Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

Znajdziesz napewno nowych "przyjaciół" na szlaku ^^

Trzymaj się :)

Nie ma sprawy, między innymi po to to nagrywamy ^^Będziesz potrzebować pomocy w SUN to napisz ^^@EditJutro pojawi się filmik "uwaga" z Perfect World ! oraz Forsaken World!^^

spoko jak bede mial problemy napisze ; )

Nagracie Filmik z metin2 i tibia no i takiej gry "zezenia" chcialbym to posluchac xDD

Takich akcji było/jest wiele.

niby nagrywacie pierwsze wrażenia ale o grze wiecie dużo więcej niż normalny newbie.

Zabrałbym to pod uwagę :]

Zapał to nie wszystko.

kiedy next film ?:D

Miały być dzisiaj, jednak będą jutro ^^

Poczekaj RoniWSRH ; D

Wiesz, nagrywając pierwsze wrażenia [inaczej tego nazwać nie umiem] musimy coś wiedzieć o grze, bo inaczej łącznie 6minut filmu to byłoby dmuchanie mikrofon, przykro mi ^^

Śledzcie kanał

A jutro będzie mikołajkowy filmik ! :)

Nie możecie przegapić

Takich akcji było/jest wiele.niby nagrywacie pierwsze wrażenia ale o grze wiecie dużo więcej niż normalny newbie. Zabrałbym to pod uwagę :]Zapał to nie wszystko.

Hmm.. Nie zrozumiałem dokładnie co napisałeś. Chodzi ci o to, że za dużo wiemy o danej grze? Moim zdaniem to chyba dobrze, mówiąc więcej, czyż nie? :)

a moze wy czasie opisywania gry bedziecie mowic jej wady i zalety ?

np jak hasae z "mmotime" 'ta grafika jest taka brzydka" :D

Nie będzie tak jak pisałem wcześniej, Gramy po raz pierwszy z Perfect World, tylko z Dragon Nest, wiem,że nie każdy w to gra, a chciałby coś o tym wiedzieć, więc postanowiłem na DN... Na wieczór prawdopodobnie filmik pojawi się na YT,po za tym będzie jeszcze byc może ten mikołajkowy filmik ^^

Grappa, błagam! nie smarkaj podczas filmiku! :<<<

Spokojnie, nie mam już kataru, będzie normalnie, zresztą na Requiem też nie miałem kataru ^^

Przepraszam, ale ja sikam ze śmiechu przy tych filmikach :)

Najpierw język angielski, to ja wymawiasz swój nick... błagam, to jest "Gud Czajld", a nie "Gud czild"... i jeszcze to "awailabyl", spadłem z krzesła.

Starasz się mówić takim "poważnym" tonem, że wytrzymać nie można. Wynik jest co najmniej żałosny, ciężko wziąć to co mówisz na poważnie.

Szacunek za to że nie boisz się robić takich rzeczy, ale z drugiej strony jego brak, za to że mimo iż słyszysz jak mówisz - nie uznajesz że "mmm, to jednak nie to". Ja parę razy siłowałem się ze swoim głosem na nagraniach i doszedłem do jednego wniosku - "poczekać". Ty też do tego powinieneś dojść.

niestety ale kozak ma rację, Twoja 'angielszczyzna' co najmniej kuleje, Twój głos... hmm mi w sumie jakoś bardzo nie przeszkadza chociaż moje pierwsze wrażenie było takie: 'boże, jakiś szczyl.' przykro mi to mówić no ale tak już miałem, co do filmików, nie najgorsze no ale jednak czegoś tam brakuje do tego na prawdę nie chce być jakimś natrętem ale Twój głos nie komponuje się z filmikami (chociaż jak już powiedziałem nie przeszkadza mi jakoś szczególnie). Tak czy siak, keep up the good work. ; )

Mikołaj by tak nie powiedział.

Po pierwsze redaktorze Kozaku [!] "Gud czild" mówię specjalnie, bo tak mi się podoba, i nie możesz mi tego zabronić...

Tutaj nikt nie chce Cię zniechęcać, wręcz przeciwnie, te 'uwagi' (no może troszkę zbyt otwarte w przypadku Kozaka) mają na celu to byś robił to lepiej, zaczynając te filmiki musiałeś być przygotowany na chociaż odrobinę krytyki ze strony odbiorców jeśli nie, to rzeczywiście podszedłeś do tego jak bachor, a to, że chcesz wmówić nam, iż Cię zniechęciliśmy to właśnie jest typowe zachowanie w stylu bachora. (łeee powiedzieli coś złego na mój temat, łeee będę płakał, łeee rezygnuję). Jeśli na prawdę lubisz to robić to wyciągnij poprawne wnioski z tego co Ci ludzie mówią, np. to, że Ty lubisz mówić niepoprawnie po angielsku, nie znaczy, że ludzie lubią tego słuchać ; ) czasami lepiej zrezygnować z przyjemności (chociaż nie wiem czy to dobre określenie) i robić tak jak to powinno być zrobione. Tak więc nie zrażaj się, rób dalej swoje masz jeszcze dużo czasu do polepszenia filmików a mutacja przyjdzie z czasem.

2xUP: niestety Mikołaj też czasem musi 'uspokoić' złe dzieci : )

admin_ico.png
Mikołaj zamiast prezentów rozdaje dobre rady :D - R3m4ke

Pojawił się krótki filmik z życzeniami, hahah :D Mnie słabiej słychać iż nagrywał to Aeth na swoim komputerze..

Przy okazji możecie obejrzeć Forsaken World [by Aeth] ^^

Komentujcie ! :)

'gra wyszła spod skrzydeł Perfect World'

...

Gra [ona] wyszła*

Gra [on] wyszedł = wth ?

Dobrze zbudowane zdanie ^^

Raczej lepiej,żebyś Salek się nie czepiał szczegółów tylko oceniał całokształ, ile potrafisz wyciągnąć wiadomości z gier ^^

Po za tym,że to nie ja nagrywałem,tylko aeth ;D

Wesołych mikołajek i tyle ...

@Edit

Już się nie odzywam, macie mnie dość xd

ahh myślałem, że PW jest jedynie jako gra a widzę, że jest jeszcze PWE więc mój błąd. ; )

@down: tak tak, właśnie zauważyłem, moje niedoczytanie.

'gra wyszła spod skrzydeł Perfect World'

Perfect World to nie tylko nazwa gry Salek, ale całego studia.

A moja rada jest taka, żebyśta stosowali jak najmniej angielskich słów - przecież i tak robicie swoje filmiki dla rodaków, a to nie problem powiedzieć tworzenie postaci zamiast kriejt czarakter.