Pirates of the Burning Sea

No dość już tych chłamów , nie idzie wogóle tego czytać ,jeśli już piszecie to piszcie prawdę a nie zmyślone wasze fantazje

Tak więc zacznę od radzia ...

1. jak zacząłeś grać to nic nie mowiłeś , że chcesz sam wszystkie misje i resztę rzeczy z tej gry rozwiązywać sam ( wiemy ,że lvlowamnie jest nudne i dlatego zawsze nowych dociągamy do 20 lvl najszybciej jak się da , bo mają małe nic nie warte statki i zanim dobijecie do 20 lvl juz wam sie znudzi gra ) i to jest fakt niepodważalny .(i t j f n)

2. zawsze doradzamy jak i co powinniście wziąć , zrobić itp. żeby WAm było łatwiej ( bo my już to przeżyliśmy ) jak wyżej (i t j f n).

3. jak wreście powiedziałeś , że wolisz sam wszystko zrobić nie nie chcesz rad , pomocy to nikt na siłę cię nie lvlował i nic nie nakazywał, rozkazywał itp. , i nawet nie rozmawiał z tobą na siłę , ale za to ty zadawałeś bardzo dużo pytań ( więc skoro ktoś zadaje dużo pytań to po to żeby dostać odpowiedź , więc pomoc tak ? także nie mów ,że my na siłę cię " od chciec " chcieliśmy (i t j f n )

4. na starcie powiedziałeś , że nie będziesz długo grał w potbs , bo wszedłeś tylko tak zobaczyć sprobować , a tylko dlatego że masz czas bo czekasz na innna grę która ma się pojawić, i ciągle narzekałeś że ta gra nie ma tego czy tamtego jak jest np w takiej a takiej grze ( i t j f n )

5. Radzio nie nakłaniaj ludzi do tego żeby nie grali z nami bo na tym spamie co wysyłasz są same kłamstwa. nikt nie chce na siłe slotow eco bo mamy ich 140 i nie wiemy co z nimi robić , misje jak każemy robić to nie że są potrzebne dla sociaty tylko właśnie dla ciebie bo to są klikacze (pewnie i tak nie wiesz co to bo nigdy nie słychałeś podpowiedzi) , nie pływają " byle gównem bo pływamy zawsze takimi samymi statkami PVP< PB , no chyba że kogoś stać to idzie 2-3 klasą na PB ( mario ,bart , ale i inni też mają kasę na te cele ) i nie sprzedajemy sociacie statków za duże pieniądze ( tutaj radzio użył niecenzurowanego słowa ) i zawsze są tansze jak na AH statki sa droższe jak mamy przejęte porty economiczne ( ale pewnie też nie wiesz o czym mowię bo nie słuchałeś co to jest ) i żadnych innych chorych pomysłów w tym nie ma , i na koniec cytuje radzia "Pewnie zastanawiasz skąd wiem bo pływałem z nimi troche" ty pływałeś trochę ? z nami? chyba gry ci się pomyliły , bo u nas nawet chyba 5 lvl nie zrobiłeś sam , pomijając to co cię lewelowaliśmy .

6. więc nie mów że przestałeś grać przez UPN i że my chcieliśmy cię " od chciec " powodzenia w grach które spełniają twoje oczekiwania .

Teraz wezmę się za czajkę chodż nie wiem kto to wogóle jest ( pewnie się wstydzi przyznać kim jest bo jest w PSW ) i co ważne "JESTEM PRZYGOTOWANY INTELEKTUALNIE "

1. byliśmy z bartem w PSW bo chieliśmy zwiększyć siły ( już przełamaliśmy się że będziemy u donów ,ale to już inna bajka ) obiecali że będą nas szybko lvlować (bo jak pisałem wyzej jest to dość nudne) dobiliśmy do 50 lvl i TYLKO jeden raz nas podlewelowaliście , wszysko musieliśmy robić sami , ( i t j f n ) bez kłamstw .

