TS DZIALA JESTESMY WSZYSCY IP : LOLERZ.PL /// LUB CZYFROWE : 178.217.184.28
PL GILDIA WOW-CIRCLE cata x100 [H]
Chętnie z kimś zagram. Healem, czy tankiem ciezko expić.
EDIT@
Ściągnąłem tego freakz i cały czas wywala error, nawet włączyć wowa się nie da
to zależny od klasy ^^
Jak pisałem wcześniej, jeśli uda mi sie uruchomić grę i podłączyć się do serwera, to mogę zagrać kim tylko będziecie chcieli
zmieniles realm list ?
najlepiej wejdz an ts3 do nas lolerz.pl
Zapomniałem dodać po pobraniu klienta z Freakz najpierw uruchom grę na ich "Realmist" a po tym jak już bedziesz w panelu logowania wyjdz zmien realmist na ten z cricle WoW , powinno byc juz bez okey:)
Już ściągam z strony circla
Zapraszamy kolejnych ludzi ekipa się rozrasta już jedna z nowo przybytych osób czyli HANS zakosztowal 2 raidow FL I DS w wersji normal ^^ i rokuje swietnie ZAPRASZAMY
Dokładnie jak najbardziej polecam osoby w Gildii naprawdę wyrozumiałe , oraz pomocne. Serwer również bardzo dobry a nawet powiem że najlepszy na chwilę obecną wszystko oskryptowane. online również wysoki , wiec czego chcieć więcej .
Od 15 można dopiero pisać więc zgłoszę się później.
Questy działają bo sam robiłem ^^
Jezeli masz problemu z q daj znac komus z gildi podexpimy Ciebie
Faktycznie, działa, ciężko się przyzwyczaić, gdy ma się 12 lvl a questy na 4.
XD mówilem mówilem ^^ tu dziala 99% q
Pograłbym z Wami niestety po pobraniu wow cata z forum od wow circle instalka nie uruchamia sie.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ściągnij z freakza (pierwsza strona tego tematu) i po rozpakowaniu uruchom grę normalnie. Potem wyjdź, zmień realmlist i gotowe.
No śmiało ludzie jest nas coraz więcej nabieramy siły a silna gildia to marzenia każdego gracza mmo
Serdecznie zapraszamy
ps : dziś kolejna nowa osoba zaliczyła z nami raid Firelands
Jutro podeście do DS HC ekipą Progresowa trzymajcie kciuki aby padł Spine of deathwing 10HC
Jak najbardziej polecam gildie. Pozytywnie świrnięci ludzie. Jeżeli ktoś ma doświadczenie i chce się pobawić na privku to z nimi jak najbardziej to się uda aczkolwiek nowi w wowie też dostana pomoc
Jakąś stronę/forum ma gildia?
nie moge zrobic konta na tej stronie ;/ ciagel wyskakuje ze zly login albo password wkur... mnie to juz pomoze ktos??
Nie tłumacz strony na polski (jeśli chodzi o konto do wowa)