Oszust 3 Keye CS GO

Do zamknięcia będzie, gdy temat wyczerpie się.

Już się wyczerpał a jak chcesz podyskutować z tym bajkopisarzem który ma znajomego trepa z policji i mówi że bank odda mu kasę to idz na Ts3 bo szkoda monitora patrzeć na ten temat.

Maja racje temat do zamkniecia, kasy nie odzyskasz, nie jest to jakis majatek.

@mati3464 VampirLord v2?

Jakie spamy leca, trololololo.

A co do sprawy to zycze powodzenia :)

Nie było żadnego tematu o oszustach, a dyskusja nie została skończona.

Co jakiś czas kogoś tutaj wydymali i się żali...

Naucz się szukać i wróć.

Temat byl juz wyczerpany na starcie, to nie forum prawne. Wiadomo ze mu z takim wykroczeniem nic nie zrobia, jej kumpel sprawdzi go i zobaczy ze czysty to moga go jedynie cmoknac nie powiem gdzie. Z takimi sprawami to google.pl sprawdzic kodeks karny lub jw forum prawne, tu nic nie osiagnie.

W ogole slowa typu "Twoj znajomy to i tamto". Ile masz lat? 10? 15? Skonczyles szkole? Nie masz prawa oceniac ani mowic o kims kogo nie znasz. Moze byc najgorszy a moze i byc prezydentem, ty tego nie wiesz i nie masz prawa oceniac. Wiec sobie daruj, prosze cię : )

A co do zwrotu pieniedzy, to juz moja sprawa jak je odzyskam. A wiem ze odzyskam bo to nie jest moj pierwszy raz kiedy mnie tak oszukano ani nie jest to pierwszy raz kiedy zglaszam sprawe na policje o glupie 20 zł. Wiec darujcie sobie swoje durne teksty typu: NIC MU NIE ZROBIA. Nawet jezeli policja mu nic nie zrobi, w papierach to zostaje. Kropka. Temat mozna zamknac. eh.

Naucz się szukać i wróć.

CHYBA TY GIMBUSIE SIĘ NAUCZ :D

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/46834-kradziez/?hl=kradzie%BF

Nie zamykajcie tematu, zostawcie otwarty, a ty napisz nam, jak sprawa sie zakonczy i z jakim rezultatem.

Już się wyczerpał a jak chcesz podyskutować z tym bajkopisarzem który ma znajomego trepa z policji i mówi że bank odda mu kasę to idz na Ts3 bo szkoda monitora patrzeć na ten temat.

Po pierwsze nie jestesmy na ty : ) I nie masz prawa obrazac kogokolwiek, jestes tutaj jedyna osoba ktora prezentuje bardzo niski poziom intelektualny. Za przeproszeniem, nic nie wiesz a duzo gadasz : P : )))))

W ogole to jestem dziewczyna a ty jak widac jestes zwyklym napalonym gimbusem ktory musi napisac swoje 3 slowa, które nic nie znacza i nie maja sensu. Tak to jest jak dziecku da sie dostep do internetu eh. Na prawde..

Lol w jakich papierach mu zostanie jak policja nic mu nie zrobi?? Skoro już niepierwszy raz tak cie oszukano to powodzenia w dalszym życiu.....

W ogole slowa typu "Twoj znajomy to i tamto". Ile masz lat? 10? 15? Skonczyles szkole? Nie masz prawa oceniac ani mowic o kims kogo nie znasz. Moze byc najgorszy a moze i byc prezydentem, ty tego nie wiesz i nie masz prawa oceniac. Wiec sobie daruj, prosze cię : )A co do zwrotu pieniedzy, to juz moja sprawa jak je odzyskam. A wiem ze odzyskam bo to nie jest moj pierwszy raz kiedy mnie tak oszukano ani nie jest to pierwszy raz kiedy zglaszam sprawe na policje o glupie 20 zł. Wiec darujcie sobie swoje durne teksty typu: NIC MU NIE ZROBIA. Nawet jezeli policja mu nic nie zrobi, w papierach to zostaje. Kropka. Temat mozna zamknac. eh.

Chyba coś ci się popier.... w głowie ziomuś. Nic mu nie zostanie wyrok typu umorzenie = uniewinnienie czyli czyste papiery.

