Cześć mam prośbe. Chciałbym żeby każdy kto gra w PD na servie Fire wpisał się w ten temat i dał swoje dane
pzdr
Maveric94
Cześć mam prośbe. Chciałbym żeby każdy kto gra w PD na servie Fire wpisał się w ten temat i dał swoje dane
pzdr
Maveric94
Cześć mam prośbe. Chciałbym żeby każdy kto gra w PD na servie Fire wpisał się w ten temat i dał swoje danepzdrMaveric94
PD?
Chyba rozchodzi się mu o Phoenix Dynasty.
A tam nie ma tylko jednego serwera?
Nie pamiętam w którym grałem a nie chce mi się ściągać żeby sprawdzić.
Spodziewałem się że sporo osób będzie grało na Fire ale teraz chcę żeby wpisali się tu wszyscy z srewera Metal
pzdr
Wziąłeś pod uwagę to, że może się nie wpiusją, bo nie grają wcale
Bo gra gdy grałem była bylejaka,za to mam dobre wspomnienia jeśli chodzi o kontakt z zespołem zajmującym się grą.
Chyba im brakło graczy więc wysyłali zapytania czemu już się nie loguje itp. więc im odpisałem że gra jest za trudna dla samotnego wilka jakim byłem,wszystkie questy powyżej pewnego levelu są technicznie niewykonalne,pomagali mi kolesie miejący 3 razy taki level jak ja a i tak pojedyncze "bossy" zajmowały dłuższą chwilę.
Pomijam już fakt że znalezienie ekipy do rozwałki to spory wysiłek i zapomnieć trzeba o ludziach o podobnym levelu bo zawalczą tak samo krótko jak ty sam.
Dostałem odpowiedź że w którymś tam uptade zmniejszyli wymagania i picie potionów miało być szybsze ale jakoś się nie skusiłem.
Jakoś tak nie kręcą mnie zwykłe grindówy,30 level mojej postaci w takich grach to święto lasu.
Zachęcam do powrotu gra jest naprawdę super, bossy są dość łatwe, chociaż niektóre qesty są dość wkurzające bo musimy iść z 1 miasta do 2 jakies 15-30 min ale dość znośnie się to wykonuje i można znaleźć pare fajnych itemków po drodze. Narazie nie znalazłem tam żadnego plaka ale wystarczy mi że dogadam się z Kameruńczykami Egipcjanami i cholera wie kim jeszcze. A jeśli nie chcesz wrócić do wyślij mi swoje ID i hasło na priv bo kasy potrzeba
Pzdr
Zachęcam do powrotu gra jest naprawdę super, bossy są dość łatwe, chociaż niektóre qesty są dość wkurzające bo musimy iść z 1 miasta do 2 jakies 15-30 min ale dość znośnie się to wykonuje i można znaleźć pare fajnych itemków po drodze. Narazie nie znalazłem tam żadnego plaka ale wystarczy mi że dogadam się z Kameruńczykami Egipcjanami i cholera wie kim jeszcze. A jeśli nie chcesz wrócić do wyślij mi swoje ID i hasło na priv bo kasy potrzeba Pzdr
Wie4sz miedzy maistami m ozna sie teleportowac , ale jesli wolisz biegac.....
zamiast pisać że można się teleportować może byś napisał jak sie teleportuje ?!
Elo zacząłem grać w PD poszukiwał bym pomocy ponieważ jestem nowym graczem
i jakiegoś poradnika do maga albo coś w rodzaju poradnika
poszukiwał bym pomocy ponieważ jestem nowym graczem i jakiegoś poradnika do maga albo coś w rodzaju poradnika
Odezwij się po polsku na czacie gry,w końcu ktoś sie znajdzie (o ile nie znasz angielskiego dosyć dobrze,jak znasz to jeszcze prościej).
A jakiego poradnika chcesz?
Podczas wybierania żywiołu doczytaj który żywioł ci się najbardziej przyda (albo wedle swojej fatnazji,różniicy nie ma dużej) i wykupuj wszystkie skille.
Mag ma jeden taki którym dorwiesz stwora na półce a on ciebie nie,nawet łucznik tak nie umie a jest taka półka za pierwszym dużym miastem (nie chodzi mi o tą zapyziałą wioskę na samym początku) na przykład.
