Niezła próba kut***głowy.
Nie dość, że błaznuje, to jeszcze źle przetłumaczy - dickhead na Polski znaczy tyle co kretyn ... a nie kut***głowy.
W lolu to jest właśnie banalne a zarazem trudne. Bo musisz zabić swojego przeciwnika zanim on wypali w ciebie CDki. Ja nie mam nic do lola sam w nim swego czasu maniaczyłem. Zaczynałem w pierwszym sezonie, a raczej pod jego koniec. Ale obecnie jak dla mnie bardziej przyjemniejszy jest HOTS. Nie wiem dlaczego ale jak wrócę z uczelni odpalam z kumplami hotsa pykami sobie kilka rundek, i nawet jak dostajemy łomot to jakoś tak bez spiny. W lolu zawsze był ten problem że ooo mecz przegrany bo ktoś tam gdzieś skopał linie, bo nafeedował przeciwnika. A tutaj cisza spokój.Blizz starał się pozbyć tak zwanych toksycznych mechanik. Niema KSowania, niema rozmowy z wrogim teamem. Nawet jak gram sam cisza spokój na chacie, nikt mi mordy nie drze bo zginąłem i nafeedowałem mu jungle. Jedynie co to przeszkadzają czasem jełopy które nie wiedzą o co w tym chodzi, no i jeszcze ten dobór sojuszników/przeciwników. Gra pięcioma assassynami nie jest fajna gdy w przeciwnym teamie masz 2 supportów i 2 tanków.
Aaaale sobie nagrabiłeś, to tylko kwestia czasu, nie znasz dnia ani godziny! Przecież LoL i Dota są najtrudniejsze, Hots to crap, Blizzard jest łapczywy na kase!
Czasami nie wszystko da się zapisać w ojczystym języku, najlepszym przykładem są memy (memy - jak Polsko to brzmi!), "No shit sherlock", "Deal with it". Nie ma co się oburzać, kiedy ktoś wplecie angielskie, czy tam inne słówka w nasz język. Zresztą jak jesteś taki radykalny, to czemu użyłeś ciekawego wyrazu, dwukrotnie! WARN!! Cóż to za Polsko-brzmiący wyraz, przypuszczam, że może to pochodzić z sonetów Krymskich, albo zaginionych kronik Galla Anonima, jednak moja mała wiedza nie pozwala mi określić dokładnego pochodzenia tych POLSKICH wyrazów.Heroes of the storm, pfff, jako Polak nie będę grał w grę która ma angielski tytuł, co to ma być?!Peace.
No shit Sherlock - Nie pier*** | Nie gadaj | Dzięki, nie wpadłbym na to | Dzięki Sherlocku - jest tego o wiele, wiele więcej
Deal with it - Pogódź się z tym.
Każde Angielskie słowo które nie jest slangiem ma swój odpowiednik w języku Polskim.
Wracając do tematu, w Hotsie fajnie jest to, że walki 1 na 1 potrafią trwać do 3 minut w zależności jakie postacie walczą, i kiedy sojusznicy przyjdą pomóc.
Uff, dobrze, że to warn od NS, a nie innego moda. Liczy się dla mnie tyle co nic.