Dobrze zacząć dzień...
Pirates of the Burning Sea
Witam
Jako iz oficjalne forum nie dziala dalej (i pewnie tak pozostanie) zapraszam wszystkich grajacych w PotBS do dyskusji na http://www.unitedpolishnavy.4umer.pl/viewtopic.php?f=7&t=17
Jednoczesnie ponawiam apel o utworzenie jednego silnego polskiego society ponad podzialami i zachecam do dyskusji na ten temat na naszym forum wszystkich zainteresowanych przede wszystkim obecnie grajacych w PotBS
Bart
Nowy patch na horyzoncie! Wielkie zmiany w ekonomii oraz nowe okrety (niestety nie modele) podobno ma to wszystko byc juz w poniedzialek...
UPN rekrutuje!
Zapraszamy!
Więc teraz tak się gra w PotBS?
Obserwuję i doczekać się popularyzacji nie mogę .
Tak gra tylko lenin -cyborg. Namieszali ostro z ekonomia:P Lester znajdz chwilke na tlumaczenie skilli mamy 10 nowych graczy...!
No tak pewnie, zalogował się człowiek na chwilę do gry obczaić i już do roboty ganiają .
10 nowych osób w society to faktycznie nieźle. Ten weekend niestety znów mam zawalony(zjazd od 8:00 do 20:00 ) a w tygodniu praca, więc lipa. Następny weekend powinienem mieć "wolny" to wbiję na TS jak nie zapomnę.
Czytałem trochę portalusa i Wasze forum na temat tej eko. Faktycznie syf, troszkę nie rozumiem odpowiedzi dev'a. Wyglądało to jakby koleś rozumiał, że robi źle, ale i tak brnął dalej. Na prawdę dziwny gość.
Typowe dla nich maja wielkie ego i nie sluchaja graczy...nigdy nie sluchali:P Nowy Ts masz na stronie naszej:P
Słyszałem, że w ciągu ostatniego miesiąca do gry i UPN dołączyło ponad 20 graczy?
Jak sytuacja z ekonomią? Da się dalej produkować liniowce wraz z innymi typami okrętów, czy trzeba się wyspecjalizować i skupić na jednym typie?
Kto teraz dominuje na mapie?
HEJ
Prawda przyszlo 20 z czego zostalo 5-6 moze: Sam wiesz gra jest specyficzna i nie kazdemu "podchodzi". Dominuje banda ruskich wspomaganych przez paru "sluzaczych". Ostatnie port bitwy wygladaja tak ze te same mordy na roznych nacja walcza w tym lenin na 6+ kontach a jak jest jednym w bitwie to reszta flipuje w dzien porty:) ZALOSNE:) U brytow nie ma skilla wogole i zbieramy caly czas tegie baty od grupki veterano-xteamersow:P Ekonomia to spytaj PSW: bo "maja ogarnieta" wg Torrero...LOL
Nie piszemy juz tutaj tylko na www.upnonline.info...
Widać powrót graczy po poprawkach w nowym eko. Znowu udaje się utopić paru piratów dziennie na nowiutkich atalantach wyprodukowanych w PSW:)
Mapa - stagnacja , nikt puki co nie zdobył zdecydowanej przewagi.
Rekrutujemy dalej i niezlomnie do United Polish Navy! Mamy coraz wiecej aktywnych graczy - oferujemy pomoc w levelowaniu i zdobyciu niezbednego doswiadzcenia i rzeczy do pvp i rvr! Od jakiegos czasu sa organizowane skirmisze
(treningi) aby z dopracowac zgranie blokowanie sie i ogolnie aspekty walki!
Na zachete link z port bitwy dzisiejszej z piratami gdzie mielismy 9 graczy od Nas:
https://www.youtube.com/watch?v=Za8dEXIx-9s
Zapraszamy!
Rekrutacja do society United Polish Navy UPN trwa!
Zapraszamy na serwer Roberts nacja Brytyjczycy
Mamy własny serwer TS3, stronę oraz forum
Nasi gracze służą swoim doświadczeniem oraz pomocą w zdobywaniu poziomów. Co kilka leveli nasi nowi gracze dostają od nas statki za darmo
Zapraszamy do dyskutowania o grze i naszej sociacie oraz zgłaszania się do dołączenia do nas na forum UPN: http://www.unitedpolishnavy.4umer.pl/
Tu też dostępny jest poradnik do gry który stworzyłem, znajdują się w nim szczegóły wsparcia jakie przekazujemy nowym
Zapraszam do pływania z UPN!
