Co sadzicie o tej nowej grze?
Ja mam 21 lvl, co prawda wbilem go w nie cale 2h ale gra ogolnie jest fajna...
A poz tym jest juz jakiejs Forum PL o tej grze ?
Co sadzicie o tej nowej grze?
Ja mam 21 lvl, co prawda wbilem go w nie cale 2h ale gra ogolnie jest fajna...
A poz tym jest juz jakiejs Forum PL o tej grze ?
Ja zainstalowalam gre i gdy klikam na ikonke natychmiast sie wylacza wie ktos moze czemu? Bo bardzo chcialabym zagrac ^^ wiem ze to nie jest ten temat ale no coz ... :-P
Gierka nie jest nowa ale ciekawa,dzisiaj wchodzę i widzę w początkowej wiosce sporo ludzi z PL w nicku :-) ,mój:JetPistolet,assasin.
Ciekawie się questuje na początku (ciekawostka,quest o nazwie Dyplomacja polega na wybicu 20 ludzi,nie ma co,ciekawą mieli tą dyplomacje w dawnych Chinach ;-) ).
Grind trochę nudny ale w grupie z pewnością będzie lepiej.
Czyli norma.
I jedna prośba,ten kto opisywał grę mówił o brakach w zaopatrzeniu naprawdę łagodnie to opisywał.
Tak naprawdę w sklepach nie ma prawie nic wartego kupienia dla początkującej postaci więc zbierajcie wszystko co wam wpadnie w ręce i specjalizujcie się w wytwarzaniu różnych rzeczy.
Ja wybrałem blacksmith czyli tworze bronie i gdzieś tak za level będe już robił rzeczy lepsze niż te co na początku dostajemy i potrzebuje surowców a w zamian dam poprostu rzeczy które zrobie.
ps. nie jestem wstanie wyjaśnić ci tego Mietek,zmień komputer
Zapowiada się bardzo ciekawie. Mój nick to Skates. Jak się zarejestrujecie to podawajcie swoje nicki.
mam pytanko od jakiego lv jest jakis skil dla maga ( oprócz tego poczatkwoego) i gdzie go wziaźc (MAM 11 LV xd)
Wiec tak , pierwszy skill otrzymujesz na 10 lvl-u u elemental mastera(musisz wybrac zywiol)w sun city, z tym ze i tak glownie bedziesz uzywal tego podstawopwego dosc dlugo
ps. zaczniecie kiedys czytac tutoriale:P?
ej mam 15 lv magiem i mam kilka pytan:
1.Powienieniem miec ten armor co sie dostaje na 1 lv ( ten swiecacy)
2.Skad sie bierze jakies punkty ze3by skil dodac??
Na mój gust nie musisz go mieć,znajdziesz coś lepszego to wymiueń a na 21 levelu to już na bank bo możesz dostać za darmo.
Co do skilli normalne się kupuje gdy pozwala na to level,te związane z żywiołem też się kupuje ale za specjalne magiczne punkty które uzyskuje się z mobów w Fairy Realm ale tylko z tych które mają ten sam żywioł co ty.
Wszystko pisze,tylko trzeba czytać co tam na początku npc-ty gadają.
a gdzie pisze jaki element wybralem bo zapomnialem XD
Ludzie mam pytanie czy jest jakaś polska strona o Phoenix Online bądź czy jest w budowie ?
Wujek Google powiedział że nie a ja nie mam powodu żeby mu nie wierzyć.
ale wiekszosc questów z lvlu 1-80 jest na oficjalnej stonce opisanan linK:
Ja nazwywam się DecokPal gra dobra ale mam bład w grafice bo w podziemiach mam tragiczne tekstury ;/ moze ktos pomoze bo gra wyglada jakby sie zormywaly tekstury
A jakiego masz klienta 7100 czy 7205(nowszy)? W tym nowszym grafika jest poprawiona i nie powinno być takich błędów.
mam pytanie jaką profesją najlepiej zagrac co polecacie (właśnie zaczynam)
To zależy co chcesz robić w grze oraz kim chcesz być. Jeśli chcesz tworzyć bronie wybierz Blacksmith'a, jak chcesz zajmować się ekwipunkiem obronnym(hełmy, zbroje itd.) to wybierz Tailor'a, jeśli chcesz zajmować się potionami i lecznictwem to wybierz Doktora itd. itp. I tak samo jest z pozostałymi profesjami wybierasz, które najbardziej ci odpowiadają.
hmm... txh... postacie niestety zbalansowane
PS
Mam małą propozycje załóżmy polską gildie
Nie
Ps. Załóż se lepiej bloga
Siemka zaczołem grac w phenix dynasty i uważam że gierka jest poprostu zaj* , i chciałęm sie dowiedziec czy gra w to ktos z was jak tak pomorzecie z lvl i questami bo nie czaje zbytnio tego
gierka jest poprostu zaj*
nie czaje zbytnio tego
brawo.
używaj mozilli
skoro nie umiesz angola,to nie graj w mmo.
proste.
BA! Ty nawet polskiego nie znasz xD