2. niczego nas nie nauczyliście ,bo zawsze macie pvp i PB i nigdy nie meliście nas nauczyć (więc jak chcecie uczyć nowych zawsze dla was tylko (mapa , mapa ,mapa już ,już ją skonczyć trzeba ))

3. co do twojej wypowiedzi wyzej (w psw nie bedziesz stal w miejscu....) to że macie więcej ludzi to (j f n ) tylko nie zapominaj że przegrywacie z piratami i z nami jak mieliśmy na PB 24 (czasy DSL)

ale ty pewnie tego nie pamiętasz , bo cię nie było i tylko ilość graczy was teraz ratuje ( i t j f n ) ale 2 mapy do tyłu zapomniałeś jak dostawaliście lanie ? od wszystkich , ( bo byliscie na tidze ) tylko zaraz nie tłumacz się tym że tu nie było z kim grać bo jakoś piratów było tu wielu i grali ,a no fakt przecież to wy jesteście piraci i dony wiec nie możecie ze sobą przecież walczyć , tak to jest z crostimersami , ale to już nie nasza wina .

4 UPN ma tak rozwiniętą economię , że wy możecie tylko o takiej pomarzyć , i nowi nasi gracze nie muszą się martwić czy będzie ich na te statki stać , bo mają je w cenach prawie produkcji i nie muszą co dzień lecieć na pvp po marki ,żeby mieć na statek ( mapa, mapa ,pvp, pvp jak to u donów ) u nas przynajmniej czerpiemy zabawę w naszej nacjii lub socu nie musimy się spinać szybko ,szybko mapa ,mapa ,pvp ,pvp ta pogoń jest dobra dla donów nie brytów , nawet ostatnio skirma awkomowego zrobiliśmy sobie 3x3 mieliśmy raz zagrać tak o , a łupaliśmy chyba z godzinę taką zabawę mieliśmy i nikt nie myślał o pvp, mapa, mapa itd, itp.

5 to ze uciekamy z PB do fortów to jest normalne dla nas i dla was wy tez uciekacie jak nie macie przewagi liczebnej więc nie mów tu bzdur kazda nacja się ratuję jak może i wy nie jesteście w tym lepsi niestety. dobra nie bedę dalej cisnął poczekam czy się przyznasz do wszystkiego i proszę jak piszesz to pisz prawdę i tylko tylę oczekujemy tutaj na forum

Zacytuje radka (pisze z malej litery specjalnie):

"Radze uważać na barta i jego bande niby wszystko super bedą ci pomagać i w ogule asz nagle się okaże że na nic nie bedziesz miec wpływu byłem tej jego sociecie wszystko super tu ci pomogą tu powiedzą, a potem się zacznie daj sloty eko dla maria lub płyn tu rób te misje bo one dają plus tylko sociecie a nie tobie, oni bedą mieć najlepsze statki ty bedziesz pływał byle gównem jak bedziesz chicał lepszy to ci jebna taką cenę że na ah znalazł bys taniej a cene bedą tłumaczyć tym że wojna problemy i inne takie chore pomysły po to by wyciągnąć od ciebie wiecej kasy z resztą zobaczysz jak bedzie. Pewnie zastanawiasz skąd wiem bo pływałem z nimi troche. Tak że uważaj tylko że tam masz jedyną taką polską flotę no i są jeszcze ruski."

Nie wiem skad gosciu sie urwales ale naprawde szkoda mi ciebie...dzieki za poprawienie humoru:) jak to mowia lolbryci: You make my day pal :P

No chłopak napisał swoje wrażenia z gry z UPN i go od razu ztrolowali, opluli i dali pokaz pogardy. Naprawdę macie świetna atmosfera w tym UPN .

Radkuplug , zapraszam do nas POLISH SEA WOLVES :). Załóż Hiszpana i odezwij się w grze , dostaniesz zaproszenie do society. Osobiście mogę obiecać pomoc w levelowaniu, bardziej doświadczeni koledzy zajmą się twoim skillem. Kiedy ja całkiem niedawno zaczynałem w PSW , miałem już 50 lv , dostałem masę wiedzy , pomocy w każdym aspekcie gry i takich tam drobiazgów jak np. kasa na 1szego Hektora czy marki na 1 sze 50lv generale.

