Odwołanie - zawiść Polaków

Arogancja a bronienie swojej racji to co innego, zapewne jakby mi płacili za reklamę czy coś to za tyle wyświetleń bym się nie przejmował i dawno z Wami tutaj nie był. Chciałbym szanować niektóre poglądy a po prostu nie mogę po przeczą prawdzie. Nie dostałem jeszcze żadnego dowodu na multikonta i niedozwolony spam Wyżej dałem w regulaminie.

Racja, to jest co innego. Ale ty akurat podpadasz pod arogancje. I pod obelge, znieslawienie publiczne co jest karalne z ramienia Rzeczpospolitej wedlug kodeksu karnego. Uzytkownik Hanz moze poczuc sie bardzo dotkniety tym i stwierdzic ze zrujnowales jego opinie pomowieniami - dowody na te zmyslone bajeczki sa. I moze zazadac np 1 000 zl odszkodowania. I co cwaniaczku?

Mi od początku ten temat nie pasował, niby w offtopie, ale to była najnormalniejsza reklama serwisu zajmującego się kasiura, każde podobne reflinki, tematy itp. były od razu usuwane z wiadomego powodu, dziwie się, że temat nie poleciał na samym początku :)

Właśnie sprawa stoi na etapie zostałeś obwiniony, ale nie mamy dowodów...

... a ty dalej naiwnie myślisz, że oni muszą mieć jakiekolwiek dowody :lol:

@RagnarProszę Cię idź pograj w TESO a nie mi tutaj prawdy ogólne prawisz

Mówisz, masz :D

A mówiłem od początku śmierdzi na kilometr przekrętem, dalej się nie udzielałem w tym temacie. Dobrze, zareklamowałeś się kto chciał cię zobaczył. Teraz jest krucjata przeciwko modom, czy administracji. Bo ja już się pogubiłem w tych zeznaniach, najpierw piszesz o moderatorach, potem o administracji.

Najlepiej będzie dla wszystkich jak temat zostanie zamknięty.

@DOWN: Kwestię tamtego tematu wytłumaczę Ci na pw.

I tu nadal widać że regulamin olewa nawet Admin. Co to za przykład prowadzenia forum? Jesli uwaza sie te strone za konkurencyjna to od razu temat powinien zniknac .... Samowolka jednak tutaj mocno rządzi... Hyde park to hyde park mozna pisac o lodach, o niczym doslownie bo temat pisze bo moge istnieje i do niego pretensji nikt nie ma ze nic nie wnosi do spolecznosci.... Na moje pytanie dlaczego zamknieto inny temat w ktorym ktos pyta o gre z ciekawym pvp dostalem odpowiedz ze dlatego i z wygladalo podejrzanie .... Serio?? Macie system zarządzania na zasadzie Moderator ma zawsze racje mimo iz łamie jawnie zasady regulaminu..... Podpowiadalem jako moderator innego forum ze proponuje dokladny zapisek w regulaminie prostujacy iz tematy o celach zarobkowych beda usuwane to by wszystko zalatwilo. Natomiast HP jest wlasnie po to kiedy to do Was dotrze? Najgorsze jest to ze jak widac nawet kilku userow z duzym starzem jest przeciwna decyzji ale na to juz riposty admina czy tez moderatora nie ma ........ Zero chłodnego podejscia i przyznania sie do bledu jakim jest jawne lamanie praw usera ktory owy regulamin musial zaakceptowac.... Bylem przekonany ze admin rozpatrzy to w sposób prawidłowy jak przystało na admina zwlaszcza ze portal ten to pierwszy wyswietlajacy sie na google po wpisaniu mmo, najwiekszy i do tej pory w granicach bledu najrozsadniej opisujący gry ....... A tu prosze na forum samowolka jakiej nie widzialem juz dawno..... PS nawet jesli ktos zalozyl konto tylko dla tego tematu to nie znaczy ze jest to multikonto, w dzisiejszych czasach kazdy chce latwo zarobic i takie tematy przyciagaja chetnych. Bez podania dowodów to nic innego jak pomówienia w życiu realnym ścigane w sądach, tutaj jak widać cwaniactwo zza klawiatury wypływa a szkoda bo jak pisałem miałem ten portal za jeden z najlepszych ........... Prosze tylko o odniesienie sie do mojego zapytania z przed paru stron -> "ps. mam tez pytanko dlaczego temat z przed kilkunastu godzin jest zamkniety? Chodzi mi o ten temat -> http://mmorpg.org.pl...vp/#entry529005" Pozdrawiam.R.

