Nie rozumiem czemu ludzie twierdzo ze RoM jest P2W.. grałem 2lata w roma i coś osiągnąłem (owszem lądowałem trosze kasy "łącznie 200zł" ale to na skiny, wierzchowce, pety nic poza tym). Gdyby nie Guild Wars 2 pewnie dalej bym grał bo RoM miał to "coś" co mnie trzymało (pewnie to sprawka ludzi z którymi się grało ;d). Jeśli dużo się nie zmieniło (w przeciągu 2/3mis) mogę coś poradzić/doradzić wystarczy spytać na PW.P.S. Chodziłem na KAŻDĄ inste dostępna w grze bez spiny.. (Kapeć 120k HP.. bez buffów, Heal wystarczył na helowanie +/- 10osob..). Testowałem każde połączenie Kapłana z "czymś" wiec można śmiało mnie pytać.
też grałem dwa lata i jeeli twierdzisz że rom nie jest pay to winn to chyba zatrzymałeś się na hos !
bo ja na moim zwiadku 120k hp
100k + atak
10k zręczki musiałem ostro lądować kasę !
po podliczeniu wyszło jakieś 10k w zł i euro na szczęście dla mnie grałem od początku i 99 % wpłacili mi na to inni gracze za gold itemy itp !
żeby zrobić nowy item 1 trza wydać już ci licze ! ( same diasy)
plusy od 1-5 ( 100 dias za 100) z 40 stracisz na 1 item
+6 tylko za rubiny 120
6-12 (450) DIAS ZA 10 PREFEKTY CZYLI 100 % NIE SPADNIE NAM
12-16 999 dias w pkaiecie x3 pakiety żeby mieć 100 % perfektów
mamy już +16
27 purifów(3x1 T4=T5, 3x1 T5=T6, czyli 9 purifów, żeby zrobić item T5 i to razy 3 żeby T6 wyszedł), 1 purif kosztował 40 dias jak grałem teraz chyba 20
doładowanie trasmutora 1 dias=1 na t6 trzeba z 50
to mamy itemek t6 +16
teraz nawiercenia
pierwsze 20 dias
drugie 25 dias
trzecie 40 dias
czwarte 120 rubinów
runki X 450 dias jeden x 4
i jak ktoś jest pro jak ja nie zapomni o skinie ![:D]()
jakieś 50 dias za itemki z is których nie pamiętam
teraz policz ile trza na 1 item i pomnóż x15 i napisz nie jest paytowin chyba że po hos już nie widziałeś nic na oczy
zapomniałem że to koszt tylko itemu ale żeby grac też musisz wydać
talony na dzienne missje
elixiry= feniksy,głębokie westchnienie anioła
bufy z is
było tego jeszcze trochę ale nie pamiętam ![:D]()
i jak ktoś jest kolekcjonerem jak ja to kupuje potworki i wierzchowce miałem z 50 łącznie