Pirates of the Burning Sea

Dobrze zacząć dzień...

Witam

Jako iz oficjalne forum nie dziala dalej (i pewnie tak pozostanie) zapraszam wszystkich grajacych w PotBS do dyskusji na http://www.unitedpolishnavy.4umer.pl/viewtopic.php?f=7&t=17

Jednoczesnie ponawiam apel o utworzenie jednego silnego polskiego society ponad podzialami i zachecam do dyskusji na ten temat na naszym forum wszystkich zainteresowanych przede wszystkim obecnie grajacych w PotBS

Bart

Nowy patch na horyzoncie! Wielkie zmiany w ekonomii oraz nowe okrety (niestety nie modele) podobno ma to wszystko byc juz w poniedzialek...

UPN rekrutuje!

Zapraszamy!

Na tym PBku to się działo...

https://www.youtube.com/watch?v=AyBu5FtKDIw&feature=youtu.be

Więc teraz tak się gra w PotBS? :(

Obserwuję i doczekać się popularyzacji nie mogę :( .

Tak gra tylko lenin -cyborg. Namieszali ostro z ekonomia:P Lester znajdz chwilke na tlumaczenie skilli :) mamy 10 nowych graczy...!

No tak pewnie, zalogował się człowiek na chwilę do gry obczaić i już do roboty ganiają :D .

10 nowych osób w society to faktycznie nieźle. Ten weekend niestety znów mam zawalony(zjazd od 8:00 do 20:00 <_<) a w tygodniu praca, więc lipa. Następny weekend powinienem mieć "wolny" to wbiję na TS jak nie zapomnę.

Czytałem trochę portalusa i Wasze forum na temat tej eko. Faktycznie syf, troszkę nie rozumiem odpowiedzi dev'a. Wyglądało to jakby koleś rozumiał, że robi źle, ale i tak brnął dalej. Na prawdę dziwny gość.

Typowe dla nich maja wielkie ego i nie sluchaja graczy...nigdy nie sluchali:P Nowy Ts masz na stronie naszej:P

Słyszałem, że w ciągu ostatniego miesiąca do gry i UPN dołączyło ponad 20 graczy?

Jak sytuacja z ekonomią? Da się dalej produkować liniowce wraz z innymi typami okrętów, czy trzeba się wyspecjalizować i skupić na jednym typie?

Kto teraz dominuje na mapie?

HEJ

Prawda przyszlo 20 z czego zostalo 5-6 moze: Sam wiesz gra jest specyficzna i nie kazdemu "podchodzi". Dominuje banda ruskich wspomaganych przez paru "sluzaczych". Ostatnie port bitwy wygladaja tak ze te same mordy na roznych nacja walcza w tym lenin na 6+ kontach a jak jest jednym w bitwie to reszta flipuje w dzien porty:) ZALOSNE:) U brytow nie ma skilla wogole i zbieramy caly czas tegie baty od grupki veterano-xteamersow:P Ekonomia to spytaj PSW: bo "maja ogarnieta" wg Torrero...LOL

Nie piszemy juz tutaj tylko na www.upnonline.info...

Widać powrót graczy po poprawkach w nowym eko. Znowu udaje się utopić paru piratów dziennie na nowiutkich atalantach wyprodukowanych w PSW:)

Mapa - stagnacja , nikt puki co nie zdobył zdecydowanej przewagi.

Rekrutujemy dalej i niezlomnie do United Polish Navy! Mamy coraz wiecej aktywnych graczy - oferujemy pomoc w levelowaniu i zdobyciu niezbednego doswiadzcenia i rzeczy do pvp i rvr! Od jakiegos czasu sa organizowane skirmisze

(treningi) aby z dopracowac zgranie blokowanie sie i ogolnie aspekty walki!

Na zachete link z port bitwy dzisiejszej z piratami gdzie mielismy 9 graczy od Nas:

https://www.youtube.com/watch?v=Za8dEXIx-9s

Zapraszamy!

Aki /lllll glub glub

Rekrutacja do society United Polish Navy UPN trwa!

Zapraszamy na serwer Roberts nacja Brytyjczycy

Mamy własny serwer TS3, stronę oraz forum

Nasi gracze służą swoim doświadczeniem oraz pomocą w zdobywaniu poziomów. Co kilka leveli nasi nowi gracze dostają od nas statki za darmo

Zapraszamy do dyskutowania o grze i naszej sociacie oraz zgłaszania się do dołączenia do nas na forum UPN: http://www.unitedpolishnavy.4umer.pl/

Tu też dostępny jest poradnik do gry który stworzyłem, znajdują się w nim szczegóły wsparcia jakie przekazujemy nowym

Zapraszam do pływania z UPN!