Najlepsze jest to, że dalej ciągniecie temat :)

Po części odniosłem zwycięstwo, bo nie możecie się pogodzić, że mam po trochę racji :)

Założyłem ten temat z grami Mmorpg bo myślałem, że ludzie będa mogli sobie dorobić na jakieś premki, itemki i nie wydawać kasy z portfela tylko z programu, ale jak zwykle userzy poprą adminów :)

@raczek Autor tematu w dziale "szukam MMO" powinien dostać warna za wulgarny nick. A poza tym był już temat o zamykaniu tematów w tym dziale.

I tu nadal widać że regulamin olewa nawet Admin. Co to za przykład prowadzenia forum? Jesli uwaza sie te strone za konkurencyjna to od razu temat powinien zniknac .... Samowolka jednak tutaj mocno rządzi... Hyde park to hyde park mozna pisac o lodach, o niczym doslownie bo temat pisze bo moge istnieje i do niego pretensji nikt nie ma ze nic nie wnosi do spolecznosci.... Na moje pytanie dlaczego zamknieto inny temat w ktorym ktos pyta o gre z ciekawym pvp dostalem odpowiedz ze dlatego i z wygladalo podejrzanie .... Serio?? Macie system zarządzania na zasadzie Moderator ma zawsze racje mimo iz łamie jawnie zasady regulaminu..... Podpowiadalem jako moderator innego forum ze proponuje dokladny zapisek w regulaminie prostujacy iz tematy o celach zarobkowych beda usuwane to by wszystko zalatwilo. Natomiast HP jest wlasnie po to kiedy to do Was dotrze? Najgorsze jest to ze jak widac nawet kilku userow z duzym starzem jest przeciwna decyzji ale na to juz riposty admina czy tez moderatora nie ma ........ Zero chłodnego podejscia i przyznania sie do bledu jakim jest jawne lamanie praw usera ktory owy regulamin musial zaakceptowac.... Bylem przekonany ze admin rozpatrzy to w sposób prawidłowy jak przystało na admina zwlaszcza ze portal ten to pierwszy wyswietlajacy sie na google po wpisaniu mmo, najwiekszy i do tej pory w granicach bledu najrozsadniej opisujący gry ....... A tu prosze na forum samowolka jakiej nie widzialem juz dawno..... PS nawet jesli ktos zalozyl konto tylko dla tego tematu to nie znaczy ze jest to multikonto, w dzisiejszych czasach kazdy chce latwo zarobic i takie tematy przyciagaja chetnych. Bez podania dowodów to nic innego jak pomówienia w życiu realnym ścigane w sądach, tutaj jak widać cwaniactwo zza klawiatury wypływa a szkoda bo jak pisałem miałem ten portal za jeden z najlepszych ........... Prosze tylko o odniesienie sie do mojego zapytania z przed paru stron -> "ps. mam tez pytanko dlaczego temat z przed kilkunastu godzin jest zamkniety? Chodzi mi o ten temat -> http://mmorpg.org.pl...vp/#entry529005" Pozdrawiam.R.

Dostałeś odpowiedz czemu temat został zamknięty, co Ty tak wybiórczo czytasz. Już któryś raz Ci ktoś o tym wspomina - temat został zamknięty bo nie spełnia kryteriów tamtego działu. Prawdopodobnie opisywane MMO zostały już wcześniej przez kogoś szukane, dlatego też nie ma sensu powtórnego klepania tematu. Masz w dziale nawet podpięty FAQ ale widać dla Ciebie to dalej za mało.

Jeśli nie pozwolicie mi na jakąkolwiek interwencję w tej sprawie to zapraszam wszystkich zainteresowanym dalej tematem na tymczasowe forum

dziwie się, że temat nie poleciał na samym początku

To jest największy błąd...

Ciekawi mnie który z hejterów w tym temacie poszperał troche po necie jak to wygląda tak naprawdę z PV?? Sądzę ze nikt...Też byłem sceptycznie nastawiony ale pomyślałem nic nie tracę, teraz dziennie tak około 1$ czasem 2$ uda mi uzbierać żeby być na + w skali miesiąca sie trochę uzbiera...ale i tak pewnie nikt mi nie uwierzy bo jak jeden zacznie hejtowac to zaraz znajdują się naśladowcy i pseuda fachowcy w tej dziedzinie....

Ciekawe ilu z nich miało styczność z systemami PTC, PTA, Revenue Share i innymi. Ale przecież nie wiemy co to znaczy, a jesteśmy znawcami i wiemy, że to syf :)

Koledzy mogę was doszkolić jeśli chcecie "pół-darmo" haha :)

Zamknijcie ten temat bo w tym momencie misiek i Verson zaczynają spamować tym gównem. Na pewno takie pieniądze przy tym zarabiasz, ho ho. Pewnie zaraz wykupisz całą Jastrzębską Spółkę Węglową. Jestem niemal pewny, że w wszystkim co wysyłałeś znajdywały się reflinki, tak naprawdę nic nie zarabiałeś na tym, a po reklamie na forum, wleciał Ci ten hajs wartości 8 godzin pracy.

