Petycja przeciw przymusowym szczepieniom

ch*j z tym czy to dla naszego dobra czy też nie . Nic co przymusowe nie jest dobre !

dla mnie głupota...jak nie szczepionki to zawsze znajda sposób na zatrucie nas...a druga sprawa tam mówią o 50 tysiącach niemcow o tej babce na początku a w jakiej skali?? Na ilu ludziach były te szczepionki stosowane?? bo jeśli na dupnej liczbie ludzi to można zakładać jedynie ze te tutaj osoby to wynik tak zwanych skutków ubocznych które zawsze mają szanse się pojawić przy braniu szczepionek, lekowi...tak samo z ta zakażona szczepionka skąd 100% pewność ze nie był to tylko i wyłącznie przyczyna jakiegoś wypadku, awarii itp. Nie pisze ze nie jest to prawda ze trują nas szczepionkami ale bez dowodów to można sobie gdybać na wszystko i na wszystkich.

@Alcarin jakbyś się złe czul to daj mi passy na konto to za ciebie dokończę lvl w WoWie :]

I ja mam uwieżyć w coś co mówią niemcy ??

Poki co 78 lvl, mysle ze dam rade. Jak cos to testament poleci do Ciebie ; )

kolejny durny temat z cyklu "jestem wybrańcem i uratuję was przed żądną władzy absolutnej na świecie organizacją, o której jako nastolatek wyczytałem w internetach"

dżizas, get a life.

To jest kłamstwo gdyby to była prawda w telewizji nic innego by nie było tylko to .

Ta, zesrają się a nie puszczą. Wiesz co to Bildersberg Group? To jest taki jakby zjazd najbogatszych i najbardziej wpływowych ludzi na świecie. Około 120 osób. I między innymi są tam właściciele telewizji. I kiedy ty coraz bardziej pogrążasz się w swoim zacofaniu oglądając gangam style, to oni spotykaja się i kombinują jak jeszcze bardziej kontrolować świat. I mowiło się, że chcą również zmniejszyć populację. Właśnie jedną z metod miały być szczepionk, bo dużo ludzi uważa je za dobre i chętnie z nich korzystają. I tak się dziwnie składa, że Bill Gates (członek tej grupy) nagle postanawia zinwestować gruby hajs właśnie w szczepionki. Oczywiscie "zeby leczyć społeczeństwo"... Teraz naucz się kojarzyć fakty.

Polecam też obejrzeć ten film:

http://www.youtube.com/watch?v=PaHdGGDNh7k

Widzę, że niektórzy dają się manipulować mediom. Trochę to smutne ale pokazuje tylko głupotę niższych jednostek. Ale co ja tam wiem.

Widzę, że niezła afera się kroi.

488c98f4b2085606f403603f4c4fafdc_original.gif?1358948032

Wyczuwam niecną Ambrella Corporation !

Ile osób jest już zmutowanych? Wyciągać swoje zapasy, czy UMBRELLA jeszcze tutaj nie dotarło? Sprzedaję amunicje ludzie. Trzeba się bronić przed szczepieniami. Uważajcie na wojskowych i policję. Nie można im ufać.

Dwarfar, trochę Cię nie ogarniam.

Ok, spodobała ci się nawijka z Omegą. OK, też tak mam, kiedy ktoś mnie rozumnie. Ale czy wy już nie po raz kolejny wkraczacie na "drogę ku sobie"? Założyłeś topic tylko po to, żeby wymieniać z nim swoje poglądy? Użyj PM.

Wierzę, że gdzieś tam są potężniejsi ludzie czy rządy, którym USA i Chiny liżą buty i że ktoś już kiedyś wynalazł lek na raka, czy na inne choróbstwa ludzkości, ale celowo jest to wszystko opóźniane. Jednak to, w jaki sposób o tym piszesz, wprowadza raczej w stan śmiechu i poczucia trollingu, niż do tego co chciałeś osiągnąć.

Kiedy nas będą chcieli szczepić?

Nie wiedziałem, że Omega się tym interesuje. Wiem, jak się o tym pisze, to można się uśmiać, dlatego sądzę, że wielu ludzi zostało tak zaprogramowanych, żeby na słowo "spisek", "Iluminaci" wybuchać śmiechem. Jeżeli pisze się o tym tak ogólnie jak ja to robię, to rzeczywiście można nie brać tego na poważnie. Każdy chce dowodów i argumentów, ja również. Zanim coś zacznę wyśmiewać, sam szukam wszystkiego na własną rękę, nie pytając się "ktoś chce nas zabić? Dawaj dowód!", "Żeniby kosmici tu są? To czemu nas nie zniszczą?". Istnieje wiele sposobów na prześmiewczość i zrównanie gościa z błotem. Dlatego sam staram się myśleć, obserwować i analizować, podchodząć do wszystkiego z nutą sceptycyzmu czy aby na pewno nie robi mi ktoś wody z mózgu.

Nie wiedziałem, że Omega się tym interesuje. Wiem, jak się o tym pisze, to można się uśmiać, dlatego sądzę, że wielu ludzi zostało tak zaprogramowanych, żeby na słowo "spisek", "Iluminaci" wybuchać śmiechem. Jeżeli pisze się o tym tak ogólnie jak ja to robię, to rzeczywiście można nie brać tego na poważnie. Każdy chce dowodów i argumentów, ja również. Zanim coś zacznę wyśmiewać, sam szukam wszystkiego na własną rękę, nie pytając się "ktoś chce nas zabić? Dawaj dowód!", "Żeniby kosmici tu są? To czemu nas nie zniszczą?". Istnieje wiele sposobów na prześmiewczość i zrównanie gościa z błotem. Dlatego sam staram się myśleć, obserwować i analizować, podchodząć do wszystkiego z nutą sceptycyzmu czy aby na pewno nie robi mi ktoś wody z mózgu.

Ej, ale kiedy będą te szczepienia?

Oglądajcie dalej TVN, daleko na tym zajdziecie.

Morgotheron, na to pytanie nie potrafię ci odpowiedzieć, sam chciałbym wiedzieć.

@Dwarfar

no to już widzę wchodzimy w temat manipulacji ludźmi i ich programowania...jak tak dalej pójdzie dowiemy się ze w każdej naszej główce jest chip który nami steruje...boże wklejasz temat który znalazłeś na necie o teorii spiskowej i których jest masa o spiskach i teoriach itp...chcesz żebyśmy podpisali ta petycje a nie potrafisz podać jakiegoś dobre powodu dla którego mielibyśmy to zrobić bo sam ten tekst jakiś filmik nie do końca wiadomo czy nie zmontowany cały itp...dlatego ja chciałbym wiedzieć więcej czyli na ilu ludziach była ta szczepionka badana w jakich okoliczności itp a nie ze ktoś mi powie 50 tys chory w Niemczech i jakoś nigdzie o tym słychać nie było(a no tak miedzy narodowy spisek)

@Dwarfar

Wyluzuj jak będą chcieli przymusowo szczepić to się pójdzie z bejsbolem na sejm. Damy sobie radę z nimi.

Z bejsbolem na sejm? To era kamienia łupanego? Ciekawe czym zaczniesz rzucać jak naprzeciw ciebie wyjadą czołgi i uzbrojeni żołnierze. Kamieniem?