Jak tyle razy dałeś się w uja zrobić to znaczy ze jesteś po prostu głupi i sorry le taka jest prawda. Jak można dać się wydymać tyle razy !!

Krawężnik też gra w Tibie?

@Edit

Jesteś dziewczyna!!!!

TO WSZYSTKO WYJAŚNIA !!!!!

Idz popatrz w lustro co dwie głowy to nie jedna może wymyślisz lepszą bajkę.

Tak na TY nie jesteśmy bo ja mam 25 lat a ty 15 i mogę to udowodnić Ci w parę sekund na PW laluniu.

@Edit 2

Co do tego mati co napisales, jak ma osoba zostac uniewinniona skoro jest winna. : ) Tu jest wszystko czysto na bialym, film nakrecony z rozmowy rowniez z aktywacij klucza ktory byl juz uzyty, rowniez wykonanie wplaty na konto. Daruj sobie, prosze cie. Twoje teksty nie robia na nikim wrazenia.

TY chyba masz jakieś problemy z czytaniem :

To że sprzedał ci użyte kody to jedno i nie zmienia faktu że cię oszukał ale żaden sąd nie uzna tego za wykroczenia na tyle poważnego aby skazać go na wyrok , umówmy się o 20 zł nikt nie będzie sobie zawracał tyłka tym bardziej poważna osoba jaką jest sąd bo rozpuszczona gówniara dała się w uja zrobić po raz kolejny.

i przeczytaj to jeszcze raz bo chyba masz za małą głowę żeby to pojąć:

UMORZENIE = UNIEWINNIENIE!!!!!

TERAZ TO WIDISZ ? A JAK NIE POCZYTAJ FORUM PRAWNE MOŻE ZOBACZYSZ !

Moglby ktos z moderatorow zrobic cos z tym dzieckiem?

Co do tego ze juz mnie tak oszukano, co z tego, że kolejny raz skoro zawsze pieniadze zostały mi zwrocone.

Co do tego mati co napisales, jak ma osoba zostac uniewinniona skoro jest winna. : ) Tu jest wszystko czysto na bialym, film nakrecony z rozmowy rowniez z aktywacij klucza ktory byl juz uzyty, rowniez wykonanie wplaty na konto. Daruj sobie, prosze cie. Twoje teksty nie robia na nikim wrazenia.

Dlaczego "glupi". Ja tez czesto jestem dymany, ale nie z glupoty, ale z mojej wiary w ludzi. Patrze na innych swoja miara, moze to blad, ale to nie zmienia faktu, ze nie bede teraz na wszystkich spogladac spode lba, bo nie o to chodzi.

PS: Powinny posypac sie warny, bo lady i mati obrazaja sie.

Jesteś dziewczyna!!!!TO WSZYSTKO WYJAŚNIA !!!!! Idz popatrz w lustro co dwie głowy to nie jedna może wymyślisz lepszą bajkę. Tak na TY nie jesteśmy bo ja mam 25 lat a ty 15 i mogę to udowodnić Ci w parę sekund na PW laluniu.

Nie ma co, 25 latek, ktory chce udowadniac na pw, ze wlasnie tyle wiosen przezyl. Rzeczywiscie poziom 25 latka...

A zwrocenie uwagi na plec mialo jeden cel - zmiane z rodzaju meskiego na zenski.

Pozgłaszałem wszystkich.

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Pochwal się tym filmikiem więc to sobie obejrzymy...Poczytaj sobie o niskiej szkodliwości czynu to się dowiesz "jak ma osoba zostac uniewinniona skoro jest winna"

Swietna inicjatywa, milo wkoncu zobaczyc kogos, kto przegoni takiego cwaniaka, moze przy okazji inne gimby sie uswiadomia. Sam przy 3 wykonanych "na zaufanie" transakcjach (no nie ukrywam, ze oczywiscie z reprezentantami dumnego narodu kwitnacej cebuli) zostalem oszukany, nie bardzo sam wierzac w mozliwosci dzialania po prostu sobie dalem spokoj. Zycze powodzenia.

Jedynie mozna pogratulowac zacieklosci naszej kolezance z portalu

Jak napisalam, temat do zamkniecia. Po wszystkim zdam sprawozdanie co z tego wszystkiego wyszło : )