Petycja przeciw przymusowym szczepieniom

Źródło: http://www.wicipolsk...=8110&Itemid=56

Świńska grypa - Bardzo ważne!

KONIECZNIE ZAPOZNAJ SIĘ Z TYM MATERIAŁEM I PRZEŚLIJ GDZIE MOŻESZ.

Obejrzyjcie te nagrania i przyglądajcie się, co się dzieje dalej. Szczególnie to ostatnie na dole wszystko wyjaśnia.

RZĄD POLSKI PO CICHU PODPISUJE USTAWY DO PRZYMUSOWYCH SZCZEPIEŃ. KAŻDY OBYWATEL W POLSCE, NIE TYLKO DZIECI, BĘDĄ ZMUSZANE DO SZCZEPIEŃ POPRZEZ SIŁĘ FIZYCZNĄ Z ASYSTĄ POLICJI I WOJSKA! CHCĄ TESTOWAĆ NOWE SZCZEPIONKI NA NARODZIE POLSKIM. KAŻDY ZASZCZEPIONY OBOWIĄZKOWO I PRZY UŻYCIU SIŁY - JEŚLI SIĘ NIE PODDA SZCZEPIENIU. PROTESTUJEMY PONIEWAŻ TAKIE TESTY ŁAMIĄ PRAWA CZŁOWIEKA. OBOWIĄZKOWE I PRZYMUSOWE SZCZEPIENIA DLA WSZYSTKICH TESTOWANE NA POLAKACH:

http://www.activism....szczepien/35141

http://www.petycje.pl/7000

FILMY KTÓRE SIĘ POJAWIAJĄ W NECIE SZYBKO SĄ USUWANE, SKUTECZNIE CHCĄ BY NIE BYŁO PROTESTÓW A FIRMY KUPUJĄ SOBIE USTAWY I TESTOWAĆ BĘDĄ NOWE SZCZEPIONKI NA NAS POLAKACH.

TO SZCZEGÓLNIE WARTE OBEJRZENIA ZWŁASZCZA PÓKI JESZCZE NIE ZOSTAŁO USUNIĘTE.

CHCĄ DEPOPULACJI LUDNOŚCI I CHRONI ICH USTAWA:

- Prześlij to ilu osobom się da, jak zbierzemy podpisy przedstawiciel Pan Lisowski powoła się na prawa człowieka ... te szczepionki są sprzeczne z konstytucją i łamaniem praw obywateli do nietykalności cielesnej;

Romuald Szczypek

Z Lubina na Dolnym Śląsku

Proszę Was, nie bądźcie obojętni wobec łamania Konstytucji Polskiej, podpiszcie obie petycje. Zagwarantuje nam to większą szansę na zablokowanie tej durnej ustawy

Aha.

Ty pewnie z pis'u ???

To jest kłamstwo gdyby to była prawda w telewizji nic innego by nie było tylko to -_-.

Grognak, czy ja? Jeśli o mnie chodzi, to nie cierpię każdej partii, a nie chcę tylko, by szczepienia były przymusowe. Najlepiej, jakby w ogóle ich nie było, dlatego proszę podpisujcie!

Kurde,poważna sprawa.Ja się łatwo nie poddam.W domu mam na stanie ak- 47,granatnik i sporo amunicji,a no i sporo materiału na skonstruowanie bomby.Jak przyjdzie ta milicja czy wojsko po mnie ,to łatwo nie będą mieli,nie dam się zaszczepić na siłe.Aha jakby co ,to cicho sza na temat mojego arsenału,wiecie o co chodzi?

Grognak, czy ja? Jeśli o mnie chodzi, to nie cierpię każdej partii, a nie chcę tylko, by szczepienia były przymusowe. Najlepiej, jakby w ogóle ich nie było, dlatego proszę podpisujcie!

Boisz sie igły?

Boję się trucizny jaką chcą nam wszczepić.

