Pirates of the Burning Sea

Plywac z nami mozesz zawsze:) Populacja jest srednia ale sa ludzie ktorzy graja w ta gre od 2008 bez przerwy:) Jezeli chodzi ci o wylewelowanie postaci do lvl 50 i wyposazenie okretu/ow na pvp i port bitwy to zajmie ci to okolo tygodnia (grajac 2-3 godzinki dziennie) To tak szacunkowo:) da sie szybciej jedynie doswiadczenia nie da sie zdobyc szybko to przychodz z czasem!

Pobrałem, jak was znaleźć?

Serwer Roberts, nacja brytyjska i spamuj nation czat jak zrobisz misje tutorialowa:) Ewentualnie napisz mi swoj nick z gry i wysle ci zaproszenie! :P

hmmm widze ze wendenem plywasz na pebeki...

ze mi sie godziny grania troche pozmienialy i dawno zadnych grupowek na tiggy nie gralem chyba bym sie przerzucil z mojego bezuzytecznego szczurka... (z modem plywac mi sie nie chce :P)

dajcie tam znac kiedy koniec mapy..

Ozzi dolaczasz do UPN? :) przeciez tego dzieciaka pokreci do konca:) koniec mapy daleki bo wszystkie cepy z serwera z nami walcza:) stakuja flipy albo nightflipuja:) Mamy 8-10 aktywych graczy + paru od czasu do czasu wiec jak na historie polskich society w PotBS jest niezle:)

wendena na pb bym chetnie wzial... a po os czym latacie?

natiggy o dobra os grupe ciezko:S a przynajmniej dawno sie nie zalapalem

no i nie siedze juz do 10 rano:P

chyba cos na szczurze podzialam z eco co by se okrety na jakiego navala zmontowac.

jak mnie troche podexpicie na floceniu to i na poczatek mapy dam rade troche podzialac

Ok wiesz jak nas znalesc:P

Ostatnio mniej gralem ale znalazlem czas na udzial w port bitwie o St. Johns (nasz port ze stoczniami). Nas 23 na 18 francuzow (w tym cala banda ruskich pacanow z fbr/nomad). My raczej na ciezko bo mapa vulcan caldera wiec jest miejsce do plywania. Zamieszczam link bo nie chce mi sie opisywac...:) padlem bo nikt nie pociagnal za mna linii aby zesplitowac szyk wroga, dostalem spika z debuffami i jakis SR frog walnal mi T-bone:( Nie zdazylem dlugo powalczyc w abordazu bo mnie sciagneli szybko, a pozniej Jacka co nagrywal:) Na szczescie nasi sie ogarneli i potopili wiekszosc pozniej i obronilismy port.

https://www.youtube.com/watch?v=RoBGeazT4jQ

bart ja nigdy się o to nie zapytałem czy oprucz was rusków grają tam jeszcze jakieś angielskie gildie znaczy eng jest tam jezykiem i na ts i na pisanie a nie muszą być w brytoli a jak są to czy mają znaczenie jakieś na mapie wojmy nacji bo jak narazie tylko słysze o was i ruskach.

Hej jasne ze graja ludzie z calego swiata podczas pvp i port bitew poslugujemy sie angielskim - jak ktos ma problem zawsze jest tlumacz jakis:P Jakkolwiek ruscy stanowia na moje oko polowe populacji w grze i z tego powodu wynikaja problemy zarowno komunikacyjne jak i te bardziej wywadzace sie z mentalnosci naszych wschodnich sasiadow:P

REKRUTUJMY CALY CZAS!

u nas plaga morning flipow..

