stary przed kompem siedzę tylko żeby wejść na forum xD
Panowie pomocy
Siquel według Mnie to minie za dzień,dwa:) Ja Mam gorsze problemy nie raz miałem tak,że zakręciło Mi sie w głowie i nie wiedziałem czy to sen czy rzeczywistość.Tak czy siak według Mnie to nic poważnego
PS:napisałeś,że jakaś laska spada możesz napisać skąd?Chodzi mi czy z budynku czy z czego?
Też mam sen co się powtarza i to od roku, ale nie bez przerwy.
Sen dziwny jakiś królik vs. zając i nigdy nie mogę go dokończyć, zawsze kończy się jak pudzian wchodzi i mówi "Dawaj na ring, tanio skóry nie sprzedam" chyba do królika.
Wtedy pudzian robi ewolucje, takie bum widzę i powoli zmienia się to w kreskówkę, w której pudzian to Altair i razem z prawnukiem Ezio idą na królika, jakoś zająca już nie ma.
Powoli z kreskówki zamienia się w MMO, w które gra moja mama, i wtedy to się kończy, gdy wbił na chatę brat i uruchamia kompa (torrenty).
Wiem dziwny sen, ale pisze prawdę, jakoś od 3 dni mi się nie śni .
Ostatnie zdanie to jak z horroru.
A myślałem, że to ja mam dziwne sny...
Autorze najlepszym sposobem na ten twój powtarzający się sen to ograniczenie gier i jakiś filmów.
Macie nieraz takie uczucie ze spadacie jak przysypiacie ??
Może jeśli pare osób tak ma to niech kupią tabletki nasenne lub idą do lekarza on doradzi co zrobić.
Ja nie.
A co do tematu...z doświadczenia wiem, że śni nam się to, czego podświadomie pragniemy, lub czego się obawiamy
A przypadek Siquela jest intrygujący...
"I don't know what love is, but dead I see every day"
Za każdym razem jak to czytam to mnie ciarki przechodzą. Serio.
Tu nie chodzi o to, że Ty możesz w niedalekiej przyszłości umrzeć. Chodzi o tą tajemniczą postać. Tak jakby miała coś Ci do przekazania.
Ale jest też ta dziewczyna. Musi coś być też z tą dziewczyną...
"Nie wiem co to miłość, lecz śmierć widzę każdego dnia"
Co masz z tym zrobić? No nic nie zrobisz. Pozostaje czekać. Może będzie część dalsza snu? Wskazówka? Kto wie...
I czy już w "normalnym" życiu widzisz jakieś znaki lub powiązanie z tymże snem?
Może to wszystko głupio brzmi, ale...
Ja podczas snu mam sytuacje, że spadam z wysokości i się budzę, jadę na rowerze przewracam się i się budzę i stoję w szatni męskiej bez majtek a inni nie reagują, tak wiem jestem dziwny ;D
Naucz się świadomie śnić, i kontroluj swoje sny. Dosyć łatwe to jest, trzeba mieć tylko silną psychike.
Po przejsciu Half Life 2, G-Man śnił mi się przez 2 tygodnie, i za każdym razem zadawał mi to pytanie co Freemanowi w Half Life jedynce, i jak odmawiałem, to mnie jakies potworki ganialy, a jak sie zgadzalem, to sie budzilem xD
Ktoś w rodzinie ostatnio zmarł? Możliwe że tą postacią jest właśnie ta zmarła osoba.
Możliwe też, że ktoś z Twojego bliskiego otoczenia jest sam i potrzebuje pomocy. Może dlatego ta dziewczyna?
Jeśli nie, zmień swój styl "bycia", to może pomóc w pozbyciu się tego snu.
Mojej siostrze powtarzał się ten sam sen przez kilka dni. Śniła o jakiejś postaci która wskazuje na drzwi. Za każdym razem siostra tam wchodziła i widziała niemowlaka.
9 dni po ostatnim śnie zmarł dziadek.
Pjotr jak na razie miałem okazje zginąć i może jest to dziwne ale właśnie na górce, tam gdzie mieszkam mamy takie górki (jest tam dość wysoko na śmierć) i na jednej się pośliznąłem i prawie bym spadł ale jak widać jestem z wami (chyba że jestem klonem 0.o) każdy kolejny dzień, kolejny sen i ciągle ta tajemnicza postać mówiąca to samo zdanie "I don't know what love is, but dead I see every day" ciągle bardziej zaczynam się tego bać...
Kinya11 jak na razie nikt nie zginął
nie straszac cie snilo mi sie przez 3-4 dni ze mojej babci sie cos stanie stalo sie zmarla dzisiaj na zawal...
Ja tak mam."Przednie" odczucie
Cos ten sen za fajnie wyglada. Chodzi mi o sam fakt iz w Twoim snie mowia bezblednie po angielsku i ogolnie ze wszystko tak mocno Cie dotyczy. Watpie by to cos znaczylo. Przypomnij sobie moze o czyms podobnym nagminnie myslisz albo cos Ci weszlo w podswiadomosc i o tym niewiesz. Z tad moga byc te sny. Moim zdaniem zbyt wiele filmow i gier, zrob tygodniowy detoks i bedzie dobrze psychika wroci do normy xD .
Odkryłem ostatnio takie coś, że śni mi się to o czy nie myslałem od kilku godzin. Wszystkie rzeczy ktore chce żeby mi się nie przyśniły przypominam sobie przezd zaśnięciem. 3 razy mi się sprawdziło
Oftopic. Ale zanim umrzesz oddasz mi swoje konta ?
Może to po prostu coś spowodowane filmem , czy inną rzeczą ,ten sen wcale nie musi mieć głębszego dna, po prostu śnią Ci się dziwne lub głupie rzeczy.
kamikadze XD zapisze ci w testamencie
A czały czas dokańczasz sen czy przerywa ci pod koniec???.
Pewnie jakaś laska ci się podoba ale to za wysokie progi
i w śnie się to odnawia tylko z deka w inny sposób
POczytaj w sennikach co oznacza ten sen tak będzie najszybciej
Nessaya zawsze kończy się na "I don't know what love is, but dead I see every day"