Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

No no widzę ze twoje filmiki coraz ciekawsze:),na początku mi się twoje filmiki nie podobały ale teraz oczekuje gdy zrobisz nowy filmik żeby sobie zobaczyć,nawet twój głos mi nie przeszkadza oby tak dalej.

@Szkodnik - Szkudlarek

Mój kolega z klasy(Wiktor Szkudlarek) ma na przezwisko szkodzik i jakoś Ciebię też tak nazwałem.

Rift = d*pa

Pirus = Fajne, fajne

GA2 = Ale jazda

Czekamy na mythosa, Age of Titan no i nowe mmo blizzarda ^^ pożyjemy zobaczymy.

TAK !

Prius działa, po całym dniu prób, zacząłem pracować na laptopie i wszystko działa. Jutro spodziewajcie się filmiku z Prius Online ! :)

Zadowoleni ?:)

Zadowoleni ?

Tak, ale po smażonym mam zgagę ;/.

Jest już Prius w HD !

Zapraszam do obejrzenia :)

Jest już Prius w HD !Zapraszam do obejrzenia

Malezyjskiej,

Po lewej jest ok,

która... ...jest dynamiczna,

Malezyjsku,

Malezyjskiej.

Albo czytałeś z kartki, albo jest progres, gz.

Nie czytałem z kartki :)...

Nie nagram Monster Hutner, jest to najgorsza gra w jaką kiedykolwiek grałem, nie można nawet obrócić kamerki !.

Dizisaj byćmoże recenzja z Iris Online ;)

Tymczasem obejrzyjcie filmik z Prius online :)

Iris Online - nadszedł jego czas ! :)

Zapraszam do obejrzenia :)

Według mnie, jest to moja najlepsza recenzja :)

@3post

Odświeżam

Jest już recenzja z Forsaken World...

A za 145minut będzie Fly For Fun - mój najlepszy filmik, nagrany do tej pory :)

@Odświeżam !

Jest już Kitsu Saga - zapraszam do oglądania...

Nadal zachęcam abyście obejrzeli film z

FlyFF oraz Forsaken World...

:)

Dzisiaj dosyć ciekawy film z "Ether Saga Online " - uwaga na "Ujarane Króliczki" lub "zębate pająki" ^^. Ogólnie zabawa :>

@Jutro film z METIn2 ! . Na prośbę ludzi :)

Może i dobre te filmiki, ale strasznie piszczysz.

@Up

Ale czy aż tak bardzo przeszkadza Ci mój głos ?... Rozumiem po waszych postach,że skupiacie się na moim głosie, a nie na treści. Gratulacje... -,-

W każdym razie - dostępny już jest filmik z Loong Online.

Zapraszam do komentowania :)

Filmiki są za długie i zbyt ogólne. "Tu jest oczywiście logo Flyff for Funa ,a w lewym dolnym rogu jest firma ,która stworzyła grę ,czyli Gana" sorry ,ale czy to co mówisz jest przemyślane, rozplanowane? Po co to wszystkie filmiki robisz na spontana? Na przyszłość napisz sobie na kartce, rozplanuj całe nagranie bo te filmiki są cholernie nudne. Nęcisz trzy po trzy.

Skoro miałbym pisać na kartce, to zapewne nic bym nie nagrał. Brałeś się kiedyś za takie recenzje ? - pewnie NIE. Choloernie trudno jest cokolwiek powiedzieć. Twoim zdaniem powinienem nagrywać 4minutowe filmiki ?. No powiem Ci,że ciekawie, ale oparłoby się chyba tylko na kreacji postaci. Do tego pieprzenie 3 po 3 ?. Rozumiem, tak - czasem się zdarzy, jednak uwierz mi,że na spontana mi się lepiej robi !

Weź pod uwagę drogi Cracku,że kiedyś - jak dojdę do wprawy - nagram jeszcze raz filmy z tych gier, a wtedy nie będzie piperzenia. Ogólnie rzecz biorąc, robię to co lubię - mimo,że palcami wytykacie - i nadal to będę robić...

"Nieważne jaki jesteś, ważne,że masz chęci" -.-

@Edit..

Nie będzie już tutaj rozgłosu, już mi się odechciało tego tematu -,-. kto chce, będzie mnie oglądać - wszystko.

Idę spać..-.-

Jak już wiecie, mamy swój nowy kanał,i tutaj będą nasze filmiki, nowe, i w lepszej wersji :)

Powinny co niektórym trafić do gusty, już nie będą takie jak kiedyś nuudne, to się zmieni...

Od dziś oglądajcie nas pod tym kanałem

http://www.youtube.com/user/OneClickMMO?feature=mhum

Jeżeli podoba się filmik "Zasubskrybuj" ! :)