Pirates of the Burning Sea

zobaczymy jak to bedzie na dzisiejszych pebekach..a tak ogolnie nie ma gdzie latac, nie ma co topic... rzadko cos po za szczurzymi gank squadami (w liczbie od 2 do 15) sie pojawia..fajny widok, 2 szczurze grupy ustawionepod mt i obnizajace unrest przez kilka hszkoda ze nasi odbili przy 9200 zamiast utopic 2- 3 flotki na pb wytargalem raaMC.. i o dziwo nie zdobylem nagrody za najbardziej LOL okret na pb.. ktos mial SMSa wczoraj jakiegos rusa uwalilem dostaje tela "kak wy mienia za***ali??? ja OP " odpowiadam "bystro" i logout bo nikogo wiecej w red nie ma heh pierwszy rus ktory nie bluzgal

nie dziw sie bo gra umiera i najprawdopodobniej są to ostatnie jej tygodnie :c

Nie chodzi o umieranie bo piraci na roberts maja kolejke caly czas...chodzi o brak balansu i mozliwosc skakania po nacjach...jezeli nawet nie da sie zrobic jednego konta na danej nacji i tylko na niej powinni sprobowac zrobic cos na ksztalt ze przydziela cie do jednej nacji w zaleznosci w ktorej zrobisz jakies pkt unrestu badz wystapisz w jednej port bitwie, oczywiscie na czas trwania jednej mapy i rozwiazaloby to problem xteamingu. Taki cwel google chrome w ciagu 3 dni byl na 3 nacjach w PB i jak ma to sens? dla niego i im podobnych to frajda zatopilismy wrogow ale wraz z nimi gre i tego juz tepe sztuki nie widza. Smiem twierdzic ze wiecej od portalus zepsuli ta gre takie mendy. I tyle...a do nowych na forum i w tym temacie: My dalej rekrutujemy dopoki gra bedzie dzialac UPN tu bedzie!

Nara

PS. znowu pogadalem sobie z "piratami" jacy oni nie odwazni teraz a na proste pytanie gdzie byli jak plywali u nas veterani jak DSL czy devilsi bo jakos zadnego z nich nie widzialem poza Cat Island nie potrafili odpowiedziec...cioty i tyle:P

PS.2

Plywalem sobie pod STJ polujac na noobkow piratow a tu taki kasek:

Well well well kogo my tu mamy - mosci gubernator Havany:) a co pan ma na pokladzie ze pan sie tak spieszy?:P

hehe niezly byl trzeba przyznac zbil mi zagle do 60% ale ooddal co moje:

loot.jpg

Co z tego jak Paigelda ma tych ferdków dziesiątki, co ja mówie On ma wp***u trydentów i innego gówna :)

O jednego mniej ot tyle:) a satysfakcja jest zawsze nie umniejszysz jej w zaden sposob:)

trololololololo

tu miały być trolle

jak sie rate dropnie zawsze sie morda cieszy

wendena tez mi łajza próbowała obrzydzić :P

Zazdrości i tyle:-) a nie sorry jego koledzy sraja deedami:-)- i rozdaja za darmo

warn_ico.png
Spam ~ NS

Przy wydropionym Concordzie wasze rate bledna :***

a screena zapomnialem zrobic bo? :P

warn_ico.png
Spam ~ NS
a screena zapomnialem zrobic bo?

Przecież Ci wysłałem :D

Ja być nowy i lubić Polska :D

warn_ico.png
Spam ~ NS

aNDRZEJU NIE DENERWUJ MNIE

warn_ico.png
Spam ~ NS

Lecą warny za spam i te bezmyślne posty ukrywam.

PB o sisal - szczurki sie pojawiają podobno w calkiem sensownej liczbie, przegrywaja

PB o PC - cale 7 brytow, 3 topimy (raa cerber i arrow :( ) 4 ubijamy w forcie

PB o santiago - duzo szczurow online, na pb nie przyszedl ani jeden !

na dzien dzisiejszy tylko mari st john i roseau sflipowane wiec nawet nie ma sie co logowac zeby potopic

wczoraj 2 dobre dlugie walki moj low level stral vs celt blood ft 50 w raa mc moj win, i le guillermo 50 ft w stralu utonalem :/ jak do diabla wyciagnac 45 res przez cala walke?

no i jeden glupi szczurek lvl 28 cerb ubity przez lvl 21 priv vanhoorn biedny nubek sam mnie stagowal pod cat.. ehhh nie spodziewalem sie ze dadza sie jeszcze na to nabrac.. :P

