Pendrivy za konkurs na Twitchu

Ja miałem nagrodę z konkursu z kluczami do bety Hearthstone. Mój klucz "przez pomyłke powędrował do nie właściwej osoby". Więc wybrałem 1 z 3 nagród jako zastępczą Pendrive Age of Wulin 8Gb.

Czyli jeszcze ja jestem poszkodowany.

To teraz trzeba chyba porozmawiać o jakiejś nagrodzie zastępczej. (W moim przypadku o zastępstwie zastępczej nagrody).

Tylko myślę, że tym razem lepiej niczego nie wysyłać Pocztą Polską.

Jak można "przez pomyłkę" wysłać klucz do niewłaściwej osoby? *facepalm*

Bez obrazy, chłopaki, ale niezły cyrk z tymi nagrodami odwalacie.

Mówicie nagrody zastępczej i tutaj pojawia się dalszy problem tej całej sprawy. Ponieważ żeby ewentualnie dostać taką nagrode w moim przypadku to chmarus musiałby w jakiś sposób potwierdzić że nie dostałem tego penka i tutaj pojawia się problem ponieważ on tego nie może potwierdzić bo wysłał normalną przsyłką więc on sam nie jest przekonany w 100% czy aby na pewno nie dostałem tego penka... Więc jak sami widziecie same problemy :(

silve, nie sądzę, by jakikolwiek użytkownik pisał, że nie dostał pendrive'a podczas gdy go otrzymał. A nawet, jeśli, to cóż - Chmarus miałby tym większą nauczkę na przyszłość ;).

Według mnie najlepszym wyjściem było by wręczenie nam rekopensaty w formie pieniężnej.

Chyba, że ktoś wymyśli coś lepszego.

Teraz to brzmi tak jakbyś chciał wyłudzić pieniądze - "śmiechłem".

Ja chcę dostać tylko swoją nagrodę...

Co takiego można by było jeszcze wysłać? Nie wiem. Zostaje chyba tylko droga elektroniczna. Może poczekajmy do końca tygodnia i jak nie przyjdą penki to....

Niech się Chmarus wypowie.

Te pendrivy były wykonane ze złota, miały pojemność kilku TB, czy jak ? Bo nie do końca rozumiem o co tyle szumu. "Może poczekajmy do końca tygodnia i jak nie przyjdą penki to....", to co zrobisz ? Dobrze by było, żeby Chmarus podjął jakąś decyzję i zakończył temat.

Były wykonane z metalu i miały pojemność 8Gb. Wiesz bardziej tu chodzi o zasady. Wygrałem to chcę dostać nagrodę. Mam do głeboko gdzieś ile to jest warte.

I jak nie przyjdą penki to się pomyśli co dalej robić.

Dobrze by było żeby podjął jakąś decyzje co dalej robić czy co.

Tyle nie dałeś rady wymyślić o co może chodzić?

Ja już się wypowiedziałem. Wysłałem pendrive'y (do Ciebie skrytek trochę później, pula nagród na konkurs twitch poszła wcześniej). Jak nie doszły to jest to niestety wina Poczty Polskiej. Od 2006 roku na portalu było sporo konkursów/giveawayów i nigdy nie było problemów (nagrody wartościowe powyżej 100pln były zawsze kurierem słane). Jedyne co można wynieść z tego tematu oprócz bezpodstawnych zarzutów typu "jak mają dojść jak nie zostały wysłane" to to, że następnym razem wezme z poczty wszystkie papierki łącznie z podpisem naczelnika urzędu. Temat zamykam bo się robi tylko niepotrzebna dyskusja i gdybanie ludzi niepowiązanych z całą sprawą.

Witam. 14 Września był przeprowadzany konkurs na Twitchu polegał na tym że kto najszybciej odpowie na pytanie dotyczące gry Age of Wulin ten ten staje się szczęśliwym nabywcą jednego z 8 pendriverów.

Zaraz w pierwszym pytaniu udało mi się odpowiedzieć dobrze i jak najszybciej przez to "wygrałem" jednego pendriva.

I tutaj się pojawia moje pytanie jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z wysyłką tych pendriverów? Zostały już wysłane czy nie jeszcze?

Idzie już 3 tydzień od zakończenia konkursu i ani słychu o przesyłce.

Czy któraś z osób które również "wygrały" dostały już swojego pendriva? Czy jest to mój indywidualny problem z przesyłką?

Próbowałem się skontaktować z osobą odpowiedzialną za to czyli z chmarusem ale niestety brak odezwu z jego strony.

P.S Nie wiem czy wybrałem dobry dział,dlatego prosze Moderatorów o ewentualne przeniesienie do dobrego działu.