Teraz wezmę się za czajkę chodż nie wiem kto to wogóle jest ( pewnie się wstydzi przyznać kim jest bo jest w PSW ) .......dobra nie bedę dalej cisnął poczekam czy się przyznasz do wszystkiego i proszę jak piszesz to pisz prawdę i tylko tylę oczekujemy tutaj na forum

Standart w UPN - rozmowę zaczyna i kończy się chamstwem niskich lotów. Zapraszam do Białegostoku pokaże CI dowód osobisty:P

mario9931, dnia 19 Sie 2014 - 16:33, napisał:

2. niczego nas nie nauczyliście ,bo zawsze macie pvp i PB i nigdy nie meliście nas nauczyć (więc jak chcecie uczyć nowych zawsze dla was tylko (mapa , mapa ,mapa już ,już ją skonczyć trzeba ))

Bo do nauczenia się, niezbędna jest inteligencja na odpowiednim poziomie. Wirtuozi POTBSa :Torrero , James - zawsze mają dla mnie czas , sami proponują edukacyjne scrimy i inne formy nauki gry.

3. co do twojej wypowiedzi wyzej (w psw nie bedziesz stal w miejscu....) to że macie więcej ludzi to (j f n ) tylko nie zapominaj że przegrywacie z piratami i z nami jak mieliśmy na PB 24 (czasy DSL)

To dlaczego Hiszpani wygrali tę mapę? Bo przegrywaja z Pitatami i lolbrytami? :P
5 to ze uciekamy z PB do fortów to jest normalne dla nas i dla was wy tez uciekacie jak nie macie przewagi liczebnej więc nie mów tu bzdur kazda nacja się ratuję jak może i wy nie jesteście w tym lepsi niestety.

Wy uciekacie nawet przy porównywalnych siłach, walczycie jedynie jak macie zdecydowaną liczebną przewagę. Po pierwszych laniach na tej mapie po prostu przestaliście przychodzić na PBki. Aktualnie Brytyjczycy to najsłabsza nacja na PBkach, nie ilościowo ale w skillu i morale.

Kiedy ja pół roku grałem w UPN dostałem pożyczkę 3mln na zakup ubezpieczenia i wszystkich przydatnych ulepszeń

konta, San Fernando po kosztach produkcji, czyli za darmo(ubezpieczenie zwraca większość kosztów), herculesa MC na

własne życzenie za symboliczne pieniądze, wporzo kolegów, codzienne flotki żeby zarobić denarki i odpowiedzi na

wszystkie pytania jakie tylko miałem.

torrero wbijał na naszego TSa, jedyne co dzięki niemu dostałem to serię bluzgów od niemca, którego właśnie wtedy

zatopił.

Jeśli chodzi o levelowanie to po 1. na pytanie co mam na danym lvlu robić Mario z pamięci mi mówił gdzie mogę

znaleźć najbardziej opłacalne questy dla siebie; po 2. chłopaki brali mnie na flotki dzięki czemu po wbiciu 50lvla

miałem dużo hajsu i level szybciej leciał.

PS. Pożyczkę, którą wziąłem nie musiałem spłacać.

Radek, bardzo mi przykro, że masz takie zdanie m. in. o mnie, bo ja też udzielałem Ci wskazówek kiedy mnie o coś

pytałeś. Widzę, że powinienem wtedy Twoje pytania po prostu zignorować. Pisząc kłamstwa krzywdzisz bardziej, niż

lejąc kogoś w pysk. Szkoda, że tego nie rozumiesz. Dodatkowo, w serce kłuje to, że bezczelnie kłamiesz co do cen za jakie kupuje się okręty w obrębie UPN. Ceny na AH są o wiele droższe niż te za jakie kupujesz w UPN. Po za tym, nawet nie dobiłeś do 50lvla, więc samych różnic cenowych nie mogłeś odczuć, a szkoda. Może wtedy byś nie skłamał a po prostu przemilczał tę kwestię.

