Tylko, przez piracenie ceny gier są takie, jakie są - bo jak ktoś ma piracić to i tak będzie to robił, dodatkowo fajne tytuły z konsol nie są przenoszone na pc, bo się nie opłaca.
Ręce opadają, mam nadzieje, że kiedyś wejdzie coś takiego, że piracenie będzie traktowane, jak normalna kradzież i będzie rozpatrywane indywidualnie, dodatkowo odpowiedzialność za to co się piszę i będzie pozamiatane.
Up.
Jak cię nie stać, to sprzedawaj/wymieniaj gry, w które już nie grasz - proste, ja tak robię, przejdę/znudzi mi się sprzedam 30-40 zeta taniej, dołożę i mam nową.
Ściągaj dema, oglądaj stream-y, GP, czytaj komentarze i kupuj tylko takie gry, które naprawdę się podobają, nikt ci nie karze kupować gry w dniu premiery.
A co tam, taki rodzaj ludzi zawsze ma wymówkę na wszystko, niby dorosły człowiek, a tak n!@#$%^&*()e w głowie.
btw. zaczniesz mieć więcej obowiązków, jak trochę jeszcze pożyjesz, a tym samym mniej czasu na granie i wystarczy ci ta jedna gra na parę miesięcy GWARANTUJE!
Dowody ? Kupowałem 4 ostatnie CoD sprzedając starą i kupując nową, ostatnie moje zakupy DIII (sprzedane), teraz zamówiłem GW2, który też pójdzie na sell i kupie CoD:BO 2 zadowolony ?, dalsze plany zmiana karty graficznej i minie mi 2012
część anulowana, bo kupiłem taniej gdzie indziej, trzeba szukać okazji.
A jak nie kupuję to gram w to co jest za darmo (LoL, ET, PoE, WoT i inne gry które nie poleca guru
)
http://imageshack.us...s/577/grya.jpg/
Mam żonę, dziecko, samochód co do warsztatu jeździ dosyć często, remont w domu, zarabiam połowę tego co ty i mimo to stać mnie na to, żeby nie piracić, więc nie pitol tu.
Tacy jak ty powinni pójść na odstrzał w pierwszej kolejności.