Panowie pomocy

Może przed snem pomyśl o czymś fajnym dla Ciebie.Lub pooglądaj filmy,pograj aby sen był inny.Możliwe,że to coś zmieni.

Skończcie pić przed snem i tyle :D. Albo lampka czerwonego wina :D

a ja kiedyś miałęm taki sen ze sniła mi się szkoła i pisałem kartkę z ang i dostałem 3 4 dni później była ta sama kartka ale dostałem 1 w realu

Mojej siostrze powtarzał się ten sam sen przez kilka dni. Śniła o jakiejś postaci która wskazuje na drzwi. Za każdym razem siostra tam wchodziła i widziała niemowlaka.9 dni po ostatnim śnie zmarł dziadek.

Mi snilo sie kiedys, ze jestem morderca. 5 lat pozniej nastapila tragedia w Smolensku...Nie no, oczywiscie robie sobie zarty, bo chodzi mi o to, ze nie ma sensu doszukiwac sie czegos wiecej w tym snie Twojej siotry, bo to nie moglo miec znaczenia. Tak zwyczajnie, nie moglo i tyle. Gdybysmy mieli wierzyc w sny, to znalibysmy swoja przyszlosc na kilka lat do przodu. Zreszta, co ma wspolnego niemowlak ze smiercia dziadka?

Może przed snem pomyśl o czymś fajnym dla Ciebie.Lub pooglądaj filmy,pograj aby sen był inny.Możliwe,że to coś zmieni.

Jak kiedyś grałem w Dead Rising 2 przed snem to potem śniło mi się, że wycinam zombiaki kosiarką. Fajny sen ;) Szkoda, że już się nie powtórzył...

Ja jestem pan psycholog. Chcesz się umówić prywatnie?

Ja jestem pan psycholog. Chcesz się umówić prywatnie?

Radze nie, to groźny człek jest!

Witam jako, że to jest hydepark to moge napisać tu co chce a potrzebuje pomocy od pewnego czasu śni mi się ten sam sen proszę bardzo tutaj jest jego treść

szybko przewijany obraz, postac zamazana tak jakby ktoś nie umył obrazu lub go nie nastawił, ucieka, wybuch, postać się przewraca, słychać nie wyraźny krzyk, postać ginie. Kolejny obraz nic nie widać mam przed sobą jakiegoś człowieka (jeśli to był człowiek) oprócz niego w tej ciemnej pustce nie ma niczego, nie jestem obserwatorem to wygląda tak jakby mówił specjalnie do mnie chociaż mnie tam niema, wymawia czyjeś zdanie, głuchy rozgłos rozchodzi się po pustce echem słychać mowę, I don't know what love is, but dead I see every day" tak to to słyszałem