stal sie znany bo cisza jest straszna na forum wiec kazdy podlapal i stad ten zachwyt. Jesli juz mowimy o takich rzeczach to czy nie lepiej isc z tym na forum, gdzie ludzie sie tym interesuja, forum/strona do tego przeznaczona? Po co zasmiecac forum o grach.Malo mnie obchodzi znajomosc tych systemow, twoja ironia tym bardziej pokazuje jakas jestes osoba.O wielki panie moj znawco marketingu. Tutaj ludzie wiedza jak expic a nie jaki jest obieg pieniadza. I srednio raczej to ludzi interesuje bo ja osobiscie gdybym chcial sie o tym czegos dowiedziec to czerpalbym u zrodla - na stronie przeznaczonej do tego.Pomijajac, bardzo podoba mi sie bardzo twoja nadinterpretacja. Czytanie ze zrozumieniem to dobra umiejetnosc, pamietaj Verson.
Nie odniosę się do pierwszych słów bo było poruszane i nie chce spamować...
Wiesz, co nas różni, że potrafię bawić się językiem i nie każdy zrozumie przekaz, a że ty uważasz to za ironie to nie mamy o czym polemizować.
Nie chce nikogo przekłamać, ale to wy ciągniecie temat jakbyście nie zauważyli, admin powiedział swoje a ja wymuszam na was emocje, które cisną się wam na serce. Ci co napisali do mnie i poczytali wszystko teraz śmieją się z tych waszych komentarzy, że jestem manipulatorem i nie uczciwym człowiekiem.
Stado pójdzie za pasterzem, jeśli ktoś tego nie zrozumie to proszę o zamknięcie tego tematu.
Tylko, że tutaj nie Ty jesteś pasterzem i nie Ty decydujesz o tym. - Might
Jako jego autor proszę o zamknięcie całej dyskusji i nie wracanie do niej, ja sie bogacę a wy narzekacie i tak być musi ![:)]()