Z bejsbolem na sejm? To era kamienia łupanego? Ciekawe czym zaczniesz rzucać jak naprzeciw ciebie wyjadą czołgi i uzbrojeni żołnierze. Kamieniem?
Jak przyjdzie 100k ludzi to kilka czołgów i żołnierze nie pomogą.
Z bejsbolem na sejm? To era kamienia łupanego? Ciekawe czym zaczniesz rzucać jak naprzeciw ciebie wyjadą czołgi i uzbrojeni żołnierze. Kamieniem?
Jak przyjdzie 100k ludzi to kilka czołgów i żołnierze nie pomogą.
Zamiast podpisywać jakieś durne< to może wyszlibyście pod pałac prezydencki? Nie? Racja po co skoro można zarabiać na jakiś durnych filmikach< kupywać jakieś durne kśiążki< a ludzie się na tym wzbogacają> Debile>>> Cholera firefox sie zrąbał i nie mam przecinka :/>
Niby filmiki o tym są szybko usuwane a ten ma już pół roku. Czyż to nie dziwne?
Człowiek, eh. Po prostu nie może się pogodzić, że kiedyś umrze. Próbujecie przedłużać swoje życie na siłę, a w końcu przez to szybciej kopniecie w kalendarz. Myślicie, że ta szczepionka was zabije? Nie, pewnie nie. Szybciej umrzecie, od spalin, od jedzenia którego jecie, od papierosów, alkoholu i innych używek.
Z medycznego punktu widzenia , szczepionka ma za małe stężenie wirusów i nie możliwe jest od niej zejście. Pomijam oczywiście reakcje alergiczne itp. Poza tym takie coś jest pod ścisłą kontrolą i na pewno nikt nie chciał by masowej zagłady.
Mnie ciekawi jedno, a mianowicie, co powie władza sądownicza, kiedy tajemnicza ustawa łamiąca podstawowe prawa człowieka wyląduje w Trybunale Konstytucyjnym albo ktoś to zaniesie do sądu bodajże w Strasburgu. Wśród tych "oświeconych" obywateli powinni być ludzie, którzy są przynajmniej w stopniu podstawowym obyci z literą prawa.
Czy to nie dziwne, że świńska i ptasia grypa występuje na prawie wszystkich kontynentach oprócz Ameryki Pn. http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C5%84ska_grypa
Tylko ,że ona tam występuje. Widocznie źle rozczytałeś mapkę.
Tylko ,że ona tam występuje. Widocznie źle rozczytałeś mapkę.
Bardzo niewiele w Ameryce Środkowej.
Poprawiam, Ameryka Środkowa nie istnieje. Ameryka Łacińska, bardziej pasuje. . I istnieje, istnieje. Tylko tego nie piszą.
Dlaczego W OGÓLE mnie nie dziwi, że ten temat założył Dwarfar?
jak już ktoś podaje coś z wiki to by poczytał co tam piszą, masz informacje ze "Od marca 2009 roku potwierdzano przypadki zakażeń nowym szczepem wirusa typu A/H1N1 w Kalifornii[4] i Teksasie." wiec i masz tutaj Amerykę PN...boże nawet tego nie chce się ludziom zrobić za nim coś wkleja. Tak samo można uznać tekst wklejony przez @Dwarfar bo nadal nic nie napisał na temat dokładniejszych danych no w końcu podobno się zagłębiałeś w ten temat wiec powinieneś znać mniej więcej dane statystyczne kiedy i w jakie liczbie szczepionki był robione...w których krajach niby te zachorowania wystąpiły itp... a tak można uznać ze robisz tylko bez potrzebny temat do trolowania i później się nie ma co dziwić ze naprawdę ważne tematy zostaną uznane ze trole.
Ale Wy jesteście tępi. Wierzycie telewizji jak swojej Matce,bliskim... Telewizja to jedna wielka propaganda , usłyszysz tam tylko kłamstwa ! Tylko nie liczni zrozumieją, "uwierzą" w to co napisał autor tematu. Typowa Gimbaza...
Aha. Więc to tylko "dojrzali" popadają w paranoję z powodu szczepionek? Nie no, w UFO też mam wierzyć, bo zostanę wyzwany od "gimbazy"?
Patrzcie Pan wielki "rewolucjonista", wyrzekł się telewizji!
Obce cywilizacje istnieja, w odroznieniu od zabojczych szczepionek na grype...
Crimsontear, napiszę jak się wyśpię. Warcraft, przynajmniej masz sposobność do udzielania się dzięki mnie
Przeczytałem ten temat ze dwa, trzy razy. Do teraz nie wiem czy smiać się, czy płakać...
Bo wedle tej teorii, kilku dodatkowym które też się pojawiły możemy...
Dojść do wniosku że to ONI (tajna grupa ważniejsza od tajnej grupy desmakowanej co chwile w siecie) potajemnie promują w sieci filmiki demaskujące Ich (czyli Oni z małej litery) dzięki czemu Ci prawdziwi ONI są ukryci i realizują swoje ukryte i bardzo mroczne cele... Zarówno to co napisałem jak i cały ten temat brzmi trochę jak scenariusz z filmu o Bondzie, a trochę jak z filmu o Indianie Jonesie (bo oczywiście ONI to, jak w każdej dobrej teori spiskowej, Nazistowscy Żydzi Potomkowie Atlandytów Nadający Ze Swej Tajnej Bazy Na Biegunie Północnym).
A tak już na poważnie, dla mnie źródło "znalezione w internecie" jest źródłem mało wiarygodnym. Dodając do tego fakt że wywiad jak i cały ten materiał zebrany jest przez projekt camelot (który stanowi połączenie informacji rodem z Faktu czy Super-expresu oraz porad jak zdemaskować illuminata-wampira-maga w naszym sąsiedztwie) powoduje na mojej twarzy tylko uśmiech.
Wiem wiem, ONI chcą żebym tak myślał.
Meh
To jest po prostu temat do trolowania. A debile w niego wierzą. Niekoniecznie gimbaza, ale i też Ci starsi. Bo przecież jak jestem w 1 liceum to już mogę innych wyzywać od gimbazy, nie?
tylko nie zapomnij źródła podać tych danych w końcu pewnie z jakiś będziesz korzystał no chyba ze na poczekaniu planujesz wymyślać to lepiej nic nie pisz :]
Hmmm... to wy komentujecie filmik który został wstawiony do artykułu? Nie chcę was przekonywać czy "iluminaci istnieją czy nie". Ten temat jest o robieniu przez "nasz" rząd ustawy o przymusowym szczepieniu. Przekonywać was nie mam zamiaru ani celu. Teraz chodzi o naszą Polskę. Grupy dekonspirujące siedzą w swoich państwach i robią co do nich należy. Ja robię bardziej za posłańca i wybieram to co może się przydać ludziom.