Wyplynaleismy dzis licza grupa na pew pew. Poplynelismy pod cat zeby wyciagaoc troche szczurkow na pvp ale zbierali sie z godzine w koncu zebrali grupe vet i walczymy 10-10, niestety z nami 3 ruskow bez TS i widac ze nie mamy polotu tracimy w sumie 3 i wychodzimy. Ponziej zbieramy lepsza grupe i walczymy 7v7 z nimi. Tu juz duzo lepiej poszlo od nas: Ja, Mario i Lucy. Obijamy sie w lini troche i walka toczy sie o wejscie na rufe...co jest teraz jedyna taktyka pod warunkiem ze rushujac ma sie dobrych zgranych graczy obok siebie. Pochwili udaje nam sie obic mocno ich concorda bo byl za pewny siebie:

Jako ze wpstrykal sie z naprawek i zlamal prze wiatr rushujemy go ostro i topimy:)

Pozniej sciagmy jeszcze jednego a ja demasztuje hectora i topimy z go z Lucy reszta goni pajgielde piracika:P i jakiegos jednego jeszce:

GF 3:0

PS: pozniej krecilismy sie pod Cat i pirat : Muertes z society: Made in Russia pisze mi na privie w naszym ojczystym jezyku jakbym byl jego kolega:) A wiec drogi kolego zaczynajac z kims rozmowe wypada sie przedstawic najpierw. Dziekuje

ktos cos wie na temat nowego lol-shipu (lvl25) "espadon sloop of war"

deed na ah znalazlem, pod f1 w reckach nimo

snow 33 dmg 30 s reloadu

plywal tym ktos?- nada sie do ganiania bermudow i innego ustrojstwa po os ?

ktos cos wie na temat nowego lol-shipu (lvl25) "espadon sloop of war" deed na ah znalazlem, pod f1 w reckach nimosnow 33 dmg 30 s reloaduplywal tym ktos?- nada sie do ganiania bermudow i innego ustrojstwa po os ?

Zrobilem ta smieszna misje na ten okrecik: najpierw trzeba zlapac npc Erol ze flotki Swampcats i moze wyrzuci misje: Sama misja jest smieszna plyniesz do ST Rose Bay i troche avacomu troche plywanie hornetem:) Misja lvl 35 wiec nie jest jakas wymagajaca. A sam okret coz szybki zwortny i ma 12 ale...jest miekki bardzo mam na nim 8 DR ale burty mam malo. Mam go na moim NO w razie potrzeby nabijania pkt na ostatnia chwile i zlapalem nim 3 myrmidony 45+ lvl npcki po zatopieniu jednego od razu musialem wiac a ze autorepki sa znerfione konkretnie to nie widze go za bardzo moze lepsza Nemea:)

znaczy dostajesz deed od razu czy recke?

jesli recka to czy wymaga jakichs "magicznych" dodatkow typu heisenbergi i bronze cannony?

chyba pofarmie swampcaty.. gdzie toto plywa wogole?

nieno chodzi mi o cos do polowania na bermudy i inne badziewia

sztrucla mi rus griefowal bermuda to altem w vh musialem przyjsc i sie pozbyc natreta

jesli dranstwo jest w stanie dojsc fallen refit snow na sfailfitowanym szczurku to mysle ze chyba warto :)

nemea.. niestety za slaba polowan na lvl 50 fregatki :S

Deed dostajesz a w Treasure Island jest recka za bsn:) i okret (deed) tez chyba

Piraci bez xteamersow to jednak banda konkretnych noobkow:P Nie mialem zamiaru isc na PB ba...nawet nie mialem pkt na moich postaciach poza jednym privem ktory nawet okretow nie mam zabardzo. Ale namowilo mnie paru znajomych ze bedzie fun ok mowie: 10 nas (1 lvl37 ) na 22 piratow. Coz jaki fun moze byc? plyniemy do fortu ustawiamy linie i nie sciagamy nikogo...Piraci otwieraja gdy my wskoczylismy bez strat do fortu. Afk troche i wracamy na 5 min przed otwarciem miasta wysylama na zwiad jednego: czysto wylazimy przed fort i mamy dobry wiatr do miasta a piraci...coz:) ustawili linie pod wiatr! skierowana w przeciwna strone do wejscia do Miasta! Lol...sciagamy jednego cos sie kercil przed fortem szybko:

A pozniej widzac jak ciotki stoja walimy na rufe i wbijamy w 8 do miasta tracac 2 ...hlelehehe: po drodze topiac hyperiona:)

W miescie wskakuja cala grupa a my dajemy im sciagnac 2 grupy NPC i lecimy na nich trwalo to 10 sek padali jak muchy:P jeden byl ciagle na morzu ale wyklikal jak reszte zabilismy bez strat w miescie! :P

I oni maja wygrac mape? LOL