08712.jpg

08811.jpg

08911.jpg

Ostatnia bitwa wygrana z hiszpanami: ;/

Dzisiejszy pogrom brytyjczyków na port bitwie:)

(filmik w świątecznym klimacie:P)

https://www.youtube.com/watch?v=4-E-uMNdBvk

Bah ruska swolocz i ich pucybuci:P

Widzę chłopcze, że ta gra sprawia Ci dużo bólu i szkodzi na główkę - z tąd ten jad i brak kultury w twoich postach.

Może czas odinstalować?:P

Dorzucę jeszcze jedno lanie brytów z ostatnich dni:) Swołocz i pucybuci topią znowu topią mistrzów pvp z UPNu :P

https://www.youtube.com/watch?v=_ea3NMZWp1A

Brak kultury? Poprostu widze co sie dzieje w grze wy najwidoczniej nie bo macie latwe wygrane z waszymi przyjacielami rosjanami u boku i podniecacie sie jak reksio na szynke:) Gdzie byles chlopcze jak farmilismy was pare lat do tylu gdy gralo duzo dobrych graczy u brytow? i po co pokazujesz tego ruskiego no lifa co zepsul gre? Przeciez tu nawet nie widac co sie dzieje ...LOL

Bart, dnia 02 Sty 2015 - 14:26, napisał:

Bah ruska swolocz i ich pucybuci:P

Jeszcze pytasz? Jeśli nie rozumiesz, że obrażanie narodowości i przypisywanie grupie ludzi nieprawdziwej poniżającej właściwości jest chamstwem i brakiem kultury to masz spore luki w wiedzy lub w inteligencji albo w obu.

Tendencja do określania przyczyn własnych porażek takimi pustymi sloganami jak "psucie gry" , xtemersi" , "ruscy" wskazuje na problem ze szczerością w Admiralicji UPN.

Zauważyłem też, że Bart i Mario na pbekach zawsze są pierwsi. Pierwsi w ucieczce. A kto tonie? (to tylko przykłady bo ostatnio nie nadążyłem robić scrinów:P)

Czy to tylko nieudolność "Admiralicji UPNu" czy cyniczna gra? Bo przecież sami piszą że gra jest tak "zniszczona przez xtimerów , ruskich i lenina" i mimo to namawiają do gry w UPNie.

No ale czym tu się martwić przecież po kolejnym pokazie jak samemu zwiać podczas gdy reszta society tonie, kupicie nowe okręty u Barta i Mario i dacie im zarobić kolejne 500 baniek:)

A tu link z kolejnej masakry brytyjczyków ma pb ku , zero strat u donów, niemal cały UPN utopiony , Mario i Bart uciekli:)

https://www.youtube.com/watch?v=R84jxMpjPS0

Ok chlopcze.

Primo:

nie obrazam rosjan to fajny narod:P Nawet Malenczuk to zauwazyl. Za to nienawidze polaczkow im sluzaczych jak wiekszosc Naszego spoleczenstwa.

Secundo: aby zostac dawniej pucybutem trzeba bylo zasluzyc...wiec staraj sie bardziej.

Przyczyny Naszych porazek sa powszechnie znane - nie mamy ludzi do grania a wy macie zgraje veteranow. Podniecanie sie tym ze wygrywacie a dla Nas jest oznaka slabosci - brakiem wyzwania. Zrob bryta i staraj sie walczyc aby cos osiagnac z tymi ludzmi co mamy - to jest wyzwanie. Wasze granie teraz to easy mode.

Dlaczego mam tracic durability w najglupszy sposob jaki isntnieje? Nie da sie nic zrobic cisne w dluga i wyklikuje - proste. Dawniej heroicznie dawalem sie zatapiac gdy walczylismy leb w leb teraz to nie ma sensu...wiec to zaden argument z Twojej strony.

Co do cen okretow i naszego "zarabiania" na ludziach: bullshit:P Mario sie dorobil wytrwaloscia jak weszly 1 raty i sprzedal kikladziesiat...ot co. Nikt z UPN nie narzekal na ceny bo poprostu nie mogl:P mamy wszystko duzo nizej niz Aukcja.

Namawiamy do grania z UPN bo nie bedziemy namawiac do grania z wami a oto dlaczego:

dm-3FVV1WDY.png

dm-ZGTB2W96.png

dm-F1QAKVJN.png

dm-GUB2J7EN.png

ZENADA z DZIECINADA.

KONCZE MOJE PISANIE TU BO TO NIE MA SENSU.

Wszystkich normalnych graczy chcacych pograc w PotBS zapraszamy na www.upnonline.info po wiecej info.