Jak narazie Zaria jest moją ulubioną postacią.
Overwatch - dyskusja ogólna
Overwatch i dodatek Legion zakupiony, pozostaje czekać
Zauważyłem u siebie możliwość pobrania Overwatcha ale gdy chce go odpalić wyskakuje mi błąd Ktoś coś?? Usuwałem cache, odpaliłem jako admin, naprawiałem pliki gry i dalej lipton
Problem dalej występuje nawet po reinstalu battle neta. Sterowniki aktualizowałem. Jakieś pomysły jeszcze?
Overwatch i dodatek Legion zakupiony, pozostaje czekać
Też zakupiłem Legion Deluxe, overwatcha jeszcze nie.
@up Usuwałeś całkowicie grę, tzn cały folder z nią? Może usuń też rejestry.
Problem dalej występuje nawet po reinstalu battle neta. Sterowniki aktualizowałem. Jakieś pomysły jeszcze?
Wejdź w uruchom i tam wpisz %appdata% i usuń folder battle.net, może pomoże.
Lipton kompletny. Może być wina 32 bitowego windowsa 7?
Raczej nie, Battle.net jest wspierany tak samo dla systemów 32 bitowych jak i 64.
Pisałeś do suportu? Może jakoś pomogą.
Overwatch origins za 127 zł
I tak trzeba poczekac okolo pol roku do startu wiec nie ma co sie spieszyc z kupnem ja narazie czekam by dostac sie do testow
Jakie pół roku? Na wiosnę ma być. Niby premiera najpóźniej 21 czerwca, ale na pewno nie będą tyle czekać.
Promocja zakończona
Już po formacie i działa jak należy. Wystarczyło zmienić windows na 64 bity bo jednak Overwatch nie wspiera 32 bitowych.
Mam kilka pytań odnośnie podstawowych mechanik gry:
- Czy skakanie ma wpływ na celność strzałów?
- Czy bariery chronią całkowicie przed obrażeniami? (Pocisk uderza o barierę i tworzy eksplozję- czy obrażenia od niej też są zatrzymane?)
- Czy strzały Hanzo lecą ciągle prosto?
- Jaki kąt obrotu ma działko Torbjorn'a?
Na tę chwilę to chyba wszystkie
Nie rozumiem pierwszego. Jesli skaczesz, ale przy tym dobrze wycelujesz to nie ma różnicy.
Tak pocisk uderza w barierę i powoli ja rozwala.
Nie lecą prosto, lecą jak strzała, nim cel jest dalej tym wyzej musisz strzelać.
Co do katu nie mam pojęcia, ale dosyc spory, 180 stopni mysle, jednak moge sie mylic.
@UP
Dzięki za odpowiedzi, trochę sprecyzuję pierwsza dwa pytania
- czy podczas skok jest różnica w "rozrzucie" pocisków?
- Tu posłużę się przykładem: Jeżeli Fara wystrzeli swoją rakietę, która przy uderzeniu tworzy eksplozje zadając obrażenia obszarowe, to czy te obrażenia od samej eksplozji trafią przeciwników za barierą (jeśli będą wystarczająco blisko) czy bariera całkowicie zatrzyma obrażenia
Oraz pytanie dodatkowe:
- Po rozgrywce jest coś w rodzaju głosowania, o co w tym chodzi? (jeżeli nikt nie skojarzy dodam jakiś zrzut z filmiku)
Nie ma żadnego rozrzutu, bez znaczenia czy skaczesz czy stoisz w miejscu.
A glosowanie to jest na najlepszego gracza danej rozgrywki (ktory wyróżnił się czymś np. największe zadane dmg) na razie nie ma to żadnego zastosowania, ale później najlepszy gracz bedzie dostawał jakieś profity, które na dzień dzisiejszy są nieokreślone.
Jak tam, dostał ktoś z was dostęp ? ^^
Ja nie, rozpaczam właśnie
Oczywiście, że się nie dostałem.