Nikt w mojej szkole nie dostał, a zapisało się z 12 osób :c
Overwatch - dyskusja ogólna
Serio nikt z was nie dostal nawet bety na weekend? ;(
Ja nawalam, ale ciezko z randomami, bo najczesciej biorą trzy/cztery te same typy postaci i albo nie mamy dmg albo tanka albo heala. Ostatnio supportem mialem 39 killi i najlepszy heal
Nope, też nie mam . Jak już pisałem wcześniej, poczekam na jakiś trial
Ja mam
Ja mam dostęp już do Overwatcha. Zagrałem parę meczy i nic specjalnego. Do Team Fortress 2 nawet się nie umywa. Brakuje mi wrażenia akcji. Nawet jeśli jest jakaś potyczka to nie robi to jakiegokolwiek wrażenia. Różnorodnośc postaci tez taka nijaka.
Ja mam dostęp już do Overwatcha. Zagrałem parę meczy i nic specjalnego. Do Team Fortress 2 nawet się nie umywa. Brakuje mi wrażenia akcji. Nawet jeśli jest jakaś potyczka to nie robi to jakiegokolwiek wrażenia. Różnorodnośc postaci tez taka nijaka.
właśnie dlatego mam ale nawet tego nie instaluje
Dostałem się do bety Ktoś chętny do gry? Poproszę o kontakt z Adam#2201
I jak tam panowie? Ktos sie teraz dostal do bety? Ja od tamtej pory nic nie dostalem. Moze ma ktos konto z overwatchem pozyczyc?
Czy osoby które mają dostęp do Closed Bety po jej zakończeniu będą musiały lvlować konto od zera i zdobywać te wszystkie skórki i inne bonusy? Czy będzie taki reset?
Tak
Będzie reset. Osoby które grały w closed bete będą zaczynać od zera jak wszyscy.
A czy da się jeszcze jakoś w tej chwili dostać do Closed Bety? Nie chce mi się czekać do tego 5 maja ;p i najchętniej już bym pograł. Na swoim koncie battle.net mam od samego początku zaznaczoną opcję, że chciałbym wziąć udział w testach, ale kurcze do tej pory nie udało się. Może mógłbym gdzieś napisać do Blizza?
Jeżeli jesteś zwykłym graczem to napisanie do Blizzarda nic nie zdziała :P. Jeżeli chcesz uzyskać dostęp to musisz mieć w miarę znany kanał na YT, Twitchu albo innej platformie. Na reddicie widziałem przypadek człowieka, który swój kanał na YouTube wybił za pomocą botów, dzięki temu miał dużo wyświetleń i subów. O dziwo blizzard dał się na to nabrać i teraz ta osoba jest szczęśliwym posiadaczem Overwatcha :D.
Czyli, że w tej chwili dostęp co CB mają głównie youtuberzy i streamerzy ?
Nie. Ja mam overwatcha ale nie widzę sensu w graniu na closed becie
Dlaczego?
Ja też mam overwatcha, jakoś od listopada/grudnia. Czyli reset kont ma być? Dobrze, że nie wbijałem lvl jakoś specjalnie.
No właśnie niby ma być, chociaż moim zdaniem nie bedzie. Przykładowo w Heroes of the Storm nie było żadnego resetu, a to tez gra od Blizzarda... Ktoś ma jakieś oficjalne info?
http://us.battle.net/overwatch/en/blog/19932055/
Q. Will any progress I make during the Closed Beta carry over to the live game? A. No. We've no plans at this time for your activity during the Closed Beta to carry over
.
No właśnie niby ma być, chociaż moim zdaniem nie bedzie. Przykładowo w Heroes of the Storm nie było żadnego resetu, a to tez gra od Blizzarda... Ktoś ma jakieś oficjalne info?
Nie porównuj gry F2P do gry B2P. Gry Blizzarda będące B2P/P2P zawsze mają reset przy oficjalnej premierze. Co do Overwatcha to ja już mam zakupioną grę, pozostaje czekać do 3 maja bo nie mam dostępu do gry