Panowie pomocy

Witam jako, że to jest hydepark to moge napisać tu co chce a potrzebuje pomocy od pewnego czasu śni mi się ten sam sen proszę bardzo tutaj jest jego treść

szybko przewijany obraz, postac zamazana tak jakby ktoś nie umył obrazu lub go nie nastawił, ucieka, wybuch, postać się przewraca, słychać nie wyraźny krzyk, postać ginie. Kolejny obraz nic nie widać mam przed sobą jakiegoś człowieka (jeśli to był człowiek) oprócz niego w tej ciemnej pustce nie ma niczego, nie jestem obserwatorem to wygląda tak jakby mówił specjalnie do mnie chociaż mnie tam niema, wymawia czyjeś zdanie, głuchy rozgłos rozchodzi się po pustce echem słychać mowę, I don't know what love is, but dead I see every day" tak to to słyszałem

Mi też często powtarzają się mroczne sny. No ale co z tego? W czym chcesz byśmy Ci pomogli?

Od kilku dni pojawia mi się ten sam sen, ta sama dziewczyna a pod koniec zawsze ginę, dzisiaj prawie trzy razy mogłem umrzeć (autobus, samochód i ciężarówka XD) może ktoś wie co to znaczy? XD

Witam jako, że to jest hydepark to moge napisać tu co chce a potrzebuje pomocy od pewnego czasu śni mi się ten sam sen proszę bardzo tutaj jest jego treść szybko przewijany obraz, postac zamazana tak jakby ktoś nie umył obrazu lub go nie nastawił, ucieka, wybuch, postać się przewraca, słychać nie wyraźny krzyk, postać ginie. Kolejny obraz nic nie widać mam przed sobą jakiegoś człowieka (jeśli to był człowiek) oprócz niego w tej ciemnej pustce nie ma niczego, nie jestem obserwatorem to wygląda tak jakby mówił specjalnie do mnie chociaż mnie tam niema, wymawia czyjeś zdanie, głuchy rozgłos rozchodzi się po pustce echem słychać mowę, I don't know what love is, but dead I see every day" tak to to słyszałem

Opowiedz to komuś na żywo, już ci sie nie przyśni, gwarantuje :P

Co do pierwszej części

2:27

Coś w tym stylu? (uwaga spojlery do code geass).

Co do snu, można próbować je zwalczać na różne sposoby. Spróbuj zjeść inne śniadanie, naoglądaj się horrorów, czy też odwal przed jakimś mmo maraton długości piątek wieczór - poniedziałek pierwsza rano a jak zabity będziesz spał nie mając snu żadnego.

W innym wypadku leć do psychologa i zacznij się zastanawiać, czy nie brak ci ciepła i miłości od drugiej osoby...o.o

Co do śmierci, zginąłeś czy prawie zginąłeś?

Jeśli to pierwsze, to biologicznie powinieneś być martwy (mózg wytwarza we śnie obraz spełnionej śmierci tylko gdy ktoś faktycznie umiera, ponoć jest to udokumentowane, jednakowoż na sobie nie sprawdziłem z braku okazji ;])

Od kilku dni pojawia mi się ten sam sen, ta sama dziewczyna a pod koniec zawsze ginę, dzisiaj prawie trzy razy mogłem umrzeć (autobus, samochód i ciężarówka XD) może ktoś wie co to znaczy? XD

To znaczy, że coś Ci leży na sercu lub masz jakiś problem. Osobiście ngdy nie wierzyłem w prorocze sny i inne takie.

Ja po kilkunastu razach obejrzenia tego samego snu uwierzyłem XD

Powtarzające się sny a sny prorocze to spora różnica. Pierwsze istnieją a drugie nie. Jeśli faktycznie wierzysz w sny prorocze to powinnieneś się domyśać, że możesz zginąć (choć niekoniecznie ty).

@Down: Hehe. Tyle, że Potter był połączony z Voldemorem a on połączył się z jakąś laską. Możliwe też, że są to wizje mocy. (Jedi takie miewali)

Moze jestes jak Harry Potter, ktory snil ruchy Lorda Voldemorta?

Dziwny temat , ale o ile wiem z senników to śmierć oznacza życie.

Dziwny temat , ale o ile wiem z senników to śmierć oznacza życie.

W takim razie... Gratulacje Siquel! Zostaniesz ojcem ;)

Nie o to mi chodziło, chociaż... ;)

xDD ciekawie, hmm jeśli już to nie ja zgine a raczej ktoś gdyż ja przeżywam a ta laska ciągle spada.

A może jesteś przemęczony?Ja miałem gorsze sny też powtarzające się lecz to mineło. :)

Oby, to było tylko to bo jeśli ktoś zginie (xD najgorzej jeśli to będę ja) to nie będzie zbyt miło

xDD ciekawie, hmm jeśli już to nie ja zgine a raczej ktoś gdyż ja przeżywam a ta laska ciągle spada.

Jeśli w snach wszystko jest na odwrót to może ta laska będzie latać zamiast spadać ;) (Sorki, że robie se jaja ale objecuje, że to był ostatni raz)

Piolczu xD to by było niezłe XD

Ja to mam problem jutro sie spytam dziewczyny czy sie jej podobam :///////

A mam sposób na inny sen .Sen sie powtarza gdy robisz prawie to samo co w dniu jak mnie przejchal samochód sniłem ze tego goscia zabilem (f*ck YEA):D

Musisz wszystko inaczej zrobic nawet glupie siadanie na tym samym krzesle to ten sam sen wiem glupio brzmi ale prawda

@down THX

zielak to powodzenia ^^

Wiem w czym tkwi twój problem ,zobaczyłeś tajemniczego człowieka G-Mana? Za mało spędzasz na podwórku z kumplami ,kampisz przed komputerem :P