Cześć! Szukam kogoś, kto dostał się do bety Paladins, zagrywa się i wbił 4 lvl - wtedy otrzymuje się zaproszenia dla znajomych.
Czy ktoś mógłby mi jedno podrzucić? Bardzo bym prosił i gwarantuję, że się odwdzięczę
Cześć! Szukam kogoś, kto dostał się do bety Paladins, zagrywa się i wbił 4 lvl - wtedy otrzymuje się zaproszenia dla znajomych.
Czy ktoś mógłby mi jedno podrzucić? Bardzo bym prosił i gwarantuję, że się odwdzięczę
Cześć! Szukam kogoś, kto dostał się do bety Paladins, zagrywa się i wbił 4 lvl - wtedy otrzymuje się zaproszenia dla znajomych.Czy ktoś mógłby mi jedno podrzucić? Bardzo bym prosił i gwarantuję, że się odwdzięczę
Jak chcesz kluczyk to napisz do mnie na pw.
Kluczyki już mi się skończyły.
Jak ma ktoś kluczyk z friend invitation to bardzo chętnie przyjmę.
Jak wbije 4 lvl to oddam tej samej osobie kluczyk albo rozdam tu na forum
Próbowałem na innych stronach gdzie są giveaway'e ale większość opiera się na rzeczach typu: polub nas na FB albo dodaj na twiterze... a może wylosujemy akurat Ciebie i dostaniesz klucz ehh..
Pozdrawiam
Witam, chetnie przygarne kluczyk Jeśli komuś został
Mam trzy invite, możecie napisać swoje emaile na moim PW na które je powysyłam.
Tylko prosiłabym się zgłaszać jakimś nie no-name, tylko takim, którzy mają już trochę postów i ogólnie znam ich z "widzenia" na forum, bo jednak chcę aby moje klucze znalazły dobrych właścicieli
Cześć, przydałby się też kluczyk Jakby ktoś miał to chętnie przyjmę
bardzo chetnie bym z wami pograł chlopaki i gdy tylko dostane kluczyk oddam kolejnemu potrzebującemu, w koncu niech kazdy bedzie miał szanse zagrac
Jakby był jakis kluczyk, to jeszcze dzisiaj pobiore i na jutro bede miec 3 klucze, bo pewnie nawalać całą noc będę.
Jakby ktoś miał to chętnie przyjmę
Ja też bym poprosił o jeden, podobno o nie łatwo, ale jakos nie moge dorwać ani jednego
Jak by ktoś miał to poprosił bym PW, jak sam dobije ten czwarty level to tez zapewne oddam swoje.
Chętnie przyjmę kluczyk Jak dobije poziom odwdzięczę się.
Jeśli ma ktoś zbędny klucz to chętnie przyjmę (oczywiście podzielę się tymi który dostaje się za wbicie tego 3 czy tam 4 lvl)
ja tak samo przytulil bym kluczyk i zobowiazuje sie przeslac je dalej.
też chętnie przygarnę i później podzielę się dalej
Również chętnie przygarnę kluczyk i podzielę się dalej.
Gdyby ktos posiadal 1 zbedny kluczyk to rowniez chetnie przygarne
Oczywiscie po wbiciu lvla przekaze klucze dalej.
Prosze o PW.
Pozdrawiam.
Z chęcią rozmnożę kluczę, jeśli dostanę własny kluczyk dla znajomego to oddam dalej
Oddam jedno zaproszenie, email wysłać na pw, kto pierwszy ten lepszy:)
Mam do oddania 3 2 zaproszenia! Wyślijcie email na PW!
przygarnę kluczyk