Bierz też questy od wróżki w pierwszym mieście i od gościa który pilnuje magazynu,poznasz trochę świata,polevelujesz i zbierzesz nieco kasy choć nieco monotonnie może być.
Musisz też wybrać miasto w którym chcesz się rozwijać,nie ma szczególnej różnicy które wybierzesz prócz wyglądu okolicy,jak będziesz brał questy od pilnującego magazynu zwiedzisz wszystkie.
mam jeden żywioł i w tym jest 1 czar który jest teraz aktywny ale jest jeszcze jeden na 10 lvl jak go zdobyć ?? i jak ulepszyć ?? wiem tylko jak ulepszyć atak u skill trenera ale innych już nie umiem wiesz może jak ??
A pytałeś się w grze?
Ja grałem dosyć dawno temu,tego skilla od żywiołu nawet chyba nie używałem (pasywny bonus i zwykłe jakoś stykało) a od skill trainera wykupowałem sukcesywnie skille (jakie inne?).
No to będę wykupywał skille u skill trener zobaczymy jak będzie atakował ale zastanawiam się nad jednym. Gdy wykupuje od niego 1 skill z którym zaczynamy można go ulepszyć co jakiś tam lvl ale są inne skille np 2. I gdy wykupiłem ten 1 skill to ten skill niżej zrobił się dostępny nie od 22 lvl tylko od 30. Więc żeby go wykupić muszę wbić 30 lvl ? i nie kupować żadnego innego ??
A ty grasz teraz w jakąś grę mmorpg ??
Szkoda że nie miałem czasu aby tu wcześniej zajrzeć, jestem graczem z poziomu 87 i zapraszam jeszcze
raz do przyjrzenia się tej grze , wiele rzeczy zostały poprawionych , wprowadzono wiele modyfikacji technicznych
które zwiększają przyjemność grania. W chwili obecnej w końcowej fazie testowania jest nowy Patch 7400 który ma
uatrakcyjnić tą grę . Zaznaczam że ze względów technicznych server Fire będzie zamknięty , a wszystkie postacie
przeniesione na server Metal / mieści się w USA/
zmiany : poprawiony system refiningu itemków, wiecej questów dla levelu 40-70 , dodatkowe misje dla levelu 80+
dla nowych graczy wiele przedmiotów w prezencie / nowe profesje / czas pomiędzy użyciem toników HP zmniejszony
do 5 sek. i wiele innych udogodnień choćby - układ - Vassal - Liege. Poza tym ta gra jest za free ,
nie wiesza się i nie lagguje jak inne.
Decyzja należy do Was , ja tutaj gram ponad rok i jeszcze dużo wody minie zanim pomyślę o zmianie tej gry
Supian ,gildia THE
Crafting Lv.9 , Reputation Lv.7
Chyba się skuszę i pobiorę. Co mi tam mam wakacje ,a bez mmo wieczory przed komputerem stają się nudne. Jeżeli masz jakiś kontakt z administracją to mam mało radę. Niech postarają się wystawić grę na X Fire dla większej popularności.
Ja tam wakacji już nie mam , szkoła to dawne czasy , ale z ręką na ...piwie przysięgam że gram tam codziennie.
Natomiast jestem ciekawy co powiedzą admini tego serwisu , gdyż na razie chicho w eterze.
Powiesz mi jeszcze co to jest X Fire? noob nie jestem ,ale tego nie wiem
Strona jest ładna , ale imao nie o to nam chodziło , to ma być serwis lub strona wyłącznie dla rozpromowania tej
gry dla polskich graczy , jest wiele serwisów o grach mmo gdzie gra PDO jest ujęta jako jedna z ciekawszych pozycji
Za wyjaśnienie THX może się w grze zobaczymy , mój IGN: supian ,więc jak będziesz miał pytania to dawaj na chat ogólny, zresztą dotyczy to również innych graczy
Co by nie było ,do zobaczenia w grze PDO
PS.
Admini jeszcze nie zajęli stanowiska, ale liczę na ich szybki odzew
BR Supian