CzarnaCzajka, życzę Ci, żeby radek do was dołączył :] . Trzymam za to kciuki.

Dlaczego brytyjczycy są słabi i uciekają? Bo tam nie ma starych weteranów jak u hiszpanów i to jest niepodważalny fakt.

Kiedy ja jeszcze grałem to była mała grupka DSLów, którzy potrafili zrobić nieporównywalnie więcej niż ruska zbitka

brytów w ilości dwa razy większej. W każdej grze doświadczenie i wiedza daje przewagę, ale znajomość tego co może

zrobić w danej chwili zrobić przeciwnik tutaj jest premiowana dwukrotnie. Dlaczego u brytyjczyków jest mało starych

graczy? Bo są od gry odrzucani zmianami i zagrywkami hiszpano-piratów. Osobiście o ile zmiany wprowadzane przez

portalus były po prostu do zaakceptowania dla mnie, o tyle cwaniactwa stosowanego przez hiszpano-piratów nie

mógłbym zdzierżyć.

Na pewno was to cieszy, że wygrywacie, niestety doprowadzicie do upadku gry, bo każdy kto otrzymuje

świadomość o tym, na czym ten wasz xteaming polega zostaje zniechęcany.

Nie wiem jaki interes ma w tym radekplug, ale jestem bardzo zaskoczony, że ktoś, kto grał w tyle gier MMO kłamie w żywe oczy, wiedząc, że prawda jest zupełnie inna. Bardzo się na Tobie zawiodłem kolego.

EDIT. No i jeszcze kwestia questów i slotów. Sloty ekonomiczne były oddawane dobrowolnie przez osoby, które tego chciały. Mario mówił, że jeżeli ktoś nie chce albo ma się zaraz z tego wycofać to nie chce ich, dlatego, że przysparza to tylko niepotrzebnych kłopotów z przestawianiem produkcji.

Questy- nie ma podziału na takie, które dają coś society albo graczowi. Po prostu taki podział nie istnieje, jest to wymysł wyobraźni.

Mnie ciekawi o co Wam chodzi z tym XTEAMINGIEM, co to za diabeł ? I do kogo ten zarzut się odnosi konkretnie? Czy to nie jakiś uniwersalny wykręt stosowany do tłumaczenia porażek, nieudolność i brak kompetencji?

