Ortografia

Mam pomysł do zmotywowania innych użytkowników forum do nauki ortografi.Co wy na to że ten użytkownik który popełnia najwięcej błędów dostał jakąś specjalnego opisu lub czegoś innego wybór tego opisu pozostawiam innym użytkownikom proszę podawać swoje propozycję .(Nie wiem czy temat umieściłem w dobrym dziale ale myślę że tak bo to głównie po to żeby się pośmiać :mrgreen: :lol: )

Nie zmotywujesz ich, jeżeli nie będą chcieli sami się nauczyć ortografii to nic na to nie poradzisz. W pewnym sensie motywacją są warny wystawiane przez Mr.Hania i RmK ;P

A dasz wiare, że nawet to nic nie pomaga? Ci co piszą poprawnie to tak pisać bedą Ci co piszą "ktury" albo "dórzo" to tak pisać bedą i nawet to, że dam mu 3 warny nie zmieni kompletnie niczego...

ortografi.

zacznij od siebie -.=

Sorki mała pomyłka ortografii oczywiście Sorry.Dzięki za upomnienie Dzz

to zalezy od nastawienia. ja osobiscie robie sporo bledow, ale staram sie ich nie robic i mi takie kary sie podobaja. jestem za.

Tylko że jakby był tytuł za błędy np:analfabeta , to dam sobie reke uciąć że masa osób popelnialo by błędy byle mieć title. W koncu w gach też kolekcjonuje sie nieraz nieprzydatne tytuły:)

dyslektykow tez bedziesz tak uczyl? masz ku temu uprawnienia?

mowie do zalozyciela tematu :)

ia uwarzam, rze to nje faine !!!!

Nie no tak serio to pomysl ok, ale mysle, ze to i tak nic nie da -.-

Jeśli ktoś jest takim idiotą że nawet zdania nie potrafi bezbłędnie napisać to nie ma sensu go w ogóle uczyć. Od tego jest szkoła. Zresztą gdyby miał taki opis to by zrezygnował z forum. Jeśli ktoś popełnia błędy to od tego są warny.

Warny nic nie dają. Jak ktoś chce popełniać błędy i tak będzie popełniał.

Co do pomysłu: to tak jak broda powiedział wiele userów chciało by mieć taki tytuł żeby się czym wyróżnić, nie mogą się inteligencją wyróżniać to by się wyróżniali tym.

BTW. ja na tym forum z tego co pamiętam nie zrobiłem żadnego orta to chyba zależy od chęc no chyba że ktoś ma dysleksje.

Dysleksja... Jakby tacy chcieli umieć pisać poprawnie to by pisali, ale po co skoro mają świstek, że są dys...

Hmmm, dziwny temat :P

Nikt nie jest idealny, więc wystarczą chyba warny moderatorów. RmK Byku, niemasz racji. Może jestem mutantem, ale jak zaczynałem pierwszy raz pisac na forum, dostałem od Was sporo poprawek błedów i dzięki temu piszę w miare poprawnie. Dlatego twierdzę, że nie trza odrazu tych co popełniają błędy w chamski sposób karac.

Może i nie mam ale to nie ja karam za błedy. Takim komornikiem to jest Pan Hania więc daleko odemnie ;D

PS: Hania popraw mi jeszcze raz jakiś bład to Ci uszy powyrywam...

A bardzo dobrze że Hania poprawia błędy jak by nie on, to na forum byłoby pełną wypowiedzi typu ,,Pomurzcie" ,,Wirós" itd. OK. Każdemu zdarzają się błędy ale wiele osób popełnia błędy notorycznie i specjalnie.A pomysł Daniela677 jest taki trochę radykalny i dziwny chyba raczej nie pomoże.

Ja osobiście podziwiam Mr.Hanie za jego dokładność i cierpliwość :P

Rozdawanie warnów sprawia mu przyjemność :D:D:D

Mr. Hania stoi na straży języka polskiego na naszym forum więc możecie być spokojni ;-)

Aż za dobrze sobie z tym radzi :mrgreen:

Co do wontku - no asz dobże sie robi, gdysz Mr Hania dobsze odfala sfoją robote. Chociarz dziwie sie, bo naprafde malo znam lódzi, kturzy popełniajom błendy ortograficzne, ale na pewno tacy istniejom!

//edit by Milanek

A wogule to po co poprafiac błendy jak na forum wszyrzcy dobże piszom, no hyba rze jakies pżygłópy!?

dyslektykow tez bedziesz tak uczyl? masz ku temu uprawnienia?mowie do zalozyciela tematu

No jeżeli ktoś jest dyslektykiem to może i zmusi go to do ściągnięcia sobie program do poprawiania błędów osobiście miałem taki program prze 2-3 miesiące i już nie popełniam za dużo błędów a przed wgraniem tego programu popełniałem mase błędów.