Też miałem problem ze znikającym interface, po jakimś czasie ogarnąłem o co chodzi. Jak piszesz w OW to nie używaj polskich znaków Kombinacja (Coś w tym stylu) alt+z chowa interface i krzaczy grę.
Overwatch - dyskusja ogólna
Czy też wam dropi dużo skrzynek gdzie jest 1 niebieski jako drugi od prawej strony? 6 z rzędu a ogólne lekko ponad 10.
Czy też wam dropi dużo skrzynek gdzie jest 1 niebieski jako drugi od prawej strony? 6 z rzędu a ogólne lekko ponad 10.
Tak, ~80% moich skrzynek tak wygląda, białe itemki + jeden niebieski, drugi od prawej strony.
Fakt, nigdy nie miałem niczego niebieskiego z lewej strony
Otworzyłem jeszcze 4 skrzynki i już tylko jedna fioletowa emotka :c Passa się skonczyła
Nie wiem czy tu sie pojawiło takie pytanie ale macie jakieś programiki które zapisują potgi i zwykłe sceny z archiwum? fragowanie łaski i fary na ulcie genjego w locie jest mega ale niestety przepadło.
Jeżeli masz kartę zielonych, to shadowplay - z tym że musisz grać na pełnym ekranie, innego nie znam bo nie korzystam.
1. Headshoty działają z każdą bronią? Czy tylko colt tego kowboja, łuk, karabin itp.?
2. Jest jakaś możliwość odpalenia minimapki?
3. Są jakieś addony pokazujące liczbę zadawanych obrażeń? Albo strony z wypisanymi obrażeniami wszystkich broni, wartościami tarcz itp.?
1. Wydaję mi się, że chyba tak, no może oprócz broni białej (młot Reina) no i rakiet Fary oraz granatów Złomiarza. Nigdy za ich pomocą heada nie trafiłem, no chyba, że nie zauważyłem. No może też temu, że nie celowałem w głowę.
2. Nie.
3. Raczej nie. Chyba jeszcze na to za wcześnie.
Podbije temat i znowu się pochwalę. 15 skrzynek = 4 złote i 1 fioletowy skin, like a baus. Skin do Fary useless, bo nią nie gram, ale do statystyk się liczy
Utwierdzam się w przekonaniu, że samemu też można bardzo fajnie pogierzyć, nawet nie trzeba pisać na chacie. Każdy wie co ma robić i się to klei! A o dziwo gra zamiast się nudzić to wciąga jeszcze bardziej.
1. Headshoty działają z każdą bronią? Czy tylko colt tego kowboja, łuk, karabin itp.? 2. Jest jakaś możliwość odpalenia minimapki? 3. Są jakieś addony pokazujące liczbę zadawanych obrażeń? Albo strony z wypisanymi obrażeniami wszystkich broni, wartościami tarcz itp.? @Mam coś: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EhzhJ2dyf86PLqE8_PbL3QlPEAazvxBUanmIcLPsKC0/htmlview?sle=true#
1. Prócz reinhardta winstona i symmetry. ( reinhardt ma młotek a winston i symmetra jakieś gówno którym nie muszą celować) rakietami da sie trafić w głowe tak samo kulkami analnymi złomiarza tylko żę jak wybucha na ciele to może cie 1shotować. zwykłe trafienie to biały X a w głowe X jest czerwony jak by co.
2. Nie i bardzo mi tego brakuje
3. Obrażenia zależne są od odległości i wątpie że ktoś zrobił wykres czy coś w tym rodzaju.
Mam takie same odczucia. Moze dlatego ze gram po 2-3 h dziennie to cały czas czuje to co na początku Mimo ze gram z randomami to jest przyjemnie ale nie zawsze jest jakiś tank czy healer wiec W/L mam ujemne
ale sama rozgrywka jest bardzo wciągająca.
Jakby ktoś kompletował team to mogę spróbować.
A te skrzynki to mam wrażenie że sa zbugowane.. dostałem duplikat legendy do genjego :'( (zauważcie że bardzo dużo genji ma skina nomada) tak jak ktoś pisał około 80% skrzynek to 1 niebieski jaki drugi od prawej strony a reszta to coś fajniejszego
Może komuś nie chciało się wymyślać jakiegoś skomplikowanego algorytmu do skrzynek.. :>
A te skrzynki to mam wrażenie że sa zbugowane.. dostałem duplikat legendy do genjego :'( (zauważcie że bardzo dużo genji ma skina nomada) tak jak ktoś pisał około 80% skrzynek to 1 niebieski jaki drugi od prawej strony a reszta to coś fajniejszego
Ja do genjiego dostałem jedynie skórkę zmiany koloru na żółty.
Tez mi się zdarzyło dostać duplikat
Jaki pech? Dwie legendy dostałeś, takiego farta to chyba nigdy nie będę miał.
no wiesz ale kurde to w sumie 1 skin z 2 kolorami i jeszcze do postaci ktora wgl nie gram xD
Ona i tak najlepszy ma basic skin. Ja wczoraj miałem niesamowitego farta trafić trzy te same ikonki w jednej skrzynce. Dwie przerobione na tego golda ingame. Ogólnie ja swoje szczęście wyczerpałem w necie od kiedy gra wyszła same niebieskie lecą, a podczas nety kilka legend.
Ja wychaczyłem chyba 4 legendy narazie w tym jedna to było 500g. Btw trochę to głupie, że skórki legendarne kosztują 1k, a jak dostaniesz legendarną skrzynkę z goldem to tylko 500.
1.5k golda mam do wydania, ale jeszcze nie jestem pewien na co.