No chłopak napisał swoje wrażenia z gry z UPN i go od razu ztrolowali, opluli i dali pokaz pogardy. Naprawdę macie świetna atmosfera w tym UPN .napisalismy prawde a nie ztrolowalismy ( nie rozumiesz słowa pisanego?) bo inteligencją to ty chyba nie nadrabiasz.Radkuplug , zapraszam do nas POLISH SEA WOLVES . Załóż Hiszpana i odezwij się w grze , dostaniesz zaproszenie do society. Osobiście mogę obiecać pomoc w levelowaniu, bardziej doświadczeni koledzy zajmą się twoim skillem. Kiedy ja całkiem niedawno zaczynałem w PSW , miałem już 50 lv , dostałem masę wiedzy , pomocy w każdym aspekcie gry i takich tam drobiazgów jak np. kasa na 1szego Hektora czy marki na 1 sze 50lv generale.I zapewne tak będzie jak mówisz ... i to dlatego pewnie chłopaki z psw jak wracaja do Potbs to ida do brytow i upn. Zapewne , bo mamy tu takich od was niestety .Standart w UPN - rozmowę zaczyna i kończy się chamstwem niskich lotów. Zapraszam do Białegostoku pokaże CI dowód osobisty:Pniskie loty to ty chyba masz u nas zaczyna się i konczy tylko prawdą ( ale skąd ty mozesz to wiedzieć przecież nie byłeś w upn , a tylko twoja wiedza opiera sie na wymysłach torka i nic wiecej )mario9931, dnia 19 Sie 2014 - 16:33, napisał:2. niczego nas nie nauczyliście ,bo zawsze macie pvp i PB i nigdy nie meliście nas nauczyć (więc jak chcecie uczyć nowych zawsze dla was tylko (mapa , mapa ,mapa już ,już ją skonczyć trzeba )) Bo do nauczenia się, niezbędna jest inteligencja na odpowiednim poziomie. Wirtuozi POTBSa :Torrero , James - zawsze mają dla mnie czas , sami proponują edukacyjne scrimy i inne formy nauki gry. Inteligencja na poziomie nie jest potrzebna do uczenia sie plywania w grze tylko czas ktory trzeba nowym poswiecic , a tego w psw nie było ( wiem bo byłem ) mario9931, dnia 19 Sie 2014 - 16:33, napisał:3. co do twojej wypowiedzi wyzej (w psw nie bedziesz stal w miejscu....) to że macie więcej ludzi to (j f n ) tylko nie zapominaj że przegrywacie z piratami i z nami jak mieliśmy na PB 24 (czasy DSL) To dlaczego Hiszpani wygrali tę mapę? Bo przegrywaja z Pitatami i lolbrytami? tutaj szkoda mi czasu na pisanie , bo chyba nie czytasz ze zrozumieniem ( patrz wyzej ) mario9931, dnia 19 Sie 2014 - 16:33, napisał:5 to ze uciekamy z PB do fortów to jest normalne dla nas i dla was wy tez uciekacie jak nie macie przewagi liczebnej więc nie mów tu bzdur kazda nacja się ratuję jak może i wy nie jesteście w tym lepsi niestety. Wy uciekacie nawet przy porównywalnych siłach, walczycie jedynie jak macie zdecydowaną liczebną przewagę. Po pierwszych laniach na tej mapie po prostu przestaliście przychodzić na PBki. Aktualnie Brytyjczycy to najsłabsza nacja na PBkach, nie ilościowo ale w skillu i morale.tak oczywiscie wy nie uciekacie jak macie rowne szanse jak victorie od was spierniczaly , az kurz szedl z zagli , zeby tylko nie stacili swojego stateczku bo przeciez skad wezmie nastepne dublony na nastepna victorie .
Mnie ciekawi o co Wam chodzi z tym XTEAMINGIEM, co to za diabeł ? I do kogo ten zarzut się odnosi konkretnie? Czy to nie jakiś uniwersalny wykręt stosowany do tłumaczenia porażek, nieudolność i brak kompetencji?

prosze cie nie wywyzszaj sie tak jak wasza reszta bo nawet nie jestes inteligentny ,zeby odpisywac na takie posty , a co dopiero wymyslać takie bajki jak piszesz

przyjdz do upn , zobacz sprawdz i dopiero sie rozpisuj. ja bylem w psw i wiem ty znasz tylko 1 strone medalu wiec po co sie scierasz .

my na siłe nie piszemy chodzcie do nas do upn bo jestesmy najlepsi tylko wy na sile chcecie rekrutowac nowych graczy , ale powodzenia zobaczymy kiedy uciekna od was ( nie zapomnij o Rychu ktory od was uciekl do nas ELITA potbs ) ale pewnie tez nie wiesz o czym mowie bo jestes za nowy o takowej wiedzy nie otrzymales od kolegow .... otrzymujesz tylko negatywne i to jest domena psw?

tak zapewne jest tak jak piszesz .... i tak sobie wmawiaj na dobry sen ( jak zwykle nikt nie wie co to xteaming ) lol.

Dobra nie robmy tutaj takiego samego szmba jak mamy na Wiejskiej:P Ilu polakow tyle opinii :) W koncu to tylko gra i dla mnie osobiscie ma stanowic rozrywke latwa i przyjemna:) Dosc spinania zwieraczy!

