Overwatch - dyskusja ogólna

To że pokazuje że może pobrac nie znaczy że ma dostep.Grę da sie pobrać bez dostępu poprzez pewnien trik.

Trik już nie działa, ale screen mógł być zrobiony wcześniej

Tak z ciekawostek to krążą plotki, że dziś w nocy odbędzie się kolejne flagowanie kont, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Przecież wielu bardzo popularnych streamerów/youtuberów, również nie dostało dostępu. Oni mają swoją społeczność i wielu z nich dzieli się kontem z dostępem do Overwatch'a.

Zresztą, nawet jeśli. To raczej dla Blizzard'a, jest lepiej oddać wejściówki właśnie dla osób streamujących, promujących grę. Więc co spinacie tyłki?

Panie kolego, to nie pierwsze konto na tym forum. Siedzę tu już parę latek.. Dowód:

Tyle,że można zbugować instalowanie gry,ale wtedy osoba musi czekać i tak na access. Więc to nie dowód. Musisz pokazać dowód w postaci zawartości konta na stronie Blizza.

A to,że zablokowali to nie znaczy,że "ciemna strona" już odpuściła.

Ciekawe czy w pewnym momencie tej bety, też będzie można kupić dostęp jak do Hots'a.

Jak byś nie znał Blizza ;)

Wczoraj podobno poszła nowa fala flagowania kont.

Sprawdziliscie już konta żeby się przekonać, że się nie dostaliście? ^^

Nic nie mam na mailu, wiec raczej sie nie dostałem ;(

Nic nie mam na mailu, wiec raczej sie nie dostałem ;(

Sprawdź na battle.net. Z mailami od Blizza różnie bywa.

Sprawdziłem i nic nie mam. Ktos inny sie dostal?

u mnie niestety dalej nic a jestem zapisany od poczatku jak tylko dali info o zapisach

Nope, ja czekam na OBT bo chyba 7 milionów osób jest zapisanych na CBT. Słaba szansa na wylosowanie akurat mnie :) także hype poszedł, teraz czas na cierpliwość.

Ja dostałem :D

@up ah cwaniaczek, gratulacje ;)

Mozna jeszcze prosić jakis dowód? Nie, ze Ci nie wierze, ale wiesz jak jest, chcialbym byc pewny, ze rozsyłają ;)

Bez dowodów nie uwierzę nikomu. ^^

Ale jeśli to prawda to może zagraj w lotka. Może też się poszczesci. ;-)

Ja caly czas czekam. Mam 2 konta oczekujace na overwatcha :P

Wchodzę na Gmaila patrzę, a tam email od blizzarda, już byłem pewien że to dostęp do Overwatcha, a to jednak jakaś informacja związana z BlizzConem. Poza czekaniem nic innego mi nie pozostaje.

Przez chwilę myślałem, że się dostałeś ;) Też tak miałem już parę razy.

Przez chwilę myślałem, że się dostałeś Też tak miałem już parę razy.

Znając moje szczęście do gier Blizzarda to dostanę się jak gra przejdzie na open bete :)