Oszust 3 Keye CS GO

Dlaczego "glupi". Ja tez czesto jestem dymany, ale nie z glupoty, ale z mojej wiary w ludzi. Patrze na innych swoja miara, moze to blad, ale to nie zmienia faktu, ze nie bede teraz na wszystkich spogladac spode lba, bo nie o to chodzi. PS: Powinny posypac sie warny, bo lady i mati obrazaja sie.

Dzz wyjmij swoje moce moderatora z kieszeni i dzialaj.

Powodzenia w szukaniu typa, to ze masz jego ip nie znaczy ze go dorwiecie tak szybko.

Do tego jak nie ma 17 lat skonczonych wykroczenia nie dostanie, tu od dawna wiadomo ze wylegarnia gimby jest.

Czekam na film :)

Stephen-Colbert-Popcorn.gif

Nie ma co, 25 latek, ktory chce udowadniac na pw,

Nie będę podawał tutaj danych byle komu i publicznie.

Niestety stracilem moce admina, moderatora rowniez. Nikt mi nie ufal, udalem sie na wygnanie. Ale dramat!!!

Jak prawo nie poskutkuje, to jezdz do niego z jakims mezczyzna i dajcie mu w kosc, aby cwaniaczek zapamietal, ze nigdy nie jest bezkarny.

EDIT

Nie będę podawał tutaj danych byle komu i publicznie.

Lol. Przeciez smiesznosc tej wypowiedzi nie wynika z tego, ze chcesz wysylac jej dane na PW, ale z tego, ze w ogole chcesz to robic, aby udowodnic, ZE JA PRZECIEZ MAM 25 LAT I NIE JESTEM GIMBEM!!!!ONEONEONE

Mateusz ale na prawde zachowujesz sie jakbys byl z tej "wylegarni gimbusow :P ". Prosze moderatora o zamkniecie tematu

Nawet konto bankowe może być lipne a sam adres ip nie wystarczy do znalezienia winnego...

http://www.tvn24.pl/poznan,43/grozil-nozem-i-pistoletem-w-sklepie-policja-to-nie-powod-by-zatrzymac-mezczyzne,447277.html

Takie nasze prawo...

Jeszcze jedno :

Przyjmijmy że trafiła sprawa przed sąd jak udowodnisz że:

, film nakrecony z rozmowy rowniez z aktywacij klucza ktory byl juz uzyty,

Klucz nie użyłaś wcześniej przed nakręceniem filmu? :))
Nawet nie przygotowałaś się nic zero pierw kochana to musisz wnioskować od wydawcy gry o udostępnienie kiedy dany klucz był użyty także ten film możesz sobie wsadzić w anala :)

Po prostu czytam to teraz w pracy i nie mogę ze śmiechu wysiedzieć jakie dzieci są głupie i myślą że co one nie potrafią :D

JEŚLI KWOTA NIE PRZEKRACZA 100 ZŁ MOŻESZ MU WYLIZAĆ TYŁEK BO NIC MU NIE ZROBISZ .

Dobra kończy ten kabaret bo popcorn mi się skończył.

BTW jak masz znajomego krawężnika to wiesz co mam sprawę bo wczoraj wracałem z W-wy przez Radom i pod Radomiem mnie złapali dostałem 6 pkt i 500 zł załatw mi żebym tego nie płacił będę wdzięczny :)

warn_ico.png
Za całokształt działalności w tym temacie i obrażanie innych użytkowników ~ NS

Na pewno nie masz 25 lat jestem teraz tego pewna albo po prostu matka cie nie wychowała gowniarzu.

A jak nie udowodnie filmem, skoro na filmie jest rozmowa z nim jak zaczelam i moment kiedy podał mi kod i wlaczam steam i probuje uzyc : ) Bez zadnych przerw. Wiec albo jestes glupi albo ja czegos nie rozumiem. Tyle z mojej strony na twoj temat, postawy takich osob jak ty niszcza te forum. Pozdrawiam i obys kiedys dorósł, wyprowadził się od mamusi i był niezależny.

DO ZAMKNIECIA

warn_ico.png
obrażanie użytkownika ~ NS

Czemu nie chcesz nam pokazać tego filmiku??

Zamykam i oczywiście przejrzę cały temat.

Na wstepie nie wiem czy to dobry dział.

Dzis pojawila sie oferta od Pana Alana Kosteckiego ze sprzedaje 3 klucze do gry CS GO. : )

Po kontakcie na GG, dogadaniu wszystkiego przelalam mu 20zł na konto prywatne w mbanku po czym zrobił sie offline i podał mi zuzyty kod do gry. Chcialam ostrzec przed nim a zarazem jezeli jeszcze kogos oszukal to prosze o kontakt. Byłam przed chwila z wydrukowana rozmową, filmem z rozmowy oraz potwierdzeniem wplaconych srodkow na policji (znajomy pracuje tam wiec wiem ze dobrze sie tym zajmą). Jezeli jeszcze kogos oszukal to moze sie dopiąć.

Pozdrawiam