Boże toć to tak samo będzie jak te całe ACTA. Pogadają, pogadają i tak nic nie zrobią.
Petycja przeciw przymusowym szczepieniom
Dwarfar klasyczna postawa ludzi od Illuminatów i innych głupot. Zamiast jakieś rzeczowe argumenty to wycofanie się w stylu "jestem tylko posłańcem", "kto chce to znajdzie, ja nic nie powiem" itp. itd. Mnie ciekawi po cholerę ci Oni mieliby zabijać ludzi. Chyba zdobywa się władzę po to by mieć kontrolę nad innymi, a jeśli będą zabijać zwykłych ludzi to ich władza będzie maleć co nie.
Jestem za tańszymi chomikami i fretkami w sklepach zoologicznych.
Co do tematu bzdura że szkoda gadać nawet .
Za spamowanie takimi tematami, powinni dawać rangę (I'm so Retarded). Bzdura i tylko nabijalnia postów z tego tematu.
Za spamowanie takimi tematami, powinni dawać rangę (I'm so Retarded). Bzdura i tylko nabijalnia postów z tego tematu.
Jaki spam?Jakie nabijanie postów?
Przez Dwarfara?
Odłóż to wino!!
Takie zagrywki rządu nie mają sensu.Boją się grup internautów ,a co dopiero jakby im 30 % społeczeństwa na ulice wyszło/
"Hmmm... to wy komentujecie filmik który został wstawiony do artykułu? Nie chcę was przekonywać czy "iluminaci istnieją czy nie". Ten temat jest o robieniu przez "nasz" rząd ustawy o przymusowym szczepieniu. Przekonywać was nie mam zamiaru ani celu. Teraz chodzi o naszą Polskę. Grupy dekonspirujące siedzą w swoich państwach i robią co do nich należy. Ja robię bardziej za posłańca i wybieram to co może się przydać ludziom."
- za bardzo ci się nie uda poruszyć ludu taka gadką, wklejasz trola z filmikiem i się dziwisz ze ludzie go komentują no weź nie rób z siebie większego idioty niż chciałeś iluzjonistycznie stworzyć. Bo czym więcej głupot piszesz tym bardziej ludzie się z ciebie śmieją(masz status stałego bywalca a tego nie wiesz wstyd )
- dobrze ze napisałeś "za posłańsca" bo już się balem ze zobaczymy tutaj wpis typu I'm Mesjasz Dwarfar proszę bić mi pokłony bo uświadamiam was o głupocie.
(aktualnie uważam ze temat powinien być zamknięty ponieważ można zauważyć spokojnie ze jest to tylko trolowanie)
Tak na marginesie - NWO. Nie wiem co to ma wspólnego z tematem ale podchodzi pod teorie spiskowe i wszystko co tu opisujecie.
Fajny ten temat do spamu. Może rząd wprowadzi totalitaryzm w naszym kraju jak chcą nam te szczepionki siłą dać.
Petycja bez podawania danych z dowodu osobistego, dobre sobie! Chyba ktoś zauważył dobry rodzaj zarobku i sprzedaje maile sponsorom.
Morgotheron, napisałeś sobie dla żartu, ale masz rację. Totalitaryzm zaczyna się pojawiać na świecie po różnymi postaciami. Najczęściej są do durne prawa typu "zakaz prowadzenia sprzedaży lemoniady przez dzieci", lub bardziej poważne "zakaz trzymania broni w domu". Wymienię tu również karty biometryczne, karty PayPass, aplikacje banków na komórkę, kamery w miastach, czy nawet tak absurdalne ostatnio zwiększenie liczby fotoradarów na ulicach. To WSZYSTKO ogranicza naszą wolność, chociaż innym jest wygodnie. Tak, to są zalążki totalitaryzmu i chęci zawładnięcia kontroli nad każdym obywatelem na świecie, dlatego nas zabijają (depopulują) na tysiące różnych sposobów. Łatwiej mieć kontrolę nad miliardem ludzi niż nad siedmioma, prawda?
nie ma to jak pisać tylko patrząc na to z jednej strony...a jak popatrzysz na swoje przykłady od drugiej strony...są fotoradary zmniejszy się liczba wypadków i wykrywanie tych którzy je spowodowali,..jak ułatwienia życiowe jak aplikacje banków na telefonie możliwość płacenia przy pomocy kart pass me itp uważasz za totalitaryzm to polecam już teraz sobie strzelić kulkę w łeb...chociaż nie przecież nie mamy broni w domu kurde jednak masz racje nawet tego ci zabronili...no to pozostaje ci wyjazd do USA tam możesz mieć broń w domu i spokojnie możesz sobie strzelić w łeb....jakby chcieli nas wybić to nie potrzeba tak po tajniacku to robić wystarczy tak jak Stalin wybić milion ludzi, które uzna się za jedynie liczbę statystyczną...
