Overwatch - dyskusja ogólna

Ogółem gra ciekawa, ale niestety gram solo co czyni gre mega utrudnioną. Brakuje dobrego teamu :)
Jako niższy rank musze grać z 25+ i jest ciężko , gdyż Ci ludzie już mają wszystkie słabe punkty postaci wyczajone :)
Btw. Jakby ktoś chciał pograć, proszę o PW :)

www.over-watch.pl tu poszukaj, zapraszam tez innych ts jest zawsze mozna kogos znalezc

Macie jakieś porady do nowego gracza? ? :>

Graj, graj, graj. Na początku można solo spokojnie cisnąć, co nie znaczy, że ekipy nie jest fajnie mieć. Gra jest mega intuicyjna, a postaci proste, ale dające dużo funu. Próbuj grać każdą postacią na początku, żeby być w miarę elastycznym podczas wyboru drużyny, Naucz się kontr i jazda. Gra nauczy Cię grać sama :D Powodzenia i miłej zabawy.

Chwalmy pana:D

ScreenShot_16-07-08_00-15-32-000.jpg

W sumie do 64 poziomu legendarna do:
Lucio (żabka zwykła)
Mercy (Valkyria)
Zennyata (ten czerwony z brodą)
Soldier 69 (night ops) kupiłem
Reinhardt
Junkrat
Genji (young genji)
Wdowa

Nowa postać ujawniona

http://www.polygon.com/2016/7/12/12157248/overwatch-new-dlc-hero-ana-blizzard-entertainment

Starsza Pani snajper... Już widzę te seksowne pozy i skiny xD

Wydaje mi się że trochę za dużo robi, jeśli będzie rzucać na kogoś ulta i będzie zabijać na strzała to poleci gruby nerf w kolejnym tygodniu. Co nie zmienia faktu że mam 1k golda na skina do niej odłożonego. :D

@edit

Na testowym Ana już jest, genialne skiny, czas na meczyk.

Daj znać jak się sprawuje po paru meczach.

Dobra, zdecydowanie jeden mecz wystarczy żeby zobaczyć, że będzie to chyba najbardziej skillowy support. Najbardziej to się obawiałem zbyt silnego ulta, ale wszystko jest moim zdaniem bardzo dobrze zbalansowane.

jakoś mocno nie bije ale ma dmg overtime. Postać kompletnie nie nadaje sie do grania solo q. 0 mobilności aczkolwiek 1vs1 powinna dawać rade na większość postaci. No i taka ciekawostka.. Ana to matka Fary,

bardziej cieszy mnie fakt że Zenek dostanie buffa.

" Ana to matka Fary " akurat tego można się było dowiedzieć oglądając zapowiedź :)

Wyobraźcie sobie combo jak macie nanowzmocnienie + boosta od łaski a przeciwnik ma kule rozdarcia. Jeszcze troche i tanki będą schodziły na strzał. Boost łaski zostanie zwiększony z 30 do 50%.

Teraz mała ciekawostka, Ana to nie Sombra.

Dziwne.. wprowadzają zmiany na zenku z 150 do 200 hp a teraz myślą nad opcją 175hp. Podobnie łaska.. od next patcha będzie 50% boosta ale w jeszcze nastepnym patchu znowu zmniejszą do 30 XD

Wczoraj przegrałem 7 rankedzików z rzędu soloq co mi dało 4 rangi w dół.

Czy są tu jakieś dziki co mają przynajmniej rank 50 i znają mniej więcej picki na mapy oraz kontry? Miło by było ogarnąć jakieś duo trio albo i cały komplet.

Ja bym chetnie z kims pogral jakies rankedy. Aktualnie 67 ranga, gram glownie supportami/tankami.

Co do zmian z tego patcha. D.Va bedzie teraz strasznie mocna, moim zdaniem az za mocna :D

jak to sie mów tanky tank :D

Też by, w chęcią z kimś pograł, bo tak randomowo to tylko w plecy mecze:). Jak ktoś zainteresowany to nick Owocowy#21192

Kupiłem, i gram cały czas solo i jak do tej pory poprostu jaram się jak małe dziecko zabawkami lego :D wypas. 13 poziom.

Jeżeli ktoś chce czasami jakiś wspólny meczyk to zapraszam: sowicz#2575

Dziwne.. wprowadzają zmiany na zenku z 150 do 200 hp a teraz myślą nad opcją 175hp. Podobnie łaska.. od next patcha będzie 50% boosta ale w jeszcze nastepnym patchu znowu zmniejszą do 30 XD

Zmniejszają boosta ponieważ McCree z lewego miał wszystko prawie na strzała(headshot) buła za 210 bolała i czułeś się bogiem zniszczenia ( przynajmniej ja tak się czułem ).
Zen bardzo mocny na PTR ( świetny jest boost do speeda na ulcie ), a Ana taka średnia poza ultem nie oferuje nic fajnego.