Ale zobacz co ty piszesz. Im chodzi o to, że zrobił się spam w temacie który jest całkowicie nie związany z przeznaczeniem forum. Przychodzą ludzie których nie interesuje temat MMO, a jedynie paidverts, a równie dobrze moglibyście iść sobie na forum które jest właśnie na temat o którym piszecie. A ty tu teraz wyskakujesz, że wszyscy Cię hejtują bo się nie znają na temacie i myślą, że się nie da na tym zarobić...

Oni o zupie, a ty o du... za przeproszeniem.

Ciekawe ilu z nich miało styczność z systemami PTC, PTA, Revenue Share i innymi. Ale przecież nie wiemy co to znaczy, a jesteśmy znawcami i wiemy, że to syf Koledzy mogę was doszkolić jeśli chcecie "pół-darmo" haha

Nie powinienem może tego pisać, ale zaczynam sądzić że wychowałeś się bez ojca. "Doszkoliłby" cię za darmo i dzisiaj parałbyś się uczciwą robotą i zarabiał rozsądne pieniądze jak mężczyzna. A tak motasz się to tu, to tam przy drobnych kombinacjach za parę dolców.

Muszę przyznać, że zrobiło mi się smutno z twojego powodu...

@Loor witaj również Mistrzu :)

Czemu kogos ma nie interesowac ten temat w zwiazku z graniem mmo... mnie on zainteresowal bo lubie grac w WoTa ale premka kosztuje dzieki temu moge zawsze troche dorobic zeby nie wydawac z portfela swojego. A nie czytam wybiorczo tylko wszystko co jest w tym temacie i temat zostal zamkniety bo nie spelnia wymogów to ok (oczywiscie mowa o temacie http://mmorpg.org.pl...vp/#entry529005) tylko ktos raz mi odpowiedzial na to pytanie ze jest podejrzany... serio co to za wyjasnienie ?..... natomiast temat o zarabianiu i decyzja o jego zamknieciu jest byla i bedzie nadal niezgodna z regulaminem ktory jak powtarzam Moderatorzy i admini maja w tylku.... Ja jako user żeby zarejestrować konto musze akceptować regulamin ale widac nawet nie lamiac jego zasad moge zostac ukarany usunieciem tematu bo sie komus nie podoba .... Dziecinada ;/ I Napisze duzymi literami bo to juz nie jest zabawne ... HYDE PARK SLUZY PISANIU O WSZYSTKIM CO CI DO GLOWY PRZYJDZIE !!! i podpinanie hasel typu "RayXX, dnia 07 Sty 2015 - 21:12, napisał:" jest całkowicie nie związany z przeznaczeniem forum" jest smieszne ....

Racja, to jest co innego. Ale ty akurat podpadasz pod arogancje. I pod obelge, znieslawienie publiczne co jest karalne z ramienia Rzeczpospolitej wedlug kodeksu karnego"

Serio? To kolega został pomówiony o multikonto bez podania dowodu na to ....

I ostatnie co juz uwłacza totalnie temu forum ..New napisał -> Autor tematu w dziale "szukam MMO" powinien dostać warna za wulgarny nick.. Widać moderatorzy nie śpią ale szkoda że łatwo zamykają tematy wbrew regulaminowi ale o czystość i cenzure w nickach już zadbać nie potrafią...... Mozna sobie wytykać błedy ale postawą poważnego forum było by odniesienie się do regulaminu do ktorego ani mod ani admin sie odniesc nie kwapią bo wiedzą że złamali zasady w nim zawarte..... Tym, którym pasuje decyzja admina i moderatora życze (nie złoścliwie lecz po to aby się przekonali jak to jest) żeby to ich temat został kiedys niesłusznie usunięty, wbrew regulaminowi który zatwierdził, bo takie miał widzimisie admin i moderator, potem oskarzony o multikonto bez podania dowodu na to, a na koniec zgoniony przez reszte userow bo smial sie przeciwstawic nieslusznej decyzji moderatora.... Zostawiam moje wpisy do przemyslen dla moderatora i admina. Polecam po patrzec jak to jest na innych forach. Jesli dochodzi do konfliktu zostaje przedlozony regulamin. Wtedy wszystko jasne i sytuacje takie jak ta są totalnie sporadyczne. Tutaj totalitarne zachowanie moderatorów to norma co uwłacza w charakter tej roli na forach. Proszę przemuślcie jeszcze raz po co jest regulamin i albo go zmiencie albo usuncie inaczej ilość osob bedzie spadać a portal sam w sobie chociaż zacny może na tym ucierpieć ... Pozdrawiam .R.