znaczy pb wypada jakos 6:00 7:00 gmt i jakos nie mozemy zebrac ogarnietego skladu

wczoraj 12 v 24 frog - wyklikalismy

dzisiaj atak na principe - banda retardow probowala na wild keys szarzowac upwind

bylem pewien ze tradycyjnie lecimy od polnocy .. i z 1 ruskiem wylezlismy tymi drzwiami :S

pb w miare wyrownane liczby jakos 17v18 ale flota bez dowodcy zachowuje sie jak bezglowy kurak

duzo lzejsza brytolska flota urzadzila nam rzez

po naszej stronie masakra - spierniczalem na ile overfaile pozwalaly, clickout

a za 2 dni zapewne stracimy havane i kilka dura 1strate:)

kurna plate mi sflipowali:S

Gra nie dziala od paru godzin - napisalem do supportu - bez odpowiedzi mam nadzieje ze ogarna to jak najszybciej:(

chyba roberts ;)

to juz wiemy czemu torrero przylazlo na pb i inni z robertsa

24 v 18 na ip, nas 24, tracimy tylko sheala retarda, mp sterncampowal mu liona

my lekko frogi ciezej, and dem prince 1st rat e abandon

z pc wyklikalem na starcie

Tak Roberts nie dzialal bo im sprzet padl:P lol na szczescie wszystko juz dziala...i mamy przez to 3 PB:) NO to wszelkiej masci xteamersy/siersciuchy maja pole do popisu:) Czekamy!:P

w czasie zapowiadanego downtime'u serwera mielismy akurat pebeka..

gm byl byl akurat online, po chwili na rozowo - opozniamy downtime do zakonczenia pb

no to dawaj, przejechalismy sie po brytach, zostal jeden upierdliwy griefer dirty wench (aka robin hood d-m)

2 od nas gada gonilo, byli jakies 900 y od niego, nie mogli go lapnac

nagle na czacie LOL he exploded O_O

i pebek sie konczy

na brytolskim czacie podobno byl placz na temat using gm powers to abuse innocent players

tia... bylo nie griefowac :P

cayo:17v24

ruskie sflipowaly, ruskie na pb na lekko

zobaczyli co frogi przyniosly (jakies r indo 1 sov i vic 6 concorde i mix 3rd 4th)

i ruun

brak dowodcy burdel na kolkach, i 600k insurance z liona

havana:

odwetowka

nas mniej frogow wiecej, przy szarzy topimy jednego z dowodcow,

czesc sie rozpierzcha czesc odparowuje

kilku desperatow broadlockuje francuskiego sovereigna i topimy dziada w akcie desperacji

(i tak bysmy zywi z tego nie wyszli, a przynajmniej cos wiecej i to drogiego utonelo)

havana francuska, carebeary placza

Udane polowanie Locutusem na Oliphanta:)

vi75cemn6r7b_t.jpg

falstbdqmt5x_t.jpg

5ude5wzzw2f5_t.jpg

kilik4finjqk_t.jpg

Witam. Przyznam że od jakiegoś już czasu noszę się z zamiarem powrotu do PotBS a nie grałem już gruuuuby kawał czasu. Jak się gra trzyma, zdarza się zobaczyć w niej trochę ludu, czy już zupełnie świeci pustkami?. No i jeszcze jedno pytanie. Orientuje się ktoś, czy można grać na koncie z innych gier Sony, czy trzeba tworzyć nowe konto?.

Kont z SOE raczej nie odzyskasz...mozna pisac do supportu ale chyba lipa bedzie. Gra jest "zatruta xteamingiem" jezli masz zgrana grupe 6-10 veteranow robisz co chcesz i gdzie chcesz - tak to wyglada pozostaje albo solo albo pve:) Oficjalnie po paru latach non stop muli mnie cale rvr - gdyz jest zepsute przez mongolow :P skaczacych z nacji na nacje z serwera na serwer...gra miala urok gdy byla platna...ale mimo tego zachecam wszytskich do powrotu:P) warto dac druga szanse moze komus spasuje jej obecny stran

Na stronie portalus chwala sie ze test event mial najwiekszy odzew od paru lat !? Hmm ja tam widzialem ze 40-50 graczy moze...max. Znajac historie gry jak wprowadza ten patch na serwery populacje dostanie parotygodiowego boosta...i wszystko wroci do normy:) poza ekonomia pewnie:) i nazwami okretow:)

Propaganda być musi. Zawsze i wszędzie. Jak tam z tym eko w końcu jest?