MOZE KAZDY Z ZAINTERESOWANYCH ZROBI SOBIE PIRACKIEGO ALTA I TAM BEDZIEMY PLYWAC, UCZYC JEDNI DRUGICH I WZAJEMNIE SIE SZANOWAC? ZOSTAWIAJAC WSZELKIE SPORY Z SOBA I NA PRZEKOR NASZEJ POLSKIEJ MENTALNOSCI ZDZIALAMY COS RAZEM? TAKI LOCIK DZIS MIALEM... :P Propozycje nazwy dla polskiego society po stronie piratow wypisywac tutaj:)

Moje propozycje to:

Cannibals

Headhunters

Mad Legion

Rebels

The Damned

The Firm

The Casuals

The Ghosts

St. Vituis Dance

The Razors

The Troublemakers

Cóż za ożywiona dyskusja.;-)

Ja ze swojej strony mogę dodać,że zawsze byłem i jestem miło oraz serdecznie traktowany w Naszej society.Chłopaki,od początku mojej"kariery"w grze udzielali mi pomocy i cennych wskazówek,a jako,że to moja pierwsza tego typu gra(MMO),byłem całkowicie"zielony".Więc nie było to na pewno łatwe(Nie wiedziałem nawet co to jest TS).Także zarzut chamstwa w UPN jest dla mnie po prostu śmieszny(No chyba,że ktoś nie ma dystansu do siebie i do świata.Mógłby się wtedy poczuć urażony,bo zdarzy mi się czasem przeklnąć na TS'ie).Oczernianie Naszej grupy na podstawie jakiegoś spamu wysłanego na e-mail'e,też nie jest na miejscu.W mojej opinii normalny,oczytany człowiek nie potraktowałby takiej informacji na poważnie.Pozostałym radzę wstąpić do PSW i innych society w grze.

Pzdr

"No BitRaid file or Asset ID passed You must either run the downloaded application which contains an underscore in the name or use the desktop shortcut created when it was installed. Exiting..." - to mi wyskakuje przy próbie odpalania downloadera gry (4,3mb, sciągnięty z oficjalnej strony). Jakieś sugestie ? Google nie pomaga, a statkami bym popływał.

Z tego co pamietam gra wazy ponad 7 GB. Sprawdz czy sciagnelo sie wszystko i czy masz launcher Bitraider jezeli masz uruchom nim gre...i daj znac

"No BitRaid file or Asset ID passed You must either run the downloaded application which contains an underscore in the name or use the desktop shortcut created when it was installed. Exiting..." - to mi wyskakuje przy próbie odpalania downloadera gry (4,3mb, sciągnięty z oficjalnej strony). Jakieś sugestie ? Google nie pomaga, a statkami bym popływał.

http://burningsea.com/download uruchom jako administrator, wyskakuje okienko, potwierdzasz: Tak) .

Po użyciu pliku będziesz musiał wskazać folder, w którym chcesz zainstalować grę. Jak to wykonasz to powinno zacząć się pobieranie.

Kiedy anulujesz pobieranie, to aby pobrać dalszą część używasz skrótu na pulpicie, a nie tego pobranego pliku 4,3mb.

Jadę z pamięci, ale tak to chyba wyglądało. Jak nie dasz rady to pobiorę i obczaimy.

@MasujDzika aż takim debilem umysłowym nie jestem ;). Próbowałem uruchamiać jako administrator, różnego rodzaju zgodności, wyłączałem firewalla, wywaliłem antywira i restartowałem kompa parę razy - nic nie podziałało. Natomiast teraz jak chciałem zrobić screena jak całość wygląda to launcher zaskoczył (wredna, ale za to bardzo miła niespodzianka) ;). Dzięki za pomoc.

Nikogo, nie uważam za debila umysłowego, ale przez przeczytanie jednego posta nie jestem w stanie określić jak duże masz pojęcie o kompach. Każdy jest dobry w czym innym i nigdy nie uważałem, że każdy powinien z zamkniętymi oczami obsługiwać komputer.

Wporzo, nie ma za co. Życzę wytrwałości przy pobieraniu, bo pewnie w tej kwestii nic się nie poprawiło :P .

No i oczywiscie zapraszamy do NAS:P wlasnie mamy 9 ludzi online i nabijamy pkt na port bitwe:)

Życzę wytrwałości przy pobieraniu, bo pewnie w tej kwestii nic się nie poprawiło .

Akurat gierka pobrała mi się w ~25 minut, szło prawie całą prędkością łącza ;).