Ragnar, jeśli mądre inwestowanie nazywasz nie uczciwą pracą, to widać, że znajdujesz się po lewej stronie kwadrantu, ale o czym ja mówię, przecież się nie znam na zarabianiu, bo nigdy nie pracowałem nigdzie, a tutaj się mylisz, wiem co to ciężka praca dlatego szukam dla siebie alternatywy i pewnego przepływu gotówki na stare lata. A, że ty liczysz na emeryturę w Polsce, to się nie doczekasz, niedługo obudzisz się z ręką w nocniku i co ci z tego będzie. Jakbyś miał chociaż marną wiedzę na temat obiegu pieniądza i marketingu i czym w ogóle jest wartość pieniądza inaczej byś ze mną rozmawiał.

Nie jeden użytkownik mi podziękował, bo pokazałem mu ten program, niektórzy dzięki temu uwolnili się od złej sytuacji finansowej, bo posłuchali się rady mądrzejszej osoby. A ty mi tutaj wyskakujesz, że trzeba harować jak wół bo inaczej zarabiać nie można.

Czemu kogos ma nie interesowac ten temat w zwiazku z graniem mmo... mnie on zainteresowal bo lubie grac w WoTa ale premka kosztuje dzieki temu moge zawsze troche dorobic zeby nie wydawac z portfela swojego. A nie czytam wybiorczo tylko wszystko co jest w tym temacie i temat zostal zamkniety bo nie spelnia wymogów to ok (oczywiscie mowa o temacie http://mmorpg.org.pl...vp/#entry529005) tylko ktos raz mi odpowiedzial na to pytanie ze jest podejrzany... serio co to za wyjasnienie ?..... natomiast temat o zarabianiu i decyzja o jego zamknieciu jest byla i bedzie nadal niezgodna z regulaminem ktory jak powtarzam Moderatorzy i admini maja w tylku.... Ja jako user żeby zarejestrować konto musze akceptować regulamin ale widac nawet nie lamiac jego zasad moge zostac ukarany usunieciem tematu bo sie komus nie podoba .... Dziecinada ;/ I Napisze duzymi literami bo to juz nie jest zabawne ... HYDE PARK SLUZY PISANIU O WSZYSTKIM CO CI DO GLOWY PRZYJDZIE !!! i podpinanie hasel typu "RayXX, dnia 07 Sty 2015 - 21:12, napisał:" jest całkowicie nie związany z przeznaczeniem forum" jest smieszne .... Racja, to jest co innego. Ale ty akurat podpadasz pod arogancje. I pod obelge, znieslawienie publiczne co jest karalne z ramienia Rzeczpospolitej wedlug kodeksu karnego"Serio? To kolega został pomówiony o multikonto bez podania dowodu na to .... I ostatnie co juz uwłacza totalnie temu forum ..New napisał -> Autor tematu w dziale "szukam MMO" powinien dostać warna za wulgarny nick.. Widać moderatorzy nie śpią ale szkoda że łatwo zamykają tematy wbrew regulaminowi ale o czystość i cenzure w nickach już zadbać nie potrafią...... Mozna sobie wytykać błedy ale postawą poważnego forum było by odniesienie się do regulaminu do ktorego ani mod ani admin sie odniesc nie kwapią bo wiedzą że złamali zasady w nim zawarte..... Tym, którym pasuje decyzja admina i moderatora życze (nie złoścliwie lecz po to aby się przekonali jak to jest) żeby to ich temat został kiedys niesłusznie usunięty, wbrew regulaminowi który zatwierdził, bo takie miał widzimisie admin i moderator, potem oskarzony o multikonto bez podania dowodu na to, a na koniec zgoniony przez reszte userow bo smial sie przeciwstawic nieslusznej decyzji moderatora.... Zostawiam moje wpisy do przemyslen dla moderatora i admina. Polecam po patrzec jak to jest na innych forach. Jesli dochodzi do konfliktu zostaje przedlozony regulamin. Wtedy wszystko jasne i sytuacje takie jak ta są totalnie sporadyczne. Tutaj totalitarne zachowanie moderatorów to norma co uwłacza w charakter tej roli na forach. Proszę przemuślcie jeszcze raz po co jest regulamin i albo go zmiencie albo usuncie inaczej ilość osob bedzie spadać a portal sam w sobie chociaż zacny może na tym ucierpieć ... Pozdrawiam .R.

raczek jesteś takim ignorantem, że nawet nie przeczytałeś wiadomości, którą otrzymałeś ode mnie priva dotyczącą tamtego tematu ... więc o czym mowa.

