poza tym nie gramy na wotlk a na cata każdy post w tym temacie o wotlk bd proszony o usuniecie
PL GILDIA WOW-CIRCLE cata x100 [H]
Teraz strona servera jest również w języku angielskim, co likwiduje wszelkie problemy z rejestracją
Tak dokładnie 29.03 pojawiła się angielska wersja strony jak i mnóstwo reklam WoW circle na international listach mmo .
Teraz tylko czekać na graczy z innych krajów no i z polski
Serdecznie zapraszamy
Dziś na serverze została wprowadzona ostatnia walka z raidu Dragon Soul czyli Madness of Deathwing
Dużo tam działa??
Zależy co konkretnie masz na myśli, ale większość rzeczy wymienione jest we wcześniejszych postach.
Edit:
Wrzucam fotke z naszego 1st killa madness na wersji normal, padł 1 dzień po otwarciu Niedługo powinny pojawić się też filmy
A jak z starymi raidami insty dangeony ??? z TBC WTLK ?
I co z pvp ? nie jest Pay2win??
No na moltenie jest sporo otwartych inst, ale czy działaja to poprawnie to nie...
a i jeszcze 1 czego na ts jest haslo?
tak na ts3 jest hasło w gild info jest wszystko co do inst icc 25 hc full zrobione i inne takie insty jak BT tez pvp na pewno tutaj nie jest p2w nie ma custom items jak i koszulek czy coś w tym stylu zapewniam cie ze server molten to śmieć i nawet nie dorasta circlowi nawet do naskórka z piety XD
Jest hasło bo ts3 jest prywatny pod gildie
Można dostać na PW ts'a i hasło? to dziś wieczorkiem zawitam do was. Czy trzeba pisać w grze do któregoś z członków pierw ? Prawdopodobnie będę grał Survival Hunterem.
Hasełko : soa
kogo wam brakuje, tanków, healerów czy dps ? Bo ogólnie nie wiem czym zacząć .. : (
Generalnie mamy 1 main tanka, a co do healów i dpsów to ciężko stwierdzic, healów (grających regularnie) też jest dosyć mało.
grałem tam i z pomocą 1 gracza z gildi wbilem w 35 min 31 lvl.Cos mi sie zwalił wow wiec pobieram od nowa , jutro juz będę grał.
Jeżeli masz ochotę zrób tanka przyda się bardzo najlepiej DK-Blood
Jacie pierdziele.... Molten temu serwowi może possać....
5K + LUDZI ONLINE !
http://wowcircle.com/en/stat.html
...Pobieram i będę grał z wami
pewnie ze może possać XD Circle ma full blizzlike skrypt ds i fl XD
pewnie ze może possać XD Circle ma full blizzlike skrypt ds i fl XD
Hahahaha, nie wiem jak w fl ale ds troche odstaje od tego z globala.
a jak dzialaja questy, ile achivow z loremastera da sie wbic? I jak z kolejkami?
lore zrobisz cały bez żadnych problemow XD
no rlyy ds odstaje od globala bo co bo inaczej działa jedna faza na Yor XD koleś co ty cpiesz ze piszesz takie rzeczy
nie mogę z typa XD wszystko działa poprawnie tylko brak fioletowej fazy na Yor
ja bym chętnie pograł healerem ale kompletnie gubię się na dodatkach innych niż TBC, no chyba że pomożecie