Jakieś słabe to prowo. 2/10

Nie rozumiem... Chcę tylko abyście to rozpowszechnili i petycje podpisali. Jak w tym prowokacja? Niby do czego?

Czy tylko ja rozumiem o co chodzi Dwarfar?

Dam ci radę autorze. Zostaw ich - proces depopulacji szybciej się tym sposobem skończy co poradzić.

Oni nie testują. Oni chcą wywołać poważne choroby na nas lub śmierć - tak czy siak śmierć :D

Lubin? Tu Prochowice.

A tak na poważnie Dwarfar, może tego nie widzisz, niektóre osoby nie mają tego "daru", ale twoje nawoływanie "do otwarcia oczu" staje się infantylną propagandą.

@Omega

Kontrolowana depopulacja przy niżu demograficznym? Po co?

Omega, widzę, że jedyny narazie załapałeś o co mi chodzi. Autorem tego tekstu nie jestem, i nie roszczę sobie praw do niego. Niepokoi mnie właśnie ta depopulacja i staram się podnieść świadomość ludzi do tych spraw. Wiem doskonale, że Oni do tego dążą. Wiem też, że każdy przejaw buntu wobec Nich jest srogo karany, tutaj kara wynosi 10.000 zł grzywny, co dla zwykłego Polaka jest to w cholerę kasy, a pojedyńcza szczepionka przecież tyle nie kosztuje.

Jeżeli komukolwiek zależy za życiu, buncie wobec niesprawiedliwości i wolności, niech działa.

Głosowałem na PJN i coraz częściej wydaje mi się ,że to była najlepsza opcja;/

Ja zawsze głosuje na komunistów.

Ten tekst o ograniczeniu populacji jest głupi jak but, można to zrobić dużo prościej. Jak? Historia ma duuuuużo pomysłów.

PS

Dajcie powód a sie sami pozabijają....

Czekaj...że jak? jeżeli się nie szczepie to wojsko mnie przymusem szczepi? Nie dam się, NA POHYBEL SKU*****NOM!

Ps. pamiętacie cudowny lek z filmu "jestem legendą"?

Dwarfar - ja akurat jestem trochę w tym temacie jak i wielu innych.

Może i można się pozabijać, ale nie o to chodzi. Wtedy ludzie wpadliby w panikę oraz powstał by konflikt. Chodzi o to, aby nie było wiadomo dlaczego tak się dzieje. Wywołanie paniki tym sposobem, do tego to co się teraz dzieje jest świetnym powodem do depopulacji takiej aby można było kontrolować ludzi takich jak ja i wielu innych i jest to skierowane głównie do nas ponieważ widzimy to co się dzieje i nie jesteśmy zaślepieni kłamstwami.

Początek UMBRELLI?

Ale i tak podpiszę, żeby mój kochany Dwarfaruś tak szybko z tymi topicami nie wymiękł.

@facos14

Wyprodukowanie celowo zatrutej szczepionki przeciwko ptasiej grypie w celu wyciągnięcia korzyści materialnych.

To coś jak w Deus Ex? Tam też stworzono Szarą Śmierć, żeby wyciągnąć kasę.

Jeśli już się zaszczepiłem, kiedy umrę? Czy zdaze wbic 80 w wowie? Prosze o szybka odpowiedz, nie wiem ile mam czasu...

Omega, ja chyba zauważyłeś, też siędzę w tych tematach. Oni wiedzą doskonale, że najłatwiej będzie kontrolować małą grupę ludzi. Dlatego też propagują informację od wielu lat, że Ziemia jest przeludniona, a to kompletna nieprawda, żywność którą produkują kraje rozwijające się nażywiły by wszystkich ludzi w Afryce. To Oni propagują kłamstwo które większość ludzi łyka bez zastanowienia się i bez krytycznego myślenia. No ale cóż, niektórzy ludzie są od tego by ich uświadamiać, delikatnie i bez wstrząsu.