Dołączyłem do Brytolii, wziąłem Privateer i nabiłem 4 poziom. Nie jestem pewien czy w dobrą karierę poszedłem, ale najwyżej będę żałował później ;)

HISZPANIA wczoraj 2 PBki do przodu. Irish Point i Withby zdobyte!:)

prosze cie nie wywyzszaj sie tak jak wasza reszta ....

Przykro mi Mario że poczułeś się poniżony. Nie jest to moje celowe działania. Takie odczucia wynikają z różnicy poziomów wypowiedzi jakie prezentujemy.

Moje posty są dojrzałe, spójne logicznie a opinie się poparte przykładami.

Twoje posty są chaotycznie zbudowane, często trudno dostrzec w nich sens i logiczną ciągłość wywodu.

Do tego dochodzą problemy z ortografią i interpunkcją co jeszcze nasila problem z odczytaniem twoich przemyśleń.

Masowo uzywasz obleg i obrażasz (cytaty z Mario:„chodż nie wiem kto to wogóle jest ( pewnie się wstydzi przyznać kim jest bo jest w PSW )”, „No dość już tych chłamów , nie idzie wogóle tego czytać” , „bo nawet nie jestes inteligentny..”, „bo inteligencją to ty chyba nie nadrabiasz.”).

Zarzucasz kłamstwa (cytaty z Mario: „wymyslać takie bajki jak piszesz…” „jeśli już piszecie to piszcie prawdę a nie zmyślone wasze fantazje” „bo na tym spamie co wysyłasz są same kłamstwa.” ).

Ociekasz pychą oceniając i pouczając rozmówców (cytaty z Mario: „bo nawet nie jestes inteligentny ,zeby odpisywac na takie posty”, „dobra nie bedę dalej cisnął poczekam czy się przyznasz do wszystkiego i proszę jak piszesz to pisz prawdę i tylko tylę oczekujemy tutaj na forum”).

Lansujesz teorie które sam wymyślasz i nie masz na nie dowodów (cytaty z Mario: „to wy jesteście piraci i dony wiec nie możecie ze sobą przecież walczyć , tak to jest z crostimersami”, „tylko wy na sile chcecie rekrutowac nowych graczy”).

Wszystko to na zasadzie własnej opinii której nie popierasz obiektywnymi argumentami lub przykładami.

Nie martw się jednak Mario i Ty masz szansę dojrzeć , nauczyć się rozmawiać z ludźmi na argumenty i bez ich obrażania. Wtedy , jeśli to nastąpi, wymiana poglądów z innymi ludźmi nie będzie już dla Ciebie poniżeniem J

Akurat gierka pobrała mi się w ~25 minut, szło prawie całą prędkością łącza .Dołączyłem do Brytolii, wziąłem Privateer i nabiłem 4 poziom. Nie jestem pewien czy w dobrą karierę poszedłem, ale najwyżej będę żałował później

Hej napisz mi na privie jak sie twoja postac nazywa to dostaniesz zaproszenie:) okariere sie nie martw mozesz zrobic sobie i Navala i Freetradera pozniej. A jezeli masz problem uruchomic gre uzyj pliku bitraider sluzy on do patchowania gry bo dzis byl jakis maly update.

