Overwatch - dyskusja ogólna

Ale ja nie rozumiem dlaczego znów mercy dali 50% dmg boosta, skoro w becie miała 50% i specjalnie zmniejszali bo była za mocna. Co oni myśleli że teraz nie będzie? :D

Ale jazda... Hindusi żądają usunięcia skórki do Dewi do Symmetry. :D

Chyba Smite miał podobny problem xD

Gra ktoś ogarnięty z mikrofonem, najlepiej support? Ostatnio mainuję D.Vę i przydałby mi się ktoś, kto by mi ułatwiał nieumieranie. :)

1,75Gb updaaaajtu czy mi się coś rozwaliło ? XD

Dzisiaj wchodzi Ana i zmiany dla niektórych postaci chyba.

Dziś lepiej nie tykać gry w każdym meczu po 2 - 3 Any w moim teamie, nie licząc snajperów i healerów... normale zeszły na psy

Ja tam pograłem dzisiaj na luzie, zrobiłem akcje życia McCree. W teamie miałem max 2 Any, więc dało się grać.

Od zawsze tak było, że D.Va może rzucić ulta w momencie wypadania z mecha z powodu zniszczenia mecha właśnie?

O ile dobrze pamiętam to tak :), ale robi to chyba tuz przed zniszczeniem mecha

Od zawsze tak było. btw Dva w końcu ma jakieś value.

Jeśli jest ktoś chętny na wspolną grę w godzinach wieczornych/nocnych to battletag nestore#2356 :)

Jak widzę, kiedy ktoś tu podaje polskie nazwy postaci to ręce opadają

Jak widzę, kiedy ktoś tu podaje polskie nazwy postaci to ręce opadają

Przeszkadza Ci to ? gra jest również w naszym, polskim języku, jesteśmy Polakami, mieszkamy w Polsce i posługujemy się językiem polskim więc nie rozumiem z czym masz problem

Bo takie nazwy brzmią po prostu śmiesznie, a przez Blizzard zostało zrobione to tylko ze względu na to żeby było łatwiej innym zrozumieć. To jak Andrew nazywać Andrzejem, każdy wie że jedno od drugiego się wzięło ale nikt nie powie że to to samo imię.

Przesadzasz, zamiast cieszyć się że gry tłumaczone są na nasz język to jak zwykle wielki płacz polskich pesymistów i płaczków

Przecież nikt nie zmusza Ciebie do gry na polskiej wersji, już nie róbmy z języka angielskiego jakiegoś bóstwa, język jak język, równie dobrze mi mogą się nie podobać angielskie nazwy postaci bo też są śmieszne

Nie wiem czy to ja tu hejce czy ty nazbyt ubóstwiasz te nazwy. Prawda jest taka że niektórych rzeczy nie powinno się tłumaczyć, tłumacze zatrudnieni przez Blizzarda już nie pierwszy raz pokazali (tak samo w przypadku Hearthstone), że przesadzają ze swoją nadgorliwością.

Oglądaliście te finały na kanale ESLa Overwatcha? Przyznam szczerze ze tragicznie sie to oglada. Te same taktyki w 80% meczu zen + lucio i 0 ekscytacji. Moim zdaniem te tryby gry szczególnie payload jest broken.

Widzieli nowy update? Jak blizzard będzie robił coś takiego na każde święto/wydarzenie, to będzie fajnie. Bo oczywiście wszyscy pamiętamy hallowen z TF2.

@Desu czemu broken? Jestem chyba za mało doświadczony, żeby to dostrzec :unsure:
Mam niby polajkowanego ESL i ESL Overwatch ale nie mignęły mi nigdzie rozgrywki, wtf.

Fakt, bardzo przyjemny evencik, szkoda tylko, że Smuga, Zaria i Lucio dostali po 2 skiny jak zwykle różniące się tylko kolorami. Nie wiem kto siedzi w dziale Blizzarda odpowiedzialnym za pomysły na skiny, ale powinni go zwolnic, ew. kupić 2 takie same zestawy ubrań tylko w różnych kolorach i kazać chodzić przez rok.

Ogląda ktoś Rocka (hueuhe)? Kilka razy wspominał o PPM u McCree. Bardzo spodobał mi się jego pomysł, dlatego zarzucę na forum.

Zmiana PPM polegająca na tym, ze strzały oddane przy tym ataku działają jak mini ult żołnierza połączony z "It's high noon" tzn. zadanie maksymalnie 6 celom obrażeń "autoaimem". Oczywiście obrażenia nie byłyby pełne. Zauważył też, że PPM jest teraz mało użyteczny (chociaż ja go bardzo lubię i uważam, że to nie prawda, bo jedna sekunda stuna rzadko pozwala na 2 celne strzały.), ponieważ bardziej opłaca się strzelić 2 hedy niż szatkować przeciwnika PPM.