Pierwsze wrażenia / Gramy po raz pierwszy

Nie wiem czemu ale w ostatnich 3 recenzjach słyszę głos tylko w lewej słuchawce. Lecz w starszych normalnie obu słuchawkach ...

A jak oceniacie sam filmik z FW ? GoodChild przyznał, że jest on najgorszy :D

@Up dziwne.. U mnie jest normalnie. Możliwe, że to coś z twoim komputerem ?

Omg nie podoba wam się to nie oglądajcie... Wy to tylko się tak doczepiacie, a sami nie macie odwagi wstawić nawet kawałka swojego głosu. Nie ma się czego wstydzić każdy jest jaki jest. Według mnie filmy ''gudczilda'' i Aetha są bardzo dobre. Dzięki im dowiedziałem się wiele informacji o grac od PWE oraz innych. Moja ocena ich całego ''studia'' to 9/10.

Pozdro

Averdon, lecz zauwaz, iz jetst roznica miedzy krytyka, ktora ma na celu zlosliwosci, a taka, ktora ma pomoc w dalszym rozwoju.

Omg nie podoba wam się to nie oglądajcie... Wy to tylko się tak doczepiacie, a sami nie macie odwagi wstawić nawet kawałka swojego głosu.

Nie tyle "nie mamy odwagi", co wiemy że ujowo by to wyszło. Twórca serii najwyraźniej do tego wniosku nie doszedł - cóż, trzeba mu to przekazać. Ujowo wyszło.

Wybacz Kozak, ale z byle jakich komentarzy na temat naszej działalności nie przestaniemy nad nią pracować :)

Ależ ja wam nie każe kończyć. Wyrażam tylko moje zdanie - moim zdaniem to jest słabe. Niska znajomość angielskiego i piszczący głosik to już nie jest moje zdanie - to są fakty ;)

Hmm.. Ale mówiąc piszcący głosik, mówisz jakby o nas, a zauważ, że ja głos mam ciut inny.

To, że ktoś serwuje wam sporą dawkę krytyki tyczy się was obu - to trzeba przyznać, ale w tej sytuacji pasowałoby przestać rżnąć głupa i kapnąć się że to jednak nie chodzi o Ciebie. Nie rozumie w ogóle o co te wielkie halo. Wiecie co macie poprawić i tyle na temat.

Ja na dzisiaj kończe, obejrzyjcie mój filmik z Dragon Nest i komentujcie ^^

Miłego wieczoru

Dobranoc ^^

GoodChild - Good films. Dosłownie, ale głos Aetha dużo bardziej mi odpowiada ;] ogólnie oby tak dalej ;d

Obejzalem filmik MU robiony przez GoodChilda i... qpa ... nie dosc ze duzo pomylek to przez 10 minutowy filmik zabiles jednego moba ...

@Aeth

Obejrzalem kawalek filmiku z WoW'a i kawalek z Aion'a i powiem ci, ze calkiem niezle ci idzie. Jednak kilka slow konstruktywnej krytyki:

-na boga chlopie zmiluj sie i NIE uzywaj angielskiego. Jak uslyszalem "rołcz" to chcialem wylaczyc filmik (btw "rołcz" to karaluch...). Zresza nie ma zupelnie zadnych, ale to zadnych przeciwwskazan zeby uzywac polskich nazw. Zamiast sie meczyc mogles np. powiedziec Łotrzyk, prawda? (zebys nie myslal ze czepiam sie tylko tego "rołcza", takich pomylek byla cala masa)

-obejrzyj sobie pare filmikow Omara z mmohut i zobacz jak on to robi. Chodzi o to, iz np. mowiac o interfejsie, tylko o nim mowisz a nie pokazujesz na filmiku. Zamiast pozaznaczac odpowiednie okienka myszka, cos pootwierac itp. to skaczesz postacia w kolko bez sensu (co zresza rozprasza i nie wiadomo na co sie patrzec).

-nie gadaj o pierdolach, ktore nikogo nie interesuja i maja znikomy zwiazek z sama rozgrywka (np. kogo obchodzi opcja change realm?)

Pozatym ogolnie pozytyw. Poprawisz pare niedociagniec i bedzie gites :)

Obejrzyj FW , może tam troszkę bardziej ogarnąłem :)

Dzisiaj nagrałem filmik z Genesis A.D

Proszę o wyrazy szacunku dla mnie, iż jsst to mój pierwszy filmik z MMOFPS, i zabardzo skupiałem się na tym co dzieje się na ekranie, i czasem miałem urywki w tekstach ^^

@Edit:

Trwa przetwarzanie, trochę potrwa, musicie poczekać..

@Edit 2

Już można oglądać w jakości 240p

Komentujcie ! :)

Dziś prawdopodobnie na naszym kanale pojawi się filmik z Champions Online :) Zadebiutuje on również na koncie MMORPG :)

Cholerka, jakiś czas przed wami miałem konto (GramyMMO) na YT i także robiłem pierwsze wrażenia. Niestety usunąłem z braku czasu(trochę żałuje teraz), ale podobają mi się wasze prezentacje gier. Oby tak dalej.

Za jakiś czas pojawi się filmik [uWAGA] z Champion Online, gra ktora jest póki co płatna, recenzję zrobił Aeth..

Również nie zabraknie mojej recenzji, nagrałem recenzję z Gry Allods online,

Warto obejrzeć

Komentujcie, :)

Zgadza się , a jutro , UWAGA , na oficjalnym koncie mmorpg.org.pl znajdzie sie filmik z World of Warcraft - Cataclysm ;)

Obejrzyjcie nowe filmiki m.in Champions Online, Allods Online i silkroad online, myslę że powinny wam się spodbać i gry i filmiki ^^

Pozdrawiam "GudCzild" ^^