Ostatnia bitwa wygrana z hiszpanami: ;/
Dzisiejszy pogrom brytyjczyków na port bitwie:)
(filmik w świątecznym klimacie:P)
Bah ruska swolocz i ich pucybuci:P
Widzę chłopcze, że ta gra sprawia Ci dużo bólu i szkodzi na główkę - z tąd ten jad i brak kultury w twoich postach.
Może czas odinstalować?
Dorzucę jeszcze jedno lanie brytów z ostatnich dni:) Swołocz i pucybuci topią znowu topią mistrzów pvp z UPNu
Brak kultury? Poprostu widze co sie dzieje w grze wy najwidoczniej nie bo macie latwe wygrane z waszymi przyjacielami rosjanami u boku i podniecacie sie jak reksio na szynke:) Gdzie byles chlopcze jak farmilismy was pare lat do tylu gdy gralo duzo dobrych graczy u brytow? i po co pokazujesz tego ruskiego no lifa co zepsul gre? Przeciez tu nawet nie widac co sie dzieje ...LOL
Bart, dnia 02 Sty 2015 - 14:26, napisał:
Bah ruska swolocz i ich pucybuci:P
Jeszcze pytasz? Jeśli nie rozumiesz, że obrażanie narodowości i przypisywanie grupie ludzi nieprawdziwej poniżającej właściwości jest chamstwem i brakiem kultury to masz spore luki w wiedzy lub w inteligencji albo w obu.
Tendencja do określania przyczyn własnych porażek takimi pustymi sloganami jak "psucie gry" , xtemersi" , "ruscy" wskazuje na problem ze szczerością w Admiralicji UPN.
Zauważyłem też, że Bart i Mario na pbekach zawsze są pierwsi. Pierwsi w ucieczce. A kto tonie? (to tylko przykłady bo ostatnio nie nadążyłem robić scrinów:P)
Czy to tylko nieudolność "Admiralicji UPNu" czy cyniczna gra? Bo przecież sami piszą że gra jest tak "zniszczona przez xtimerów , ruskich i lenina" i mimo to namawiają do gry w UPNie.
No ale czym tu się martwić przecież po kolejnym pokazie jak samemu zwiać podczas gdy reszta society tonie, kupicie nowe okręty u Barta i Mario i dacie im zarobić kolejne 500 baniek:)
A tu link z kolejnej masakry brytyjczyków ma pb ku , zero strat u donów, niemal cały UPN utopiony , Mario i Bart uciekli:)
Ok chlopcze.
Primo:
nie obrazam rosjan to fajny narod:P Nawet Malenczuk to zauwazyl. Za to nienawidze polaczkow im sluzaczych jak wiekszosc Naszego spoleczenstwa.
Secundo: aby zostac dawniej pucybutem trzeba bylo zasluzyc...wiec staraj sie bardziej.
Przyczyny Naszych porazek sa powszechnie znane - nie mamy ludzi do grania a wy macie zgraje veteranow. Podniecanie sie tym ze wygrywacie a dla Nas jest oznaka slabosci - brakiem wyzwania. Zrob bryta i staraj sie walczyc aby cos osiagnac z tymi ludzmi co mamy - to jest wyzwanie. Wasze granie teraz to easy mode.
Dlaczego mam tracic durability w najglupszy sposob jaki isntnieje? Nie da sie nic zrobic cisne w dluga i wyklikuje - proste. Dawniej heroicznie dawalem sie zatapiac gdy walczylismy leb w leb teraz to nie ma sensu...wiec to zaden argument z Twojej strony.
Co do cen okretow i naszego "zarabiania" na ludziach: bullshit:P Mario sie dorobil wytrwaloscia jak weszly 1 raty i sprzedal kikladziesiat...ot co. Nikt z UPN nie narzekal na ceny bo poprostu nie mogl:P mamy wszystko duzo nizej niz Aukcja.
Namawiamy do grania z UPN bo nie bedziemy namawiac do grania z wami a oto dlaczego:
ZENADA z DZIECINADA.
KONCZE MOJE PISANIE TU BO TO NIE MA SENSU.
Wszystkich normalnych graczy chcacych pograc w PotBS zapraszamy na www.upnonline.info po wiecej info.