HISZPANIA wczoraj 2 PBki do przodu. Irish Point i Withby zdobyte! Przykro mi Mario że poczułeś się poniżony. Nie jest to moje celowe działania. Takie odczucia wynikają z różnicy poziomów wypowiedzi jakie prezentujemy.Ale narazie to ty zaczałes nas atakowac od "inteligencji " jak wogóle mozesz , wogole mnie nie znasz ani razu nie rozmawiałes ze mna (tylko czat w grze "czesc") a wyjezdzasz tutaj o inteligencji , ktos inteligentny nie pisze takich rzeczy bo nie wie kto jest po 2 stronie lapka . tak mysleMoje posty są dojrzałe, spójne logicznie a opinie się poparte przykładami.wiesz ze nie do konca ,ale nie bede sie spieral , przeciz my nie mowimy ze jestescie słabi ( bo tak nie jest ) ale poruszasz tutaj tematy ktore wogole nie powinny sie znalesc np. wiesz dobrze jak my wszyscy ze ucieka sie do fortu jak widac ze nie ma szans bo wy tez tak robicie , piraci i fogi tez wiec chyba jest to normalna rzecz a ty robisz tu z tego taka afere jakbysmy tylko my tak robili ( nie jest tak no pomysl )Twoje posty są chaotycznie zbudowane, często trudno dostrzec w nich sens i logiczną ciągłość wywodu.nie mam czasu na pisanie i spieranie sie z ludzmi na czatach ( zreszta to widac na tym forum nigdy sie tu nie udzielalem ale jak ktos pisze juz klamstwa pod moim adresem to napewno dołacze ) co widac . pisze szybko to co mysle i staram sie z pamieci opisywac prawde , wole pogadac na ts bo jest szybciejDo tego dochodzą problemy z ortografią i interpunkcją co jeszcze nasila problem z odczytaniem twoich przemyślno wlasnie i teraz bedziesz mi jeszcze wyjezdzal z ortografia pisze szybko i czasem moze tak wyHodzi , ale bede pisal jak mi sie Hceskonczyly sie argumenty i teraz bedziesz mnie obraRZal ortografiOM ????Masowo uzywasz obleg i obrażasz (cytaty z Mario:„chodż nie wiem kto to wogóle jest ( pewnie się wstydzi przyznać kim jest bo jest w PSW )”, „No dość już tych chłamów , nie idzie wogóle tego czytać” , „bo nawet nie jestes inteligentny..”, „bo inteligencją to ty chyba nie nadrabiasz.”).uzywam obelg do tych co mnie obrzucaja obelgami a nawet nie wiedza do kogoZarzucasz kłamstwa (cytaty z Mario: „wymyslać takie bajki jak piszesz…” „jeśli już piszecie to piszcie prawdę a nie zmyślone wasze fantazje” „bo na tym spamie co wysyłasz są same kłamstwa.” ).a co to nie prawda ? sam wiesz ze takOciekasz pychą oceniając i pouczając rozmówców (cytaty z Mario: „bo nawet nie jestes inteligentny ,zeby odpisywac na takie posty”, „dobra nie bedę dalej cisnął poczekam czy się przyznasz do wszystkiego i proszę jak piszesz to pisz prawdę i tylko tylę oczekujemy tutaj na forum”).oceniam tak jak ty mnie oceniasz to ty zaczales (poczytaj sobie wczesniejsze posty )Lansujesz teorie które sam wymyślasz i nie masz na nie dowodów (cytaty z Mario: „to wy jesteście piraci i dony wiec nie możecie ze sobą przecież walczyć , tak to jest z crostimersami”, „tylko wy na sile chcecie rekrutowac nowych graczy”).a co nie jest tak spytaj torka ile na donow i ile piratow nie mowie o reszcie ( nie kojaZysz slowa pisanego mowimy o nacji i sociacie a tak doni maja jak im zawieje to sa na piratach lub donachWszystko to na zasadzie własnej opinii której nie popierasz obiektywnymi argumentami lub przykładami.ty za to popierasz argumentami robicie tak samo jak my tylko my nie klamiemy jak przegramy PB to potrafimy sie przyznac ze slaby dzien byl , a u was .. bo tamci zle poplyneli , bo tamci zle skrecili itp. bylem na waszych PB to wiem ty na naszych nie byles a wypowiadasz sie jak bys plynal kolo mnie Nie martw się jednak Mario i Ty masz szansę dojrzeć , nauczyć się rozmawiać z ludźmi na argumenty i bez ich obrażania. Wtedy , jeśli to nastąpi, wymiana poglądów z innymi ludźmi nie będzie już dla Ciebie poniżeniem Jja juz dojrzalem moglbym byc twoim ojcem i nie cisnij juz do mnie tylko idz na pvp tam marki czekaja jak chcesz to moge co dzien zwymyslac twoja sociate , ale po co mi to , a ty chyba czerpiesz z tego wieksza radosc wiec sobie pisz