Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

@Odśwież

Chciałem tylko napisać,że dostałem się przez przypadek na Singaporską stronę jakiegoś developera, i wkrótce nagram filmik z tytułów, których jeszcze nie ma w Europie, a będę to między innymi : Prius Online, Carpe Diem Online i jeszcze ok 6 tytułów, które mają koreańską/malazyską nazwę. Priusa to może i nawet dzisiaj nagram :)

img-12-big.jpg Grafika piękna, nie ?

img-14-big.jpg

Może jutro zassam :)

@UP ta gra! To moje marzenie! Zarąbista grafa wszystko cool! Pewnie to prius/pirus. Oby ziemniaczki nie zepsuły go tak jak allodsa.

Filmik z PW twoim najlepszym jest : P.

@Dzz

Wszystkie teraz takie będą ^^.

@averdon

To nie prius, to jest niespodzianka ! Zobaczycie przy filmiku ! :)

Dzisiaj jeszcze może zassam, a jutro nagram ;)

Hmmm... Ciekawie, ciekawie ;] Powinieneś założyć bloga i zatrudnić kogoś do pisania recenzji pisemnych gier. W sumie ja bym mógł pisać. ;]

Już bloga mieliśmy jednak niewyapił i drugi raz takowego nie zakładam ;)

@Edit

Mamy problem ^^ Gra, której pokazałem zdjęcia jeszcze nie wyszła, ale jest jeszcze Carpe Diem Online :)

@Edit

Może kiedyś ściągne, ale nie dzisiaj, po 4,5h downloadu wyskoczył błąd... Mam dość ;)

Filmik z HotK już jest w HD, zapraszam do obejrzenia ^^

@Edit

nie będzie filmiku z gry z tymi zdjęciami które podałem ^^. Gra jest w CBT#2 :)

Z Priusa jutro lub w Sobotę :)

Wiesz co byś mógł zrobić dodaj sobie link do twojego kanału w sygnaturce:D,bo ja jestem leń i mi się nie chce szukać a tak byś napisał posta z nowym filmikiem i automatycznie po kliknięciu sobie wchodzę na kanał^^.

Zrobione, nadal zapraszam do obejrzenia filmiku z HoTK, wkrótce nagram treść o konkursie, który zrobię.

Hmmm fajnie, fajnie ale tak jak mówiłem :

Zrób gameplaye z mniej ważących mmo np : Metin2, 4story, tibia itp. Zyskasz na tym więcej widzów i subków.

Pomyślę nad tym :)

Słuchajcie ! Z tego co się orientuję, to dostałem się do BETY Rift, własnie pobieram grę :)

Napewno POJAWI się filmik z wrażeń bety, więc będzie ciekawie

@Wszystko to dzięki Aeth'owi - to on podarował mi to konto, i jemu Bardzo ale to Bardzo dziękuję. ;).

A jaak. :) Fajnie fajnie, oczekujcie ode mnie filmiku :)

O RIFT powiem tyle - totalna klapa [według mnie[, ale na filmiku postaram się być obiektywny. Dzisiaj ok.17 pojawi się filmik :)

http://game4.netmarble.net/prius/main.asp

moze daloby sie zarejestrowac sciagnac i zagrac ;)?

Ja do Prius Online mam inne źródło z Malazyjskiej wersjii :)

2 cabal?

Owszem, podobny do kabulca, lecz milion razy inny klimat. Kabulec(Cabal)zajeżdża Sci-Fi a pirus to zupennie inna bajka. Mi to bardziej przypomina aiona połączonego z wowem i perfect worldem. Taka miła dla oka grafika, combo, bronie i zbroję.

W każdym razie pojawił się juz filmik z RIFT ONLINE - 15;00min , czysto w granicy ^^

Trwa przetwarzanie, po przetworzeniu powinno być 1080HD.!

Myślę,że tyle o grze wystarczy, była nudna jak falki z olejem...

PRIUS wkrótce, Myślę,że tej nocy zostawię komputer i pobiorę Prius ;)

Hmmmm z filmiku Aetha mogę wywnioskować, że Get Amped TO zajefajna gra ;] A co do rift(obejrzałem 420p) gra beznadziejna... Pobierałem z 3h z nadzieją, że zablokuję sobię 4story i wowa na resztę życia a tu taka klapa... Ok ide się zrelaksować na Get ampedzie 2 ;d

Pozdro Szkudlarku ;f

Hmmmm z filmiku Aetha mogę wywnioskować, że Get Amped TO zajefajna gra ;] A co do rift(obejrzałem 420p) gra beznadziejna... Pobierałem z 3h z nadzieją, że zablokuję sobię 4story i wowa na resztę życia a tu taka klapa... Ok ide się zrelaksować na Get ampedzie 2 ;dPozdro Szkudlarku ;f

Jaki Szkudlarku ?

RIFT, no fakt, gra za najlepsza nie jest, jednak dla samej grafiki warto zagrać :)