im więcej nas tym lepej ale ja robie sobie odpoczynek od tej gry tak do połowy stycznia.
Pirates of the Burning Sea
Hej my caly czas rekrutujemy! United Polish Navy czeka na Was!
Pare fajnych klipow z gierki:
http://www.youtube.com/watch?v=UuOX2XK3H84
i starszy trailer z gry:
http://www.youtube.com/watch?v=hOImNnrwtvw
Do zobaczenia w grze
Dla niektórych to obowiązek, dla innych- zemsta. Jakiś Andrzej może widzieć w tym interes, ale wszyscy mają jeden cel- odzyskać port, którego nie powinni przejąć "zrusyfikowani" Hiszpanie.
Dziś odbędą się dwie ważne bitwy, po których z pewnością Karaiby już nigdy nie będą takie same. Albo zdobędziemy port, albo napsujemy krwi przeciwnikowi, który nie zna litości, siedzi na rosyjskiej "kuroniówce" nie znając pojęcia pracy; przejmuje porty w nocy(1:30) aby wykorzystać naszych śpiących i zatrutych trunkami marynarzy, a wszystko to w imię "zrusyfikowanej", "cyrylicowej" Hiszpanii.
Jedno możemy Wam obiecać, dopóki Mario i Bart nie przestaną nam "klikać"(produkować) okrętów, dopóty my nie poddamy się woli naszych wschodnio-karaibskich okupantów.
Screen1. Wypływamy okrętami z "zflipowanego" w ramach programu uprzykrzania Hiszpanom życia Puerto de Plata. Krótko mówiąc, wspólnie z kilkunastoma innymi graczami z nacji brytyjskiej i innymi trzema graczami z naszego society, zorganizowaliśmy port bitwę, która odbędzie się jutro. Ciśniemy do St. John's wbić punkty.Screen2. Płyniemy nabić punkty, które zwiększają naszą szansę na otrzymanie zaproszenia do port bitwy o port St. John's. Do naszej grupy przyłączył się Leon.
Pracujemy nad pewnym elementem, który pomoże naszej polskiej społeczności w zrozumieniu pewnej ważnej części gry. Więcej szczegółów zdradzę kiedy wszystko będzie się miało na ukończeniu, soon™.
Chętnie zagram tylko... Jakieś rady dla nooba? . Gra opiera się tylko na statkach?
Przede wszystkim na statkach. Są także walki na lądzie i abordaż, jednak głównym elementem gry są okręty. Co do rad to przede wszystkim jedna, główna: nie wie? Niech pyta.
Po za tym to słuchać tych, którzy grają w to dłużej i ucz się na własnych błędach. Tyle wystarczy do wylevelowania postaci.
PS. Jeżeli nie chcesz grać z Nami, to dołącz do takiego society, które ma solidną ekonomię. To bardzo ułatwia grę.
chętnie bym z wami pograł, tylko narazie nie wiem co i tak .
Wszystko chyba było opisane w temacie. Jeżeli nie chce Ci się czytać to napisz do mnie PMa z konkretnymi pytaniami, chętnie pomogę .
przeczytałem cały temat, i tutaj moje pytanie. Przez przypadek dołączyłem do jakieś nacji (Błędy nooba...) i teraz nie wiem jak z niej wyjść aby dołączyć do "united polish navy". Pomoże ktos? :C
No to skucha . Nację można zmienić na 2 sposoby:
- po wygraniu przez którąś nację mapy mamy możliwość zmiany nacji.
- wykupienie na Treasure Aisle(item shop) opcji przeniesienia.
Trzecią opcją jest założenie nowego konta. Multikonta są dozwolone ze względu na złożoność ekonomii(nie da się na jednym koncie prowadzić zaawansowanej produkcji).
Ale znaczy jestem u Brytyjczyków na serwerze Roberts, tylko jakiś gracz zaprosił mnie do jakiegoś Britain coś tam i nie wiem jak z tego wyjść
Nie przepadam za tego typu grami, ale ta akurat mnie zaciekawiła i właśnie ściągam . Możecie podać jakieś "namiary" na Was, żebym nie musiał się samemu tułać
? Jaki serwer itp. ^^?
Namiary podamy jak będziesz w socjety. Żeby się z nami skontaktować spamuj na czacie o Polskie society, podaj swój nick na PM, albo dodaj mnie do friendsów w grze. Domyślnie klawisz "o", pierwsza zakładka od lewej. Mój nick masz tutaj na forum podany.
Kesher widzę, że jesteś to zaraz wbiję do gry i coś zaradzimy .
A co z serwerem? Gracie na jakimś konkretnym czy jest tylko jeden, ogólny?
A sorry zapomniałem wspomnieć, serwer Roberts.
Już udało mi się wyjść z tamtego society . Teraz muszę tylko ogarnąć i do was dołączyć.
A sorry zapomniałem wspomnieć, serwer Roberts.
Roberts... Roberts... Teraz mi mówisz. Dobra, pierwsze koty. Co ugrałem na Antigua zostaje na Antigua, a co się nauczyłem razem ze mną zmienia barwy i serwer.
Gdybyś przeczytał dokładnie temat, to zauważyłbyś, że kilka razy wspominaliśmy na którym serwerze gramy . No trudno, zdarza się. Jak sam mówisz nic straconego, lvl bije się szybko.
A co z nacją, czy co to tam jest? Chodzi mi o Te British, Pirate, French i Spain - do czego dołączyć, żeby wtopy nie było ?
To również było x razy omawiane, British.
Serwer: Roberts
Nacja: British
Society: United Polish Navy
Kontakt:
- Pytać na kanale nation o Polski society.
- Napisać pm'a do:
Lester Ford (gram cały czas tą postacią)
Bart Holomew (ma kilka postaci)
Witam!
Zycze wszystkim szczesliwego nowego roku! Zapraszamy w Nowym do Nas! UPN rekrutuje !