Ja nie mam nic do fotoradarów czy kamer na ulicach. Dlaczego? Bo to ułatwia w utrzymywaniu porządku. Jeśli jestem fair i zależy mi na zwalczaniu przestępczości to dlaczego miałbym być przeciw? Dzięki temu czuje się bezpieczniej, przynajmniej w kwestii teoretycznej. Raczej nikt nie chciałby być przejechany lub napadnięty tylko dlatego że kontrola była zbyt słaba. Państwo robi coś w stronę bezpieczeństwa jest źle, Państwo nie robi nic także jest źle. Nie wiem jak można Wam dogodzić. Pewnie niejeden się przyczepi, że Państwo na tym zarabia dlatego to wprowadzili. Niech sobie wprowadzają i zarabiają, jeśli ktoś nie postępuje zgodnie z założeniami niech płaci. Ja nie zapier*alam 300km/h, ani nie atakuje ludzi na mieście. Dlaczego miałbym sprzeciwiać się temu aby ludzie którzy nie potrafią korzystać z tych "udogodnień" nie mieli płacić za swoje przewinienia? To ich wybór, nikt nie każe im łamać przepisów. Ludzie (Polacy) płaczą, że Polska jest "500 lat za murzynami", może w końcu wypadałoby robić jakieś zmiany aby tak nie było. Częste porównywania pociągów polskiego pkp i pociągów w Japonii. Poczytajcie sobie co w Japonii można a czego nie. Wątpię, że chcielibyście aby taka technologia przywędrowała do Nas, wiąże się to także z kontrolą. Rozwój technologiczny to w głównej mierze kontrola, czy się to komuś podoba czy nie. Więc albo żyjemy w zacofaniu i mamy wolny kraj, albo się rozwijamy i jakieś dziwne sytuacje są karane.
Człowiek jest zbyt mądry, żeby puścić go samopas.
Ja uciekam z Polski
przykro mi @Danord jedyna możliwość ucieczki to albo w kosmos albo kulka w łeb nic innego nie możemy zrobić by wyrwać się z pod kontroli chociaż nigdy nie wiesz czy te opcje na 100% na to pozwolą :]...
Omega, ja chyba zauważyłeś, też siędzę w tych tematach. Oni wiedzą doskonale, że najłatwiej będzie kontrolować małą grupę ludzi. Dlatego też propagują informację od wielu lat, że Ziemia jest przeludniona, a to kompletna nieprawda, żywność którą produkują kraje rozwijające się nażywiły by wszystkich ludzi w Afryce. To Oni propagują kłamstwo które większość ludzi łyka bez zastanowienia się i bez krytycznego myślenia. No ale cóż, niektórzy ludzie są od tego by ich uświadamiać, delikatnie i bez wstrząsu.
dobrze mowisz do afryki przez okolo 5 lat to byly chyba lata 60 lub 80 byla wysylana zywnosc ale stwierdzono ze w ten sposob podwojono populacje i dlatego z tego zrezygnowano..... a co do katastrofy smolenskiej to moze byc prawda
"zakaz trzymania broni w domu"
Nie wiem o jakim kraju mówisz ale w Polsce można trzymać broń w domu, nie można jej nosić (przynajmniej teoretycznie nie można).
W PL są niektóre głupie przepisy (np nie do końca rozwiązana sprawa 9mm PAK) oraz te lepsze... odnośnie broni o rozdzielnym ładowaniu, którą można posiadać.
W sumie po co mi więcej? I tak nie mam CP a ludzie sami sie nimi nie zabijają ani nie widuje strzelających do siebie dresów (w myśl ograniczenia populacji).
Do tego argument z TWOJEGO pierwszego posta (jeśli nawet mówisz że całe to skopiowałeś to musisz w to wierzyć) odnoszący się do ograniczenia populacji jest idiotyczny.
Większa populacja, więcej kasy, więcej pracowników, mniejsza pensja.
A że nie wiem co napisać na koniec to... Zgól ten koper synu.
Źródło: http://www.wicipolsk...=8110&Itemid=56
Świńska grypa - Bardzo ważne!
KONIECZNIE ZAPOZNAJ SIĘ Z TYM MATERIAŁEM I PRZEŚLIJ GDZIE MOŻESZ.
Obejrzyjcie te nagrania i przyglądajcie się, co się dzieje dalej. Szczególnie to ostatnie na dole wszystko wyjaśnia.
RZĄD POLSKI PO CICHU PODPISUJE USTAWY DO PRZYMUSOWYCH SZCZEPIEŃ. KAŻDY OBYWATEL W POLSCE, NIE TYLKO DZIECI, BĘDĄ ZMUSZANE DO SZCZEPIEŃ POPRZEZ SIŁĘ FIZYCZNĄ Z ASYSTĄ POLICJI I WOJSKA! CHCĄ TESTOWAĆ NOWE SZCZEPIONKI NA NARODZIE POLSKIM. KAŻDY ZASZCZEPIONY OBOWIĄZKOWO I PRZY UŻYCIU SIŁY - JEŚLI SIĘ NIE PODDA SZCZEPIENIU. PROTESTUJEMY PONIEWAŻ TAKIE TESTY ŁAMIĄ PRAWA CZŁOWIEKA. OBOWIĄZKOWE I PRZYMUSOWE SZCZEPIENIA DLA WSZYSTKICH TESTOWANE NA POLAKACH:
http://www.activism....szczepien/35141
FILMY KTÓRE SIĘ POJAWIAJĄ W NECIE SZYBKO SĄ USUWANE, SKUTECZNIE CHCĄ BY NIE BYŁO PROTESTÓW A FIRMY KUPUJĄ SOBIE USTAWY I TESTOWAĆ BĘDĄ NOWE SZCZEPIONKI NA NAS POLAKACH.
TO SZCZEGÓLNIE WARTE OBEJRZENIA ZWŁASZCZA PÓKI JESZCZE NIE ZOSTAŁO USUNIĘTE.
CHCĄ DEPOPULACJI LUDNOŚCI I CHRONI ICH USTAWA:
- Prześlij to ilu osobom się da, jak zbierzemy podpisy przedstawiciel Pan Lisowski powoła się na prawa człowieka ... te szczepionki są sprzeczne z konstytucją i łamaniem praw obywateli do nietykalności cielesnej;
Romuald Szczypek
Z Lubina na Dolnym Śląsku
Proszę Was, nie bądźcie obojętni wobec łamania Konstytucji Polskiej, podpiszcie obie petycje. Zagwarantuje nam to większą szansę na zablokowanie tej durnej ustawy