@Ajron z tego co się orientuję to właśnie temat powstał jako pierwszy, a dopiero później wystartował blog ... po za tym zgadzam się z Twoją wypowiedzią.

Dobra, zebym ja tu wrzucil pare groszy. Rzadko klikam cos w burzliwych tematach ale tutaj wrzuce pare swoich groszy.Po pierwsze.Bawi mnie jak uzytkownicy forum pisza, ze moderatorzy rzucaja warnami na lewo i prawo - bez przestrzegania regulaminu. I, ze oni tacy zli, trzeba ich zmienic - pozniej tworzy sie setki zazalen. Nie, nie wrzucaja warnow na darmo bo im sie tak podoba. Ida regulaminem, (ktory i tak potrzebuje paru zmianek, co widac) ktorego i tak nikt nie czyta i siega dopiero po niego piszac zazalenie i podpierajac argumentacje podpunktami regulaminu. Jesli juz az tak mamy sie tego trzymac to chociaz badzmy miedzy soba fair. Informacje, ze sa ukladziki rowniez mnie smiesza - tak swoja droga Might dal warna i 3 punkty XardunKowi (chociaz tutaj i tak pewnie ukladzik bo powinien dac 4 punkty).Po drugie.Rozumiem, dobrze, zalozyles najpierw bloga bodajze o tym Paiverts. Pozniej zalozyles temat w dziale Offtop, spoko. Uwazam, ze to najodpowiedniejsze miejsce dla tematow niezwiazanych z tematyka - nie jest zwiazane z tematyka forum. I tutaj sie z Toba zgadzam. Jednak ja uwazam, ze dzial Offtop (ba, dzial - CALE FORUM MMORPG) nie jest miejscem do reklamowania takich rzeczy. Miales blog, miales. Chociaz uwazam, ze blog rowniez nie do tego nalezy. I nie jest, uwazam, ze temat zostal zamkniety slusznie - powinien zostac juz na poczatku. Byla aktywnosc ludzi z 0 iloscia postow (lub po prostu granica postow 0-5) co tez jest dla mnie dziwne, jak dotad nie zdarzylo sie tak, zeby nieaktywni uzytkownicy smigali w temacie o zarabianiu pieniedzy. Spam robiles niemilosierny, to kolejna sprawa. Rozumiem odplyniecie od tematyki dzialu (przeznaczonego do tego) ale wszystko ma jakies granice. Temat stal sie znany bo cisza jest straszna na forum wiec kazdy podlapal i stad ten zachwyt. Jesli juz mowimy o takich rzeczach to czy nie lepiej isc z tym na forum, gdzie ludzie sie tym interesuja, forum/strona do tego przeznaczona? Po co zasmiecac forum o grach.Malo mnie obchodzi znajomosc tych systemow, twoja ironia tym bardziej pokazuje jakas jestes osoba.O wielki panie moj znawco marketingu. Tutaj ludzie wiedza jak expic a nie jaki jest obieg pieniadza. I srednio raczej to ludzi interesuje bo ja osobiscie gdybym chcial sie o tym czegos dowiedziec to czerpalbym u zrodla - na stronie przeznaczonej do tego.Pomijajac, bardzo podoba mi sie bardzo twoja nadinterpretacja. Czytanie ze zrozumieniem to dobra umiejetnosc, pamietaj Verson.

Nie odniosę się do pierwszych słów bo było poruszane i nie chce spamować...

Wiesz, co nas różni, że potrafię bawić się językiem i nie każdy zrozumie przekaz, a że ty uważasz to za ironie to nie mamy o czym polemizować.

Nie chce nikogo przekłamać, ale to wy ciągniecie temat jakbyście nie zauważyli, admin powiedział swoje a ja wymuszam na was emocje, które cisną się wam na serce. Ci co napisali do mnie i poczytali wszystko teraz śmieją się z tych waszych komentarzy, że jestem manipulatorem i nie uczciwym człowiekiem.

Stado pójdzie za pasterzem, jeśli ktoś tego nie zrozumie to proszę o zamknięcie tego tematu.

mod_ico.png
Tylko, że tutaj nie Ty jesteś pasterzem i nie Ty decydujesz o tym. - Might

Jako jego autor proszę o zamknięcie całej dyskusji i nie wracanie do niej, ja sie bogacę